-
Asi mel treba jednou pujcenou PS3 od kamarada a zjistil, ze tam nebezi vypalene hry *3*
-
"Ale i tak vidím budoucnost pc hraní černě. Desktopy z domácností mizí už teď a je to i pochopitelné"
ale kdeze, jak si myslis ze se budou vyvijet nove hry? je k tomu potreba pc...jak se bude vyvijet dalsi a dalsi generace konozoli? podle pokroku pc hardware - k novym hram a konzolim potrebujes pc, takze hry na pc nezmizi taky nikdy
ano dostavaji se nanej hry se spozdenim, spatny porty, nebo na nej i nikdy nevyjdou ale herni pc a hraci na pc, nezmizi nikdy... -
Chlapče, to že Ty jsi neschopný a neumíš na gamepadu hrát a užít si hru i s vibracemi (ano, ten efekt hodně pomáhá k tomu, aby si se do té hry dostal), ještě neznamená, že je to pro děti.
-
Přesně a na PC když se někdo nechce srát s ochranou tak to prostě stáhne a má klid. Vem si třeba Ubisoft tak moc se snaží mít co nej ochranu která většinou ještě komplikuje život poctivým kupujícím a za týden od vydání už je prolomena.
-
Tohle napsal nejakej blbej konzole fanyboy
-
A copak ti udělali? Mohu-li se zeptat.
-
Koukám, že tomu rozumíš. Na konzolích není ochrana, tudíž se bazarovek člověk bát nemusí. U většiny posledních her na PC se vyskytují ochrany(ubiDRM, steamworks atd), které neumožňují bazarový prodej.
-
zatim beru všechno bez problému na střední až vysoký ;-) mysliž že ještě nějakou chvíli (1-2 roky) vydržim a pak už budu mít po záruce tak si koupim za stejnou cenu novej ;-) a já hned všechny novinky hrát nemusim (neni cas ani penize) - stačí počkat :-D
-
koho zajima windows 8? takove famy jsem o nich jeste neslysel. a i kdyby to byla pravda, nikomu to nevnuti. kdokoliv bude moct co chce na starsich verzich. a vubec fuck off s novyma windowsama. pomalu to s nema stejne bude jak se serii call of duty...
btw konzole + gamepad + nejaka fps = kinder version limited
jedine pc *3* -
Ale to samé platí i o PC hrát nebo ne? *2* a PC hry tam jsou zase levnější nebo ne ? *2*
-
Ja si nemyslim že dnes nějak vynikají jmena v vývojářů, všichni se prostě ubírájí zjednodušujícim trendem,nízkou kvalitou,hru klidně vydají nedodělanou,vydají hru co je dohraná za 2-3 hodiny , z perfektní značky udělají brak, dnes opravdu není na nikoho spoleh. Dříve bylo jasné, že to či ono studio vydá kvalitní hru, jiné průměrnou odpočinkovou, to samé s vývojáři. proto byli více v povědomí ti nejlepší, dnes to není ti nejlepší a průměrní, ale ti s největším rozpočtem který se neustále mění protože vždy vydají nějaký brak a ten jim proděláva, pak se divěj, že lidi si to nechtěj kupovat dokonce jeden čas i přestali dělat dema, aby se to před koupí nedalo vyzkoušet *1* Ale občas se i dnes najde světlá vyjimka naštěsí *3* dokonce mam pocit že se herní scéna začíná trochu spravovat, nebo si na to prostě zvykám *1*
-
jo, pirátství je vcelku zajímavá problematika. v minulosti se i našli výrobci, kteří své programy ke sdílení umístili sami, ono je to vlastně zároveň reklama zadarmo, pokud se nemá za co stydět :) pro software je nejhorší, když ho nikdo nezná, žijeme ve světě komerce a značka a jméno prodává.
-
Podle mě pokud půjde MS s Win8 směrem k XBoxu 360 a naopak, tak to bude špatně na obou frontách a W8 budou ještě neoblíbenější než Visty.
Hlavní síla konzolí je v jejich jednoduché použitelnosti (o nic se nemusíte starat) a u PC v jejich univerzálnosti (a tím i obrovském množství SW) - tedy to nikdy nebude tak user friendly jak konozole.
A pokud chce jít MS u počítačů směr Apple, tak by se měl ještě jednou dobře podívat na prodejnost počítačů s OS.X a Windows.
Jinak s pirátsvím je to dost ošemetné - na jednu stranu to snižuje výtěžnost hry, na druhou stranu produkuje potenciální kupce dalších dílů a provádí tlak na přijatelnost ceny hry. -
tjn myslim že on nadvojce i zezačátku dělal ale pak nějak odešel z vývoje nebo jak to bylo(to by musel napsat sám ;-))
-
Nezapomínej že někteří lidé si hry kupují po bazarech takže je vyjdou ještě levnějc než nová na PC.
-
No musíš uznat že daleko víc možností se u her otevíra na PC vzhledem k tomu, že se nemusí brat ohled na to, že tě omezuje ovládaní a pohodlnost .
K té radě, Tohle jsou aktivity, kde vypnu a nechám za mě přemýšlet někoho jiného a zabavit mě, tvořivost a seberealizace se mi dnes zdá možná, maximálně doma na zahradě nebo v bytě. Ostatní je otázkou trendů *7* Asi jsem na seberalizaci už rezignoval, ztracenj případ haha -
hehe, tak to mě teď jen tak napadá: škoda, že tu nepsal dřív, bylo by fakt zajímavý, jak by recenzoval Mafii 2 :))) *2*
-
počekej za půl roku *1*
-
Tohle platilo dříve, kdy se ještě hry diferencovaly pro PC scénu a konzole. Dnes jdeš do nóbl restaurace, ale číšník ti bohužel nemůže nabídnou nic jiného než fast-foodovej hot dog(konzolově zjednodušená hra) protože se mu jiný zboží nedostává, výrobce totiž vyrabí to žrádlo, co se mu údajně vyplatí nejvíc. Navíc hot dog se blbě ji příborem takže ho musíš konzumovat rukama, ale zaplatíš za nej stejně, jako bys zaplatil za gurmánské pošusnáňí. Jediný co tě může těšit je skutečnost, že když si ten hot dog koupíš v fastfood stanku tak za nej zaplatíš 20% víc *1* Blbý co ?
-
jj je to ten od mafie ;-) Dan Vávra píše výtečně. Měl sem rád už Jámu pekel a tady to je ještě lepší a jeho názory se moc neliší od těch mejch