-
sak "nic vic" to ani nema byt. iba odreagovacka...aha, pockat, neni to star wars takze hra musi mat "hloubku"
-
-
prave, ze hra ma hloubku jako ty posledni star wars...tzn zadnou
potom nechapu hodnoceni 7, kdyz text recenze miri spis na 5/6... osobne bych otmu vic nez 5 nedal, protoze ta hra v sobe nema nic, nez repetetivni nudu, pribeh to vubec netahne, jak je nudnej...
-
-
No, asi si pockam na crack :-/
-
Tak já hru dostala teď k Vànocům nebo jsem si jí kdysi přála .. Máme dva X-boxy 1 One,a druhý S nejnovější.Hra běží plynule a dobře.Màme Zlaté členství v Xboxu takže když výjde nějaká hra od EA tak do pár měsíců je zdarma ke stažení.Ale to jen na okraj.Píšu sem abych jako zkušený hráč od nejnovějšího až po starší věci se vyjàdřila k tomu co někteří píšou.Jako ono některé hry na PC nejde srovnávat s hrami na Xbox.Just CAUSE 2 mám na PC nejdříve mě hra bavila ale časem mě omrzela.Na Xboxu se nemusí řešit výkon a pod jako u PC.A hry jsou mnohem realističtější .A Just CAUSE je fajn.Stejne jí plno lidí pomlouvá a nakonec hraje.. Takže asi tak...
-
-
Tak já hru dostala teď k Vànocům nebo jsem si jí kdysi přála .. Máme dva X-boxy 1 One,a druhý S nejnovější.Hra běží plynule a dobře.Màme Zlaté členství v Xboxu takže když výjde nějaká hra od EA tak do pár měsíců je zdarma ke stažení.Ale to jen na okraj.Píšu sem abych jako zkušený hráč od nejnovějšího až po starší věci se vyjàdřila k tomu co někteří píšou.Jako ono některé hry na PC nejde srovnávat s hrami na Xbox.Just CAUSE 2 mám na PC nejdříve mě hra bavila ale časem mě omrzela.Na Xboxu se nemusí řešit výkon a pod jako u PC.A hry jsou mnohem realističtější .A Just CAUSE je fajn.Stejne jí plno lidí pomlouvá a nakonec hraje.. Takže asi tak... Jelikož jsem hru dostala i se všemi dodatky edice Just CAUSE3 XL Edition nemůžu si na nic stěžovat.Kdo má rád jiný žànr ať si vybere jinou hru myslím že dneska už jich je velice široké spektrum.Jinak se hraje na PC a jinak na Xboxu je to prostě úplně jiný zážitek.Kazdopàdně mi některé komentáře tady příjdou velice nevhodné a úsměvné..
-
-
Minimálně 30 hodin je teda bída. Ve Far Cry 3 jsem strávil 55 hodin plnohodnotným zážitkem a bez nudy. A to jsem hrál více méně příběh.
-
-
Těch 30 hodin je taky v podstatě jenom hlavní příběh + trochu "nepovinnýho" osvobozování. Kdybys chtěl vyčistit celou mapu, potrvá to minimálně dvojnásobek. A kdybys chtěl ještě posbírat všechny collectibles, odemknout si všechny gear mody a vozidla, tak ještě daleko dýl. Problém je, jestli by se ti vůbec chtělo - po těch třiceti hodinách =).
-
-
Je to zábava, no troška ma štve debilná kamera pri lietadlách a otrasné ovládanie lietadiel a motoriek...ináč je to fakt švanda, hlavne wingsuit je paráda a challenge s tým spojené.
-
-
Pokud hraješ na PC, doporučuju u letadel přehmátnout na gamepad (jestli máš)... na klávesnici to je totiž vážně bída.
-
-
ako dočasné riešenie môže byť, avšak mieriť s gamepadom je fakt nemožné, hlavne čo sa týka lietadiel...
-
-
Nesmíš být čobol, pak to možná půjde...
-
-
-
-
Tak mi to ted přišlo a bylo tam i nějaké to DLC. Supr.
Pominuli zdlouhavé nahánění nezbytných základen a atp takto nakonec byla švanda můžu se k tomu jindy vrátit... a zase si rozstřílet základny co jsem nestihl. Furt lepší než Mad max kde polovinu času zabralo zabírání pevností pro součástky do auta které beztak vám po závodě zničily.
Tady se jen osvobozovali základny hra tak měla asi necelých 30hodin. Ale jo že nebyl crack za toho litra to stálo - Denuvo ne denuvo. -
ja videl LP a nepratele se tam spawnovali rovnou u hráče u nejaky steny. To mne trochu odradilo. Kdysi jsem hrál první díl a nebyla tam žádna AI, tak nevím jestli to i v tomto ohledu pokročilo. Ale na druhou stranu pamatuju i pres všechny nedostatky že mne první díl velice bavil
-
-
P.S.
ješte mi prijde vtipné jak autor nadava na fyziku v naproste arkade, pričem dobrou fyziku nemaji ani hry ktere se snaží o jistou uveritelnost. nadavani na stereotyp v dnešní dobe, kdy jsou hry tak nezajimave, že je radši ani nezapnu, taky nechápu.
Viva la revolution! *1* -
-
Ty někde vidíš nějaký nadávání na fyziku =)? Zmiňuje se, že je totálně přestřelená, ale to samo o sobě není negativní kritika ;)
-
-
-
Tak jasne, my v redakci mame radeji pitomy koridory *1*
-
Hra, která se jmenuje JUST cause a vy chcete příběh? 😯 Je to sandbox... Tvl někdo psal, že koridor... Prej koridor? Raději se jděte učit vyšívat...