Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Planescape Torment má daleko větší přesah než všechny moje neojblíbenější filmy a knihy, na které nedám dopustit, pane Browne. To, že se na příběh kolem kašle poslední roky, neznamená. že se hry posunou dál - ba naopak... Richard Hilleman onehdá zase tvrdil, že hry jsou moc komplikované. Má to cenu komentovat?
    • Telltale, Crystal Dynamics, Eidos, Rockstar, Irrational games, Ubisoft, MercurySteam/Kojima productions,...
      Tyhle a mnoho dalších na příběhy poslední roky rozhodně nekašlou, já si teda alespoň nemůžu stěžovat že bych byl co se příběhů týče nějak zklamán.
    • problém je ze her s pribehem jako Torment je jen par, a spouste her by opravdu prospelo kdyby finance vynalozene na vybudovani pribehu který pak stejne za moc nestoji sli třeba na rozsireni hratelnosti a systemu hry. Ja vim ze porad někdo ceka pribehy ve stylu tormentu ale bohužel moc se nadari. Muj názor je ten ze kdo chce kvalitni pribehy bude mit lepsi cist knihy nebo koukat na filmy, preci jen hry jsou od slova hrat a třeba takove Dark Souls a další nazorne předvedlo jak by to mělo vypadat.
      • Presne to me taky napadlo. Dark Souls jsou skvelej priklad toho o cem ten pan mluvi a fungujou skvele.
        • Dark Soul funguje presne jak ma, hra s velmi jednoduchym pribehem, ktery NPCs odvypravi cca 15 vetami. Takova zabavna mlaticka pro vecerni oddech. Hlavne hrace neobtezovat pribehem nebo rozsahlymi dialogy, kdyz muzou 95% casu stravit mlacenim priser. At zije pokrok
          • VergiliusGrey
            To mě právě Dark Souls díky absenci pořádné dějové linky nezaujalo. Svět vypadá hezky, bojový systém mi taky vyhovuje a obtížnost je férová. Ale mě třeba chybí motivace tu hru hrát. Nehraju hry, abych si dokazoval, že dokážu sejmout bosse na vysokou obtížnost. Proto mě taky Dark Souls omrzely. Nejlepší by byla kombinace obou přístupů, což bych řekl, že by mohl přinést třeba Witcher 3 s otevřeným světem.
            • Mohu jen souhlasit, k Dark Souls mám identický vztah.
            • Pierre: Prakticky veskery vysvetleni pribehu se odehraje v intru nebou outru... vic ale Dark Souls nepotrebuje. Cil mas jasne danej a to jak se k nemu dostanes v tom uz ti hra dava volnou ruku a pribeh te cesty k tomu vytycenymu cily si postavis sam v hlave pri hrani.
              Samozrejme to takhle fungovat nebude pro kazdou hru. Udelej tohle se SP her jako Call of Duty nebo Battlefield a nic ti nezbyde.

VergiliusGrey: Witcher a Dark Souls jsou ale dost rozdilne hry prave v pristupu k pribehu. Witcher ma v sobe takovy ty prvky adventury a stoji na pribezich ktere ti hra predhazuje rozhovorama s ruznyma postavama a vypravecima animacema v prubehu hrani coz je absolutne rozdilnej pristup k veci a oba ty pristupy fungujou i kdyz po svym.
  • Zkrátka, to co přineslo Dark Souls (a mnoho jiných RPG už v minulosti) už nějaký ten pátek zpět, tak teprve teď začíná nějaký prďola z Epicu hlásat do světa a všichni jeho kolegové ho určitě mají za vizionáře... No to jsou mi panečku novinky.
  • Stejně ty příběhy v hrách jsou většinou jak z béčkovýho, nebo spíš céčkovýho filmu.
    • Bohuzial mas pravdu :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit