Přejít na výpis diskuzí
Jay-Z uvádí nové záběry z Battlefield 3 v rytmu rapu
26.9.2011 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
OMG to se zase někdo projevil... Já taky nemusím přehnaný stylizace jako jsou Metalisté či Hopeři, ale rozhodně tím neodsuzuji tyhle žánry.... Hip hop docela poslouchám byť z nadhledem a žánrově blíž Jazzu... Takže ano líbí se mi to, ale přednost bych dal něčemu podobnému tomuto http://www.youtube.com/watch?v=JagPCsNxlr8 s filmu Jarhead
-
radeji pink nez tehle radobydrsnej nesmysl pro uhrovity zamasteny caparty s kalhotama u kolen a s ksiltovkou naruby...
-
To ty se snazis vytvorit dojem, ze do reklamy se hodi pouze rap
-
get away troll
-
Ta koukas v televizi jen na reklamy ve kterych je rap?
-
Zimmera na ně.
-
Já sice v BF3 nevidím taky nic až zas tak neuvěřitelného a objevného jako někteří, ale zrovna u CoD se moc MP hodnotit nedá, když je už nějakým rokem až na pár drobných změn identické s předchozímy díly. *3*
-
Myslim, ze by si par ludi tuna mohlo konecne uvedomit, ze tento trailer je urceny predovsetkym do telky, aku hudbu tam mali dat ? Pink ?
Peace. -
Nah, not enough.
-
A nemá? Myslím, že jistá dávka dramatu (emocí) je obsažená i v tom textu, nemluvě o tom, že Jay-Z není hiphoper zrovna z nejblbějších...
-
Aspon se neschovava za obrazky *3* .
-
Od kdy ma tenhle pouzity hudebni doprovod dramaticky naboj? *1*
-
Strelba, vybuchy, rap ... deti jsou supervyhypovany
-
Vždycky keď počujem hiphop či rap či podobnú "hudbu" a sedím za PC tak sa premáham, aby som si neoblil klávesnicu *11* Na B3 sa teším ale ten trailer som vypínal po 11 sec.
-
Aj, to by zabolelo i mě *1* *1* *1* Good one! *15*
-
Moby & Public Enemy - Make Love Fuck War
http://www.youtube.com/watch?v=XUPrvqnBxHM by bola lepšia voľba, ale zblblých niga potrebujú do Sýrie a na Irán. -
To sedne od někoho, kdo je tu přihlášený skrz Facebook a má jako obrázek černobílou fotku, na které je (předpokládám) se svou přítelkyní. *7*
-
Tve na EG.cz to samé. Mohli byste dělat něco užitečnějšího než si stěžovat, že do traileru dali zrovna rap. Jak malé děcka...
-
Proč se zereš do něčeho, co neposloucháš ?
Každej neposlouchá stejný popíky jak ty.
Tim, ale neříkám, že ho poslouchám. -
už se "ukázal" promínuskoval celou diskuzi zeshora až dolů ;O) na ten zbytek se asi nezmohl.
EDIT: to byl odemne idiotský post, uznávám plnou parou...