Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolimátor na zbraních. Černoši za wermacht. Mapy o velikosti 10 m2. Myslel jsem že Bf1 bylo úplné dno, ALE mýlil jsem se a rozhodně si dál nebudu kazit víkend touto multikulti srágorou. Doufám že přidaj v DLC muslimskou tankovou rotu ve Wafen SS.
    • Paulcz
      Stále to nemá na křesťansko-mexický tank z Fury, který vydrtí celé Waffen SS na jedný křižovatce :)
    • http://i.imgur.com/ZLKrORD.jpg
    • to by nebylo tak od věci...
      viz: The 13th Waffen Mountain Division of the SS Handschar (1st Croatian)
  • Jack1947
    Tak to je zklamání že to není nic moc :( teda nečekal jsem nějakou obrodu zpátky do minulosti ale že to je nudná střílečka, kde se nic moc neděje. I když těžko hodnotit zatím jsem ještě nezkusil.
  • Škoda že nelze zkusit Zombie mod, to je jediná věc proč mě to zajímá v IW to je nic moc a nevim jestli Black Ops 3 je alive na zombíky a proto uvažuju o tomhle...
  • jamar28
    A co se hratelnosti týče, taky žádná sláva. Je to hrozně rychlé a nepřehledné. Mapy jsou malé a celé je to takové "callofduťácky" přeplácané a nahečmané k sobě, takže ani na pohled se mi to moc nelíbí. Žádný match making tam asi neexistuje, takže to k sobě hází nováčky s veterány. To v praxi znamená, že zatímco se na lvl 1 snažíte nějak ukočírovat zpětný ráz, smázne vás někdo, kdo má zbraň dokonale stabilní díky vylevelovaným vylepšením. Všechny herní třídy mají k dispozici všechny zbraně. Ve hře jde mezi třídami přepínat, ale měnit vybavení nejde, což opět nechápu, k čemu má jako sloužit. Atmosféru druhé světové to opravdu nemá, hraní není nijak moc bavivé, takže nevidím důvod, proč tomu věnovat nějaký další čas, natož peníze.
  • No tak pro me totalni zklamani. Miniaturni mapy. Prestrelky na dvou mistech kousek od sebe - motivace postupovat = nula ..behem par minut totalni nuda, strilet se ve stale stejnych situacich .... pocit nejake vyjimecnosti zabiti se nedostava. Ok ... team deathmatch.. jde se zkusit mod WAR ...ono je to jeste horsi. Prostor na mape je snad jeste mensi. Bitva o objective probiha na par metrech. Moznost nejakeho flanknuti neni ..zona vas nepusti, proste se budes maltit pres dve okna a jedny dvere ..to ti musi stacit ... bitva u mostu je uz spis jenom parodie :D Dalo by se toho prekousnout opravdu hodne (a ze toho je), ale tohle ne ... ty mapy jsou delany pro konzole, ale i tak si myslim, ze pokud nebude pro kazdej mod 30 map, tak se to ohraje za tyden a hra umre ... i kdyz na PC je vlastne mrtva uz ted. Co jsem koukal na ofiko anketu nekde na twitteru, tak na PC si to jeste pred betou planovalo koupit jen 7% hracu :D A to pujde po bete spis dolu ... lidi rusej preorder a ty co o tom s naivitou uvazovali, uz nemaj zajem ..dalsi promarnena sance. Kdyz nedokazali zvladnout ani remaster CoD4, kde uz vsechno dulezity bylo vymysleny ...tak jak si chteji ziskat srdicka PC hracu (jejich slova)
  • Nesmyslů plno.... check. Divná pseudo realita ...... check. Hypetrain jak hrom .... check. Simulátor králičího hopsání .... check. Zbraně pro každého, cokoliv co chce..... check. Správně ujetý poměr politické korektnosti s černými americkými parašutistkami.... check.

Vítejte v novém dílu Call of duty.
    • Dokud tam nebudou paraglani na vozicku tak to nehraju, jsem cripl(opravdu? cenzura tohoto?) a necitim se v te hre reprezentovat.
      • To je proto, že DLC se musí prodávat taky. Neboj bude.
  • owny
    Aha, jenom multiplayer, tak to nic.
    • Nemůžeš dávat demo SP když má SP kapmaň 3-4 hodiny.
      • COD už nemám v oblibě, ale toto vyčítat je na hlavu. Na filmy si taky stěžuješ, že mají jen 2 hodiny? *15* Takhle COD už funguje 10 let a mně takovej "filmovej" singl třeba sedí. Radši intenzivních 5 hodin, než 30 hodin stále toho samého, mnohdy nudného, dokola. To říkám obecně. Od té doby, co má COD špatný MP, si to nekupuju
        • Takže když si chceš zahrát třeba na PS4 tak dáš za hru 1500+ aby sis zahrál těch 5 intenzivních hodin?
          • Jak se definuje "intenzivní hodina"? Skript každou minutu? Víc cutscén, než hry? Asi nemám krátký attention span, tak tomu nerozumím...
          • Cena je argument jak kráva...spekulovat nad tržní cenou nemá absolutně smysl. Můžeš říkat o všem, že by mohlo být levnější...
            Nehledě na to, že máš v dnešní době hodně na výběr a nikdo tě to nenutí kupovat hned. Za rok to bude stát 3 stovky.
      • Hahahahahaha, tak tomuhle jsem se uprimne zasmal :D Pravda, pravdouci ^^
  • jamar28
    Německé vojačky na slunném Gibraltaru házejí granáty po amerických vojácích v zimních uniformách, vyzbrojených ruskými samopaly. *1*
  • Katastrofální stav bet,y nikomu nedoporučuji tento hnůj, za který se musí stydět zkoušet.
    • a na ruských samopalech mají red dot sight ze své domoviny.
    • jamar28
      Mně to jede normálně. Nebo v čem je to katastrofa?
      • Lafy pady hry FPS dropy no des podotykam ze mi net jede naprosro v pohode a vim ze nejsme sam
  • Zlaty world at war.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit