-
Přesně tak, tohle je 10 za to, že ta hra není mainstream, tak jí dám automaticky maximum abych vypadal jako inteligent
-
Pomalu začínám chápat mentalitu zdějších diskutujících: stačí spojit slova "PC" a "prodat", přidat "PS3", zalít smajlíkem, promíchat, protřepat a vlna nevole je na světě. Sám jsem si dal mínus za to, jaký jsem kazisvět! *15*
-
Shadow of Colossus treba ale vubec neni nejaka neznama nedocenena hra, to je kultovni zalezitost (dokonce byla pouzita v jednom Hollywoodskym filmu ;) a prodeje taky jiste nemela zanedbatelne, kdyz vysla v HD reedici spolecne s ICO, kde si dalsi prodeje zase nabrala. Samozrejme, ze jednoduche strilecky vzdy budou masovejsi zalezitost. To ale je preci kazdemu jasne.
-
a pak bych to opravil zase zpátky.
EDIT - epičfail! -
Na konkrétní příklad si asi nevzpomenu. Výjimečných her přeci jen nevychází moc.
A málokdy jsou úplně neznámý ale obecně platí že her ve stylu CoD, který do zblbnutí opakujou přežitý principy a jsou poplatný trendům té doby se prodá mnohonásobně víc než her jako Shadow of Colosuss nebo právě Journey.
Nejde samozřejmě o žádnej objev. Tak je to všude, nejen u her. -
Vždyť já bych se PC taky nezvdal *3*
-
PS3 at si klidne koupi, kdyz bude chtit, ale PC bych neprodaval... ;)
-
Prodej PC, kup PS3 *2*
-
sipem do kolena ;]
-
i kdyby skyrim dostal treba 8cku, tak je to pro me kvalitnejsi znamka, nez 10tka co dostane takovehle 2h dilko.
-
Protože veškeré umění je pro mě "umění". Uměním to někdo nazval, mně to nic neříká.
-
... jen bych opravil to Y ve slove přibít.
-
PC port pls. *9*
-
Asociací Žido-bolševických zednářů, jenž mají za úkol ovládnout herní obec skrz mimosmyslovou reklamu *1* *7* Není to snad jasné?
Jinak řečeno plané výkřiky, které nejdou podložit... -
Nejsi náhodou na výplatní pásce Sony? Tohle je jak vystřižený z reklamního poutače. *15*
-
Pěkně řečeno...
-
jejdasek: Ehm? Kde jsem řekl, že na PS3 nejsou i jiné dobré hry? Jen říkám, že mě z nich zajímá jen Journey. *7*
-
Další ps3 pařmeni?? Tady je můj nick terminator00777 Kámošů neni nikdy dost *1*
-
Z diskusi na games mam pocit, ze hype nejvic vnimaji snad lide, kteri ho vnimat nechteji. Ostatnim je to jedno a zajimaji se o hry, protoze je zkratka zajimaji.
Nejaky priklad originalni, kvalitni hry, co posouva moznosti interaktivni zabavy, ale nikdo ji nezna, protoze spatne komercni serie uzurpuji vsechnu pozornost pro sebe? Konkretne? -
To vychází už dneska? Já měl za to že až 14.3.