Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • protože nemas gear na magic find omg lol noob *15*
  • No právěže to není s "prvky online". Ty hraješ online, to byl ten druhý bod.

Ale to je jedno, D3 je pro mě dávno mrtvá hra, kvůli které nemá cenu plýtvat prostorem ani Tiscali Media :D
  • teda, takovy butthurt jako Diablo 3 by snad nekterym mistnim nezpusobil ani 10cm siroky analni kolik, ani toho brekotu by nebylo tolik :D
  • Veskoslav
    Příklad MMO ze světa Diablovek je War of The Immortals. Tam máš "klasické" Diablo s prvky MMO. Spousta hráčů na jedné mapě, otevřený svět, obchodování s hráči,ale ty hráče tam fyzicky vidíš vedle sebe, třeba máš 80 hráčů v hlavním městě. U Diabla toto nikdy nedosáhneš. War of The Immortals máš MMORPG, Diablo III máš RPG s prvky online, kdy klasický LAN nahradilo internetové připojení+aukce. Nic víc.
  • Diablo 3 se da prirovnat k Guild Wars , takove zkriplene MMO:)
  • No, ale třeba takové Jade Dynasty je taky z části koridorovka. To nijak "MMO" neodporuje :)
  • Veskoslav
    No ale pokud vím, tak třeba v GW 2 můžu jít kamkoliv bez omezení levelu, prostě odjdu k bráně a jdu. U D III to nejprve musíš minimálně sám či s někým projet. Nemůžeš jít tak, že zapneš hru a řekneš, že půjdeš do IV.aktu. U GW 2 si řeknu, že se podívám, co je na mapě pro levely 15-25 a jsem level 1 a přesto do té zóny jít můžu. To je zásadní rozdíl, D III nefunguje na principu otevřeného světa.

P.S: Takový DarkSpore funguje naprosto na stejném principu jako Diablo III a přesto to není MMO nebo chceš tvrdit, že ano? Můžeš se libovolně připojovat do destinací, které ale už máš projeté!., server vytváří u sebe mapy+monstra z map:)
  • Tuhle diskuzi už myslím máme za sebou - instancovaná MMO fungují přesně jako D3. Jeden svět rozdělený na nespočet instancí, mezi kterými se můžou hráči přesouvat (v tomhle případě se připojovat do jiných her), přičemž celý "svět" běží na vzdáleném serveru (což AC ani to ostatní snad ne), a je tu jedná všeobjímající aukce, ale to už je vedlejší.
  • Veskoslav
    Tak G bych taky mohl teď prodat za cca 80 euro, ale nemám důvod no:) A kupovat si hru jenom proto, abych si řekl, že na tom budu vydělávat, to musí být hrozná nuda. Jelikož on nad tím musel strávit minimálně 60 hodin (což by mu musela padnout elitka za cca 250 miliónů minimálně, jelikož teď je kurz cca 50 milionu/4 eura, dříve 10 milionu/4 eura) a pokud mu ani to nepadlo, tak nad tím strávil mnohem více času než dkyby šel na brigádu a vydělal jsi peníze takto.
  • Veskoslav
    To jsem měl na mysli:) I když ti věřím, že jsi prodával ithemy, tak v přepočtu na "hodinovou" mzdu se na tom rozhodně vydělávat nedá, jak se někteří snaží namluvit:)
  • Veskoslav
    By mě zajíly ty MMO prvky v Diablo III, jelikož zkratka MMO znamená Massive Multiplayer Online, což Diablo III nesplňuje. Online připojení je sice prvek MMO, ale tím pádem by jsi to mohl aplikovat třeba na AC Brotherhood, jelikož to taky vyžaduje online připojení (nebudeme se bavit o cracku). Nebo třeba série Spore, včetně RPG DarkSpore. A taky se nenazývají MMO:)Pokud myslíš aukční systém, ten je i v jiných hrách a taky se nejedná o MMO. Příkladem budiž "aukce" třeba v Diablo II, BG II atd.:)
  • heh , to ze nikoho neznas neznamena ze nikdo nic neprodal. Znam lidi vcetne me co prodaly veci za nekolik tisic. Ale pravda je ze zivit se tim urcite neda. U me to vychazi podle odehranych hodin na necele euro na hodinu:)
  • Však ten datadisk můžou klidně ještě udělat.

Jaj jsem dohrál trojku, tak sem ji stejně odinstaloval a zase se vrátil k dvojce, která je poslední plnohodnotné diablo bez nějakých rádoby MMO nesmyslů.
  • Prodal jsem itemy za cca 30 euro... Kamarád, když s D3 končil prodal všechny goldy co měl v přepočtu asi za 100 euro a s tím, že bude itemy prodávat si tu hru kupoval...
  • Jo jo na GRIM DAWN se moc tesim
  • Ti to verim :)))
  • reported
  • bohuzel nejde. mam patch 1.13
  • Veskoslav
    Jasně a pennis ti roste na čele, ne? Kolik ti je? 5-6?
  • ja to nekupovala omg kamoš hacknul cizi account

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit