Přejít na výpis diskuzí
Kapitoly z historie světa Warcraft - Cataclysm
26.11.2011 | Redakce Games.cz
115 příspěvků
-
Pane Bože pomeranči vykašli se na to. Ne teď vážně ono mě vadí že se píše o každém hov... a žádná nová informace co by stála za řeč. Ono už to má charakter reklamy co vyskakuje z každé stránky a to nas...re. Depku z toho fakt nemám jenom mě vadí ten reklamní charakter ( četnost článku na jednu hru )
-
Věřit, že dnešní blizzard je to samé jako před 20 lety je taky daleko od reality ...
-
ono to ma nejaky zvuk, ktory nejde vypnut? v skutocnosti ti vadi len to, ze nemas nic co by ta tak bavilo a malo podobnu hracsku zakladnu.. si z toho frustrovany a mozno v depresii
-
Tak pokud jsi zaujatý proti značce jen proto, že je oblíbená, tak se asi fakt nutně potřebuješ něčím zabavit..
-
To že nehrajeme hru ještě neznamená, že neradi čteme o jejím universu příběhu atd. Já jsem za tenhle článek rád.
-
Tvrdila by si to samý kdyby spolupracovali s nákou fan stránkou HF?
-
Tvoje argumentace nema zadnou logiku. Piseme o tom, co ctenare zajima (a nemerime to podle ohlasu nekolika lidi v diskusi, na tom vezmi jed :) a to, o cem psat chceme. Ze tebe to nezajima, to je tvuj problem, se kterym bohuzel nic neudelame. A znovu opakuju: normalni clovek, kdyz ho neco nezajima, tak neztraci cas psanim o tom, ze ho to nezajima a sleduje neco jineho.
-
zaprvé, 50% je silně nadstřelený číslo, daleko od reality. ani si vlastně nepamatuju, kdy tu naposledy zaznělo něco o valve. a jestli máš problém s tím, že se tu objevují články o Blizzardech (a upřímně už si taky nepamatuju, kdy naposledy se tak stalo), jedněch z nejslavnějších vývojářů světa, kteří teď navíc vyvíjejí jednu z nejočekávanějších her příštího roku... no, to bych potom chtěl mít tvoje problémy.
-
Už vidím jak někdo od Valve čí Blizzardu žmoulá v dlaních bekovku a se sklopeným zrakem předává Petrovi Poláčkovi obálku se slovy:"tady něco málo na náklady spojené s článkem o naších hrách" *1*
-
Jen jestli náhodou nejsi příliš důvěřivý... To, že pan Poláček srdnatě tvrdí, že oni jsou ryze undergroundová záležitost, o kterou žádný lokální distributor ani nezakopne, neznamená, že tomu tak skutečně je. *3*
Již několikrát v podcastech zazněly věci typu "dříve se to dalo dohodnout s německou centrálou", "stačí říct BigPeter a máme dveře všude otevřené" apod. A to si vem, že v podcastech zazní jen zlomek toho, co se skutečně v zákulisí webu odehrává, jak několikrát sami redaktoři zmiňovali...
Jelikož mají vždy hordu věcí, kterou dávat do soutěží, znamená to, že své kontakty mají a není jich málo... Nebo například ona "jediná novinářská verze Battlefieldu v ČR před vydáním" stojí za určité zamyšlení. -
Každý den? Probuď se...
-
Jasně, zrovna tyhle dvě společnosti mají zapotřebí uplácet Games.cz... *1*
-
Opět píšeš za nás za všechny? To už je nějaká choroba, ne? A ne, musím tě zklamat, WoWko nehraju. *1*
-
taky bych chtěl mít podobný problémy jako ty.
-
Sakra, "50%" článků zde má co dočinění s Blizzardem nebo Valve - že by úplatky ...
-
Ono by taková averze nebyla kdyby to bylo alespoň zajímavé. ( třeba že budou pandy jooo to je změna ) Ale psát o každým hov..?
-
nepichej jim do vosiho hnizda :D vis jak jsou tyhle lidi pak agresivni, kdyz si brani tu svoji hru, kterou jim za chvili vypnou a z postavicek jim zbyde prd :)
-
No zřejmě si to nepochopil. Nás ostatní co nehrají tuhle hru už prostě unavuje pořád dokola poslouchat o WOWku ( o každém prdu co postavička orca vypustí ze zadnice ) a když to hraješ proč to komentuješ když to nebylo určené tobě?
-
WRONG. Wowko uz nejhranejsi opravdu neni
-
Mě nejde o to, že mě nezajímá. Vy jste postižení tim, že sem dávátek každý den o WoWku článek. Tohle neni pomalu ani Games.