Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • morokura
    Minimálně GTX 670 a doporučeně 16GB RAM? Pfff. Podle nároků bych čekal graficky podobnou hru jako Ryse.. Jsem si jistej, že lidi s GTX 460 to rozjedou plynule na střední detaily a oproti maximálnímu nastavení tam nebude nijak zásadní rozdíl. Jako u většiny her, zbytečně naddimenzovaný nároky.
    • Ryse? Viděl si tu hru naživo nebo jen na obrázcích. Ryse je plochý výkal, graficky bych řekl až průměr, fakt sem na tom neviděl za té půl hodiny co jsem s tím měl trpělivost, nic zajímavého.
      • morokura
        V čem je Ryse graficky průměr? Teď se nebavim o ztvárnění, ale čistě technologicky - animace, efekty, kvalita textur, stíny... Hrál jsem to asi hodinu a vypadá to skvěle.
        • Mato1987
          pc hráč má pravdu, ryse je totálna chujovina, ktorá aj graficky za veľa nestojí, sú omnoho krajšie a detailnejšie hry na hernom trhu ako ryse.
          • morokura
            Příklad prosím? Jinak s tím, že je Ryse repetetivní, nezajímavá nuda souhlasím. Grafiky je to ale naprostá špička
            • Mato1987
              a sme doma stará mama, ani to tak dlho netrvalo a opäť si sa prejavil, aký tupý ultranacionalistický blbeček vlastne si :)
            • morokura
              Tvuj maďarský smysl pro humor je neocenitelný *3*
            • Mato1987
              6x6=36?
  • MickeyMutant
    Kdyby vás v redakci napadlo článek aktualizovat, tak si to ještě rozmyslete. Ztratil by na výbušnosti, navíc by bylo třeba přepsat název. Moc práce. Stačí připsat tag "WTF", který tam stejně chybí od začátku.
  • karlman.hajsky
    Něco mi říká že tento nový trend jménem "přestřelené nároky na HW " je pokus o to, aby si lidi čím dál více začali pořizovat nové konzole. Stačí si jen pročíst tuto diskuzi, pospojovat si správné argumenty a vyjde vám, že tato teorie je poměrně reálná.
    • Kinet1c
      smutne, ale mas pravdu
  • Proč nedokáží společnosti s milionovým rozpočtem upatlat svůj mainstream brak tak, aby si kvůli ní člověk nemusel kupovat nějaký čtyřjádra, xx RAM apod.?
    Jakto, že optimalizace malým vyvojářským firmám problém nedělá? Hrál někdo třeba Deadfall Adventures? Podle mě Dying Light nebude první případ umělé "dežoptimalizace". *1*
    • To je jednoduche. Protože se jim nechce moc patlat s pc porty. Prioritou jsou pro ně konzole. A ono se asi není moc čemu divit.
      Škoda jen, že si neuvědomují, že si tím u pc hráčů podřezávají větev a za chvíli se jim nevyplati ty porty na pc vydávat vůbec.
      • Už aby to bylo.Na PC jsou stejně magoři...
    • male spolecnosti se většinou zabyvaji pixel artem, protože na vyrobu nebo licencovani poradnyho enginu nemaji peníze, a když na to dojde a udelaji hru třeba na unreal enginu 3 tak je optimalizace tal zprasena ze se to neda hrat, cest vyjimkam. Pekny priklad je třeba Grimrock 2, který bezi na nejakem in house enginu a jeho nároky jsou uplne mimo, na to ze se jedna o krokovací dungeon v celkem malych prostorach.
  • Hnisavec
    verzia na PC predáva od 1-5% česť výnimkám, preto na PC veľké firmy kašlú, port outsourcujú niekde na Ukrajine, kde to 3 roľníci v zemľanke na 1 hrdzavom kompjútri prerobia na PC za kus chleba a slaniny...
    • Nemusis nam tady popisovat za co a jak pracuje tvoje rodina.
    • uz si zase pres TOR naklikavas plusy? ubohost *15* *15* *15*
      • Hnisavec
        Pepo šokujem ta, ale ja mám plusy a mínusy u zadnice a nič si nenaklikávam...asi tu bude dosť konzolofanboyov, čo so mnou súhlasia....
        • Drevokocure, keby ti niekto dal trinast plusov za par hodin, tak nepoviem nic, ale za par minut? takto si mozes robit p*cu ze svojej starej matere a nie zo mna.
          • Hnisavec
            mne je fuk či tomu veríš alebo nie....pokiaľ si všimneš tak mám väčšinou kopec mínusov a je mi to fuk, takže asi tak....keby mi natom záležalo, tak napíšem, že sú vývojari dementi, čo nevedia optimalizovať a že na PC i tak vyjde najlepšia verzia, ale neurobím to, lebo pluská a mínuska od trulov ako ty sú mi u pr..ke v Odolenej Vode
            • Jack1947
              Neurážej odolenou vodu. Kde sídlí Aero vodochody (stále) můj děda byl konstruktér L39. Vágusi
            • Hmm..ok..mozno to nerobis ty, ale niekto iny, kto s tebou suhlasi...uznaj..13+ za 5 minut?
      • zrovna na ty plusy koukam, fakt by s tim v ty redakci něco měli uz delat, je to zbytecne a strasne zavadejeci..protože cekat od lidi ze se budou chovat korektne asi moc nejde.
    • Kdyby to bylo, jak ty píšeš 1-5% toho, co na konzolích, tak si troufnu tvrdit, že by se s těmi porty ani neobtěžovali.
      Když už chceš tadý házet ciframa, tak si ty hodnoty alespoň někde zjisti. Třeba tady pak příště nebudeš za truhlíka.
    • Draken69CZ
      Jsou to Poláci, k Ukrajincům máš blíž ty než oni.
      • To myslíš vážne? Keď nevieš, tak radšej nepíš. K ukrajincom máme s poliakmi, predstav si, rovnako blizko. A keď už sme pri tom, tak poliaci z nich majú (čo sa týka hranice) o hodný kus viacej ako my.
  • Veskoslav
    To je opět pořád to samé. Poslední CoD mi bere 2,8-3,5 GB z RAM, Shadow of Mordor 4-5 GB z RAM, takové poslední NFS mi bere ani ne 2,5 GB RAM i náročný Wolf kvůli enginu mi nesebere více jak 6 GB RAM a to tam musím mít 50 miliard nepřátel, tisíc výbuchů a všechno na max s maximálním vykreslováním atd.

Tyhle požadavky se dělají tak, že na reklamním oddělení někdo otevře katalog komponentů, zapíchne prst a jede: i12 patnáctijádro, 64 GB RAM, R9 390X OC 12 GB či alternativa od Nvidie. Jediné, co vždycky sedí je velikost, co mi to sežere z disku. Když ty požadavky srovnám s konzolema, tak buďto mají otřesné reklamní oddělení, co netuší, která bije nebo neumí naprosto optimalizovat na pc, což by mě překvapilo s ohledem na jejich předchozí hry nebo to skutečně bude fakt pecka a konzole ostrouhají. Nejpravděpodobnější je první varianta. Lenost a neznalost.
  • Důvěřuj, ale prověřuj. Nechápu, proč je článek psán ve stylu ultimáta, kde zdrojem informací je třetí strana (nemluvě o skutečnosti, že se to Steamu nestalo poprvé).

http://kotaku.com/psa-heres-what-your-pc-will-actually-need-to-run-dying-1667228957

Doporučená realita je 8GB, minimální 4GB. Myslete na to příště, až zase rozpoutáte v diskuzi válku o zlých vývojážích, hrozných konzolí a nedoceněné PíCíMástrRejs.
    • Kdyby toi nebyla senzace tak na to nikdo neklikne. Je to jediný zdroj jejich příjmu. *15*
    • Tak vis co, pisou to na steamu tak to proste musí byt pravda i kdyby cert na koze jezdil. Steam je totiž nejlepší a nejuzasnejsi věc co se mohla hracum kdy prihodit (sarkasmus)
  • misho8723
    Dnes upravené požiadavky:Minimum requirements:
    OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
    Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz, Memory: 4 GB RAM DDR3
    Hard Drive: 40 GB available space
    Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM), Direct X®: Version 11, Sound: DirectX® compatible
    Recommended requirements:
    OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
    Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
    Memory: 8 GB RAM DDR3, Hard Drive: 40 GB available space
    Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM), Direct X: Version 11,Sound: DirectX® compatible
    • I tak to je hodně nadsazený. Já bych řekl řekl, že ty požadavky někdo střílí někdo od boku.

Takovej procesor to naplno nevyužije ani náhodou a nakonec si to určitě vezme jen 2GB paměti nebo lehce přes, dost bych se divil kdyby tomu bylo jinak.
    • Draken69CZ
      A kde seženu R9 290 s 2GB ?
    • morokura
      No proto... Díky za info
    • Já věděl že těch 16gb ram musí bejt bullshit
  • A to sem si před půl rokem říkal, že těch 16 gb ram, co jsem si pořídil, jsou overkill *1*
    Koukam, že optimalizace vývojářům v posledních měsících vůbec nic neříká. *1*
  • No není to nádhera. Hru, na kterou se tak těším a ani jí nerozjedu. Takže teď spíš doufám, že ty požadavky jsou jen přemrštěné a že jde o jakýsi polský, mikolajský vtípek. Techlande neser.
    • Kinet1c
      Su premrstene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit