Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!
  • Malleth
    Jinak celkem dobrej příklad v rámci jednoho žánru je (všemi milovaný) Skyrim a Dark Souls, který jsou kvalitou daleko nad ním.
    Ale je fakt, že do určitý míry je to i tim, že TES má tradici a DS má hardcore reputaci.
  • Já myslím, že jako konkurence Velkému Jindrovi je dobrej. A kdyby Dan Vávra někdy potřeboval otroka, bude i užitečnej *1*
  • Takze ty tu nekolik mesicu provozujes propagandu, jak jsou komercni hry jako Skyrim spatne a nezaslouzi si pozornost a uz vubec vysoka hodnoceni, ale jakmile se objevi hra s obsahovou hodnotou a presahem do umeni, tak napises, ze je to sragora. Vzdyt ty jsi uplne d*bil. Co se ne pusobeni zde uz fakt vykaslat?
  • Na Skyrim stejně nic nemá, ani tato srágora, která trvá kratší dobu než kolik zabralo Proškovi napsat tuto recenzi *14* *6* *12* *5*
  • Já jsem taky nikdy nerozlišoval hry na relax/nerelax. Říkat, že si chci u hry odpočinout, to zavání alibismem, že hraju hru, u které se nemusím snažit. Přemýšlet, prožívat příběh, učit se hru ovládat apod.
  • Mno... dulezite je, ze to nema na "funkci" a kvalitu hry vliv, jen me to tam prastilo do oka.. :-)
  • smejki
    přibít = přimlátit
    přibýt = rozšířit řady

EDIT - sakra, dal bych ruku za to, že to tam předtím bylo v jiném významu. Jsem asi na drogách. FAIL! *15*
  • A ja sem asi divnej, ale treba u me zadna relax i nerelax hra nepochodi. Me hrani pri hrani zamestnava tak, ze si neodpocinu u zadny hry. Zase ale vo to dyl spim :)
    U hry jako Journey (aspon pro me) jde spis o nejaky pocit, atmosferu, ci snad neco, nad cim se da zamyslet, i nejaky ty emoce. No koukam, ze to by vlastne relax byt mel :)
  • Sakryš, promiň, fakticky velká omluva. Máš pravdu a kladivo na čarodejnice nechť dopadne na hlavu autora článku *3*
  • Prosim.. nejdriv si tu vetu precti, teda pokud te to pani ucitelka naucila :-) Prave proto, ze tam ma byt to mekke "i" pisu, ta to autor opravi.. ach jo...
  • Nějak nechápu, proč by Journey neměla být hrou, u které se člověk odreaguje a vyprázdní hlavu? Vždyť právě o to jí jde. Jako by zabíjení virtuálních paňáců byl jediný způsob relaxu *7*
  • věřím že ve svem žanru to je opravdu špička ledovce, a i recenzent ví o čem píše. Ale třeba mě to nezaujalo, jsem ten typ hrače co se u PC/konzole jen odreaguje, vyprazdní hlavu, pozabijí pár monster s kamaradama, a na umění mohu jít do kina, divadla, galerie. Ani vizuální stranka mě nezaujala, ta hra vypadá hnusně, ale je to jen muj dojem, ja sem na barevné kýčovité fantasi světy ala WOW, LOL, a naka žlutá poušt mě nenadnchne. Vzhledem k mé nenávisti k asijské kultuře mě ani hudba nezaujala, takže nic pro mě, ale věřím že ti pro které ta hra je, si jí užijí :-)
  • Má pravdu ten chlapec! *15*
  • Panove a damy, chlapci a dvecata, poslouchejte bedlive! Jde přece o hry, ne o písíčka, iksboxy, plejstšny nebo nintenda! :)
  • Je to naprosto OK. Copak tě paní učitelka na zakládce netloukla do hlavy, aby sis zapamatoval, že když něco tlučeš, tak vždycky měkké "i"? Zřejmě ne nebo málo, a proto ti nepřibyly žádné vědomosti *3*
  • Tak jde přece o hry, ne o písíčka, iksboxy, plejstšny nebo nintenda. Vysvětli jim to *7*
  • Vam se to zda OK ?

Strávit tak týden s partou vývojářů z týmu thatgamecompany a nahlédnout do jejich nákresů a poznámek; prolistovat artbook na křídovém papíře, pustit do smyčky soundtrack a na stěnu přibýt kus rudé látky s mystickými obrazci. Sběratelské edice titulů jako Journey bychom vyvažovali zlatem!
  • Tak kdyz sem chodi nejvic majitelu pc-cek... ;)
  • God-of-War
    No jo... trapní pcčkáři dávaj mínusy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit