Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem dvojku a i když ji mám už jednou zajetou jedu ji od znova.Jen tak, když je nálada.Super hra.
    Moc jsem se těšil na trojku.Tak ji mám doma,nainstalovanou a zajeté asi dvě mise.
    Teď tady sedím a přemýšlím jestli mám trojku zapnout.Budu čekat asi pět minut než to naběhne.To mi vadí.No snad se do toho vžiju.Poravdě jsem čekal víc *13*
  • Just Cause 2 jsem hrál dlouho.Občas zapnul,zničil nějakou tu základnu a osvobodil vesnici po cestě.Auta,motorky a vrtulníky a ničení všeho.To samé jsem čekal od trojky.A dá se říct že se to povedlo.Je dva měsíce od vydání a hru mám zahranou.Nepočítám různé závody a zkoušky dovednosti které mě nudí.Ale každý má rád něco jiného.
    Hru jsem koupil,nainstaloval a hrál.Byly chvilky kdy se sekala,ale jen občas a bylo ji potřeba optimalizovat.Ale teď už jede a to mám jen herní dvoj jádro.Pokud někdo čeká nějaký dech beroucí příběh asi bude zklamaný.Kdo chce ničit a ničit bude spokojený.Výběr dopravních prostředků se rozrostl a někdy jsem si prostě vzal nějaký dobrý auto a dopravoval se k další základně po cestách.A to i když byl po ruce vrtulník.V trojce se zlepšila ovladatelnost.
    Proto kdo rád JC2 tak JC3 bude mít rád.Jen mohla být trochu větší ale klidně si ji pustím od začátku .
  • Hloubka, příběh, realita..proboha je to Just Cause,vemte do ruky raketomet postavte se na vrtulník a rozstrilejte ty kozy!!
    • gesto
      Víme že je to Just Cause a to je o ničení, ale co by se vývojářům stalo udělat i nějaký příběh a ten stereotyp taky nějak okořenit ?
      • tak si každych dvacet minut pusti ordinaci, co ti brani? pribeh ve hrach je zlo
        • gesto
          Tebe Maxi nikdy nepochopím vlezeš do diskuse, přečteš komentáře a když někdo hru chválí tak ty nadáváš a když někdo nadává tak ty chválíš... máš ty vůbec nějaký názor na hry a hraješ vůbec něco ? tvojí trpělivost a volný čas ti závidím, opravdu...
          • ale max predsa hry nehrá on ich len sleduje na youtube ako tu viackrát písal
          • proste mam opačny vkus, momentalne nehraju nic protože neni co (hraju jen dobre hry). proto se misto hrani radši venuji konstruktivni kritice
            • komentujes skoro vse ale vzdy jak dvanactiletej blbecek
            • proč by mne to nebavilo, hry jsou moje hobby. a všechno opravdu nekomentuju
            • gesto
              Dobře nehraješ momentálně nic ale přesto tě vidím v každém článku a několikrát :))) tak k čemu to všechno ? vždyť to tě nemůže bavit nebo snad jo ? komentovat všechno a všechny ?
      • Koupí koupí, ale až to bude za půlku. Za ty prachy je pár hodin blbnutí..nevýhodne.Nevím já osobně si v takový magořiny zajimavej příběh nedokážu predstavit .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit