Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • akorát už jsi starej...
  • Veskoslav
    Problém je u t TL II, že někomu nemusí vyhovovat grafické zpracování a co si budeme nalhávat takové dětinské a do temntoty Diabla daleko. Ale principt a herní mechanismy to je věc druhá, to je T II jedno z nejlepších na trhu.
  • Veskoslav
    Jak víš, že nemám Beta klíč? Ty snad víš, pod jakým nickem vystupuji v PoE? Nebo jsi veštec?
  • zahral som si diablo 3 zadara na skúšku po skeleton kinga...a..a...nejak ma to už neťahá pokračovať...niečo nebude v poriadku v štáte dánskom...kde sa vytratilo to čaro z predchádzajúcich dielov?...toť otázka!
  • lol jak můžeš říct, že PoE ne, když si ho nehrál :D .. já jsem hrával D2 poměrně hodně a TL2 pro mě není to spíše ten PoE
  • Hmm..vyvojari premysleli nekde u stolu o datadisku , pani ,to je informace jak brno. To ten datac byl uplne na spadnuti:) No tak snad nam priste reknou vyvojari EA o cem premysleji u stolu ..
  • Zesloněná.
  • PoE, pořád nejslabší díl z dnešních "diablovek". Fakt že jo, teda ještě by tam ´mohl být GD, jenže jsem ho vubec nehral tak nevím. + pro něj je teda F2P. A teda možný klon D2, resp. "nástupce" :)

Doporučil bych spíš TL2 *3* Ten skill tree nakonec překvapil a je fajn, když už je řeč o něm.
  • Veskoslav
    Zkoněná jako změna stavu;)
  • Grim Dawn zase beru jako nastupce Titan Questu - delaji na tom nekteri z toho tymu :) ale budou zne
  • Inquisitor
    Tak na Game Boy bych si to dal. I když já jsem měl ten starej GB a ne color nebo advance.
  • Veskoslav
    PoE rozhodně ne, Grim Dawn bude "nástupce" Diabla II. Patch of Exila má přiliš much, sterilní prostředí, nudné vzhledy postav, sice je nádherný strom schopností, ale občas aby měl člověk mapu a vzhled komb a kouzel taky by mohli doladit.
  • A co teprve Grim Dawn? :)
  • Naprosty souhlas
  • Jestli mohu doporucit diablovku pockejte si na Path of Exile hral jsem dva dny betu a TOTO je nastupce Diabla II se vsim vsudy (opravdu neprehanim - vyborne mechanismy a spousta veci k tomu plus prakticky nekonecna variabilita skill tree Diablo III neni spatne ale s PoE naprosto prohrava
  • Škoda, že ten datadisk nevyšel..ten guild hall zní moc dobře. Místo toho šli dělat na te totálně "skoňené" trojce *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit