Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    OMG, to Vám nestačí, že každý druhý článek zde je ř*ťolezectví hře Skyrim?
  • Protože to psali fanoušci WoW z jiné stránky. Kdyby tu bylo třeba TESfan, bylo by tu lore z ní (což by bylo bezva, co se týče astrologie, náboženství a historie konfliktů, mají to docela promyšlený)
  • scy7hian
    můžu se zeptat proč? nebo ve Tvém světě platí, že co se nelíbí Tobě, nesmí se líbit nikomu jinému? WoWko nehraju a ani nezačnu, ale fakt nemám problém s tím, že se tady občas objeví nějaký článek, ptž bych ho normálně přešel :) a aspoň je vidět, že fanatics může fungovat *3*
  • nebreč já vím že mám pravdu *3*
  • je vidět, že už z venku dorazily...
  • To je mi překvapení že navštěvníci games.tiscali se změnily na odporce WoS , moment počkat děcka přijdou až k večeru z venku , tak to ty + chápu zachvíly se to změní na očistec této nejlepší a nejnadupanější hry na světě , kterou kdo nehraje není borec a smrdí mu poklopec ... no seriously wow is fail .. *14* *1*
  • jen takovy dotaz, jaky je smysl tech stranek wowfan, kdyz vsechen zajimavejsi material se stejne objevuje tady :) tim chci rict, ze mnohel logictejsi bylo jednou za dva tydny udelat clanek ze, !koukejte na wowfanu se objevily tyhle krasne clanky" a dat na ne odkazy. samozrejme uplne nejlepsi by bylo kdyby ten souhrn obsahoval i jine weby.
  • Baikonur
    Tě to nezajima tak to nečti...
    Viděls že by lidi co WoW zajima lezli na stranky třeba BF3 a tam spamovali kraviny že je to nezajima? Tohle dělaji jen idioti. Takhle stranka je o hrách a co jsem naposledy koukal, WoW hra je.
  • Mluvíš mi ze srdce sestro *4*
  • Trol.diskuzni
    WOW anebo UAU? *5*
  • world of warcraft
  • Redakce Tiscali : Proč pořád zmiňujete novinky, co se přidalo na wowfan stránce? Pokud někoho zajímá Wowko, tak tam má bookmark a nemusíte to pořád s r á t zde na hlavní stránku games.tiscali.cz.
  • Amylee.Anderson
    Ta spolupráce s WoWFan je zlo...
  • *11* *11* *11*
    Omlouvám se všem fandům WoWka, ale už prostě nerozdejchám jedinou zmínku o této hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit