Přejít na výpis diskuzí
Je to potvrzené: další Call of Duty bude z druhé světové války a od Sledgehammer Games
24.4.2017 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
Teď ještě záleží, jestli se vrátí ke kořenům série i přístupem k hratelnosti a zobrazení války. Pokud zůstanou u klišoidních konspirací a nezničitelných gerojů metajících kozelce v sekvencích, které by působily přestřeleně i v posledních Transformers, tak bude celkem jedno, jestli hlavní Rambo drží v ruce M1 Garand, nebo laserovou pušku.
-
Nebyl to Pearl Harbor?
-
Názor dobrý,jen ta tvá čeština se mi moc nelíbí.
-
Páč vývojáři jsou američani.A den D byl pro američany nejtragičtějším dnem z celý 2. světový.
-
tak ja som asi jediny co je z tohto smutny ... , infinity warfare singleplayer bol pre mna naprosto uzasny zazitok a 3 najlepsia cod kampan ever (po MWI , MWII) , navrat do WWII znamena zas tu istu nudu , ach jo skoda preskoda
-
Je úplně jedno kde se to odehrává, tahle věc co má náklady na vývoj 50 mil. USD a na marketing 200 mil. USD to je tak pro 12letý děti. Nikdy to nedokáže nastínit ani 1% z té válečné atmosféry a ani to takové ambice nemá.
-
já bych zase ocenil kdyby si někdo z tvůrců našel učebnici dějepisu nebo aspoň něco na wikipedii o významných bitvách druhé světové války *7* nebo jinak nechápu proč pořád rekonstruují den D
-
Parada! modlim se za dlohou a dobrou sing kampan. Tohle studio delalo Advanced Warfare kde mi prvni pruchod kampani zabral asi 13-14 hodin takze nadeje tam je! *14*
-
Nenech se zmást. Je to COD.... Čekej maximálně 4-5 hodin dlouhou kampaň za nějakého němého yankeeho co masíruje němce od normandy až po rýn a pak závěrečné titulky. Viz. Multiplayer (Caen, Carentan, Omaha, Saint Lo, jiné fronty DLC..)
-
Všem co zmiňujou "jen" západní frontu - hele, klídek, uvidíme co o novým CoD zmíní v budoucnu. Třeba chtějí celou WW2 rozkouskovat do několika her, což by bylo super! Byla by škoda "zfouknout" celý tohle období jen jednou hrou a pak zas pokračovat do ohraný moderní éry... Takže nechme se překvapit :-) Podle mě, WW2 má tolik obsahu, že by (rozumným dávkováním) vystačila na 10 her... ale samozřejmě chápu, že to třeba využijou pro dokupování DLC... holt, tak to dneska chodí... tak jako tak, aspoň jedna kladná zpráva, že se vracej ke kořenům :-) Pro mě by bylo spíš podstatnější, kdyby příběhovou kampaň zmákly dobře a ne aby to byla taková honička jako ve World at War...
-
Tak se to má jmenvoat Call of Duty: Normandy/ American Hero/ Captain America/ 44/ ... A ne World War 2 .. World War 2 by se měla brát celkově od počátku do konce a ne že si to dá někdo do názvu a udělá 4 hodinovou kampaň za největší hrdiny planety....
-
Ja za stranu ZSSR hrať nechcem. Boli to rovnako (ak nie ešte horší) zločinci ako nacisti. Ale dôvod je celkom jasný. Robia to pre západné publikum. V Rusku sa zarába na hrách málo aj s polovičnými cenami.
-
uhm, tak sa mi zda ze vo vsetkych predoslich CoD z WWII bola aj kampan za rusov. raz ju vynechaju a uz su za debilov. who the f**k cares. je to ich volba, mozu si tam strcit trebars jednorozcie komando. nepaci sa? nekupuj...
-
Furt lepší WW2 než tohle Call of Duty co teď předvádí to už je moc do budoucna a to už moc hráče nebere ani mě Call of Duty by se mělo držet jako před lety svého prostě WW bud 1 nebo 2 rád bych uvítal kdyby tam mohla bít kampaň Britanie Němce Rusové za Ameriku je to už moc ohrané tohle je jenom můj názor určitě se to hodně lidem nebude líbit
-
To by bylo, abys Křepelo, nepustil do éteru nějakou hovadinu :D
-
Východní fronta, 4 mapy DLC pouze pro multiplayer.
Pacifik, 4 mapy DLC pouze pro multiplayer
Afrika, 4 mapy DLC pouze pro multiplayer
Italie, 4 Mapy DLC pouze pro multiplayer
Ale hlavně že tu máme 500x dokola ohranou kampaň za velmi hrdinné američany. Hra s podtitulem World war 2 začína necelej rok před koncem WW2.... -
Ty vole, zas západní (americká) fronta.... Furt dokola, kolik her je z vylodění normandii? Kolik her začína až v roce 44?... Tohle už je ohrané, proč prostě když už dělaj hru s podnázvem WORLD WAR 2 nezačnou v roce 39 za němce? Ajoo, to by bylo moc rasistické. Dobře tak aspoň rok 41 za Sověty? Furt dokola, téměř každá WW2 je za američany, už je to opravdu nuda. Přitom vybojovali velký ho*no... Ikonicke lokace? Mno od roku 44 do 45 jich zas tak moc není ale ok no...
-
Aj keď nejaký súčasný kvalitne spracovaný konflikt z blízkeho východu by som si dal 100x radšej (ale to je pri súčasnej dospelosti AAA hier - hlavne FPS kampaní ako sen z rozprávkova), WW II je pre COD vlastne fajn a možno si od MW3 zahrám ďalší diel. Určite ma to zaujíma viac ako sci-fi generická omáčka posledných dielov.
-
Nebo syrie
-
Pacific uz byl ve World at War *3*