Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me je u zadku WoWko i ten Skyrim, ale mas pravdu. ;-) O necem ale psát musí. Nehlede na to je to stale *druhe* nejhranejsi MMO
  • wow ma nezaujima, bookmark nemam ani nemienim mat na wow fan stranku, ale rad si sem tma daco precitam, a ked ne zignorujem a ideman dalsi clanok.
  • sleepless
    Je cas si poridit bryle a jinak bych tebe a ostatni podobne postizene pacienty rad durazne poprosil, aby k vecem, ktere je nezajimaji, nepsali, ze je nezajimaji. Nikoho to "nezajima" a plevelis tim diskuse.
  • suhlasim. nehram som, nehram ani nebudem hrat WOW a nejak ma nezaujima citat vsetko o WOW, ale sem tam raz za 2 tydne aks a tu daco objavi celkom si to rad precitam. nechapem tu averziu ludi na hocijaky clanok o WOW.
  • who cares ?
  • Trol.diskuzni
    Ne, nehodlám jít s davem. A toho chodce ode mě pozdravuj. *3*
  • no nevim sem ve woku uz 2 roky v guldě kde z 200 lidí je nejmladšímu 19 a to sem já, jinak je věkovej pruměr 20-30, a lidi jsou dospělí od 18ti ne ? tak kde jsou ti děcka co to hrajou ?
  • Ok všichni už chápem že tě to strašně moc žere a že nemůžeš žít s pocitem že se ta hra může někomu líbit a bavit ho..možná bys jí měl taky zkusit a pak až soudit to už bych tě možná i pochopil takhle pro mě má větší cenu i názor náhodnýho chodce na ulici...
  • Cca pred tydnem jsem zapocal dlouhou pauzu od WoW. Vsechny tridy na top lvl. Grindovat ZA a ZG je nuda (díky noobum, co do nebyli za ty mesice co je 4,1 live schopni naucit se taktiku). A novy obsah, který by měl přinést 4,3 patch mě neláká skoro vůbec. Natož pak pandy. Vanila byla hnus ovšem tohle je taky docela hnus. Takže asi tak. A ne, není to offtopic, jenom se nad tím je třeba zamyslet. Mahalo
  • heh ale za 7 rokov si na skyrim nik nespomenie wow je tu tolko a stale je to najhranejsia hra tak je jasne ze tu musi mat svoj priestor *3*
  • fakt neviem co vas na tom tak stve, sak ak ma clanok nezaujima tak ho necitam ja WoW nehram ale cas od casu mi nevadi si o tam nieco pozret, ved ta hra je fenomen a urcite na nej nieco je ked ju hra tolko ludi tak nerozumiem preco by ju nemali nepropagovat na webe o hrah...... *5*
  • po5er se
  • Amylee.Anderson
    Mně je WoWko u zadku, ale je to tady každej den, ani Skyrim tu neni tak často.
  • wowko jsem hral 5 let ale pekne to cely zku...... parte star wars old republic *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* uz se tesim jediove budete umírat
  • Vím, stránky znám, děkuji, jen jsem odpovídal, proč to není i tady *4*
  • malo veci ma upimne rozosmeje, ale toto vyslo :)
  • Hairy_Ass
    Ty jsi za nás ostatní mluvčí?
  • hmmm ... koľko máš rokov? podľa toho komentu - nebreč já vím že mám pravdu, usudzujem že tak 10 ... bež von a hraj sa s kamarátmi, hry nechaj hrami, keď sa do nich nevyznáš :)
  • Nechápu k čemu tyhle články.Fanoušci co to hrají znají a nás ostatních to nezajímá *10*
  • Hairy_Ass
    http://oblivion.bonusweb.cz/codex/historie.html - tady je stručná historie TES, ale jen pro potřeby Morrowindu. Podrobnou část je možno vyhledat na http://www.imperial-library.info/, ale je to bohužel jen v angličtině.

Taky bych bral něco takového.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit