-
Podle mě nic takového na PC nikdy nevyšlo. Maximálně tak From Dust, který má však s Journey společný leda tak písek. Zkus raději Dear Esther.
-
Že ti to nic neříká, ještě neznamená, že to není umění *5*
-
a kdyby nekdo tusil, znal, hral, vedel o, dokazal najit - nebo co ja vim - nejakou podobnou hru, umeleckou, zasnenou, jako je toto, ci drive zminovany flower i na PC, prosim, rozdelte se o sve moudro. Ne ze bych nechtel mit konzoli, ale nevlastnim ani televizi a jsa studentem, prostredky na to neoplyvam. A jelikoz studuju zurnalistiku, asi ani nikdy nebudu =D.
-
Veškeré.
-
Nejsem, me zivi uplne jiny prumysl, nez ten herni. A to co jsem napsal je pravda, ps3 koupis do 6 litru a spousta skvelžch her uz je davno slevnenych, za plnou cenu jsou jen novinky. A zaroven ta konzole jeste porad zije a je podporovana. Shanet hry na ps2 je uz treba obtiznejsi, o ps1 ani nemluvim, to uz imho obchodnici nenabizi vubec. Ale ps3 je ted imho na vrcholu, je levna a je pro ni k dispízici levne spousta obsahu.
-
Ne, napsal jsi, ze se nevyplati kupovat ps3 kvuli jedne hre a na to konto jsi byl upozornen na to, ze na ps3 je vic dobrych her, kvuli kterym se vyplati si ji koupit. Reagovat tim, ze na pc jsou take dobre hry postrada logiku.
-
Máš naprostou pravdu, tvých kvalit ta hra rozhodně nedosahuje *15*
-
Panebože zmnente mrdatory. Dlsi pic*ovina co dostala 10
-
Ja ne, ale konzoli jsem k pc prikoupil a nelituju toho ani malinko, naopak jsem z konzole nadsen a lituju toho, ze jsem si konzoli neporidil driv.
-
Veškeré?
-
Jo, dle mýho dostal ban a teď pod anonymem je to zase on, protože jeho styl je prostě nenapodobitelný *1*
-
Je fakt že sem sním v jednom článku něco řešil a do třičtvrtiny odpovídal z jeho G.T. učtu a zbytek anonym :).
-
Otázka:
Troll.diskuzni byl zase zabanován? Něco mi uniklo? Nebo jak víte, že tento anonym s jeho nickem je skutečně on?
Protože zatím mi to přijde, že se za něj někdo jen vydává, přičemž ten akt extrémně přehrává, a někteří se na to jen chytají i s navijákem. -
Video je úchvatné. Škoda, že nemám PS3 :( .... ale je to safra velký důvod proč začínám uvažovat o koupi :).
-
First round knockout, Lefty! *5* -
MGS 4, God of War III, Uncharted 1+2+3, Little Big Planet 1+2, Last of US, Flower, Journey + kvantum nesmrtelných PS2 klasik v HD remastrech. Takže asi tolik k mým argumentům. Na grafiku se*e pes.
-
Toho mrňavýho fanboye to ještě baví? Copak, k tvým asiatkovinám nic nepíšou nebo Ringouš narozdíl od tebe má aj život a tak čas, kdy tu není, musíš otravovat jinde?
-
Ten kdo si chce zahrát pořádný hry, který na PC nikdy nevyjdou.
Neřekl bych že Killzone 3 nebo Uncharted 3 vypadá jak z roku 2004 -
Kdo by vyměnil průměrné nebo lepší PC za starou hnusnou konzoli na které hry vypadají jak z roku 2004 a každá druhá nová hra tam stojí 1300 Kč? A zvlášť když za 1 až 2, 3 roky přijdou konzole nové...
-
Vždyť říkám, že Vávra otroky ani nemusí hledat. Oni si ho najdou sami *15*