Přejít na výpis diskuzí
Je to potvrzené: další Call of Duty bude z druhé světové války a od Sledgehammer Games
24.4.2017 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
He? :) Jestli chtějí něčí peníze tak ať se sakra snažej. Stačí vzít dané téma a zpracovat to jak se patří. Tj. historický průzkum, kvalitní scénář, trošku té atmosféry a napětí, mít tam nějaký přesah. A ne shlédnout hollywoodský fantasmagorie typu pohádka o křesťanském tanku (Fury), výlet divize kapitána Ameriky na King Kongův ostrov (Hacksaw Ridge) nebo na hlavu postavenou story z Omaha Beach o padlých bratrech (Ryan). Zkuste se na to podívat znovu, to je těžká nostalgie, páč to většina viděla, když jim bylo 10. A pak postavit Potěmkinovu vesnici okolo toho, střílet panáky co vykukujou z okna nebo zpoza rohu, koukat na skripty, který se točej jak míchačka dokola a dokola :)
-
Me zase tak hrozny neprislo osobne se mi libilo vic nez IW asi, ale pro ti gustu samozrejme zadny disputat.
-
Zrovna to hraju a nechapu co na IW vidite
-
Ti Japonci, kteří dobyli takřka celou JV Asii byli slabý soupeř? Američani s nimi měli problém možná tak u Pearlu a na Filipínách, kde je znenadání přepadli, jinak se přes ně valili jak parní válec :)
A proč by se Sovětům měli přiznávat zásluhy za 2.světovou? Zrovna tak můžeme začít přiznávat zásluhy Němcům za dobytí Ukrajiny, Pobaltí, Severní Afriky......
A než někdo napíše že Američani se přidali na konci války (tenkrát navíc nikdo nemohl vědět kdy válka skončí) tak je nutno uvědomit si že do bojů s Němci se zapojili už v roce 1942 v Africe. -
42 prispevku za par hodin ke hre ktera vychazi kazdy rok a podle prispevku vas nezajima. Proto mistni komunitu nemam rad.
-
já bych si nějakýho čecha klidně rád zastřelil... stačí se podívat na komentářů pod Novinkama a bral bych to po desítkách :D
-
Já jsem rád za hry z první/druhý světový.Pouze za ty němci bych hrát nechtěl.
-
Všude jsou dobří a špatní lidé.Většina italů byli proti fašistickému režimu.Němci však byli zfanatizovaní a většina lidí nacismus podporovala.Plus italové nezabíjeli čechy po statisísích.
-
Američanům od mala tlučou do hlav, že oni vyhráli 2. Světovou válku. Drtivá většina, včetně inteligentních a jinak sečtělých, proto nemá ani tušení, o kolik slabší soupeř bylo Japonsko, se kterým měli ohromné problémy, kolikrát větši část práce v Evropě udělali Sověti, a jak málo Amerických vojáků padlo ve srovnání s jinými zeměmi. Den D a celá západní kampaň byla ze strategického hlediska "jen" gigantická diverze s politickým podtextem. Mnohem důležitější (ale taky ne zcela rozhodující) roli hrály Americké zásoby poslané Sovětům. Ale Američani typicky žijí v iluzi, že tu válku vyhráli Dnem D. A navíc je dnes politicky nekorektní přiznat zásluhy Sovětům, takže se o tom ani nedá racionálně mluvit.
-
a AW taky bylo nudný jak šedá zeď...
-
názor špatný...
-
trilogy MW označuješ jako "x dílů?" m-key
-
Ta zasadni vec je ze den D byl zfilmovanej a navic mam za to ze i docela dobre (opravte me jestli se pletu) a mam takovej dojem ze je pro herni tvurce mnohem jednodussi dat do hry neco co uz bylo ve filmu nez se to snazit vytvorit z nuly a funguje to i na druhou stranu protoze beznej clovek co uvidi hry a nevyzna se v 2. sv. valce vidi neco co mu pripomene scenu z filmu a s vetsi pravdepodobnosti si to bude chtit vyzkouset nez kdyz mu tam napisou ze to je scena z nejaky bitvy o ktery nikdy neslysel.
-
Takže x dílů MW nuda není, ale po letech znova oživená 2.sv nuda je. No okey..
-
Vraždit lybijce atd.?Ti jako nevadí?
-
Hele kupoval jsem si naposled Infinite Warfare z budoucnosti a to i vcetne Remake Modern Warfare na kterem pracovali ubozaci z Raven Software. Dodnes ty hry maji lock na fps, Modern Warfare je nehratelne kvuli neskutecne shitske optimalizaci na pascal grafikach a skube se to jako k*ava. Posledni dil COD, ktery stal za to byly BLACK OPS 1cky, ale i ty, trpely v te dobe neskutecne zprasenou optimalizaci. Takze za mne at to dopadne jak chce, stejne to bude stat za h**no. Navic pocitam s tim, ze tuny DLC, jako RED DOTY s kacenkama a srdicky tam budou taky, takzeat si to narvou tam, kde slunce nesviti
-
a první CoD bylo jako nějak realistické? LoL, ty jsi veselá kopa... arkáda to byla, je a bude a tak to máme rádi
-
ja videl ten díl s kevinem space na YT a skvele jsem se bavil.
-
Byla to pro ně první rána to jo,ale na počet obětí rozhodně den d.
-
Musíš ale chápat,že vývojaří jsou američani a tam je taky nejsilnější herní trh.Jinak za němce fakt hrát nechci.Vraždit čechy atd.?To fakt ne.Nevadilo by mi hrát třeba za italy.