Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl jsem zavislak,tak musi byt zavislaci vsichni? Hmm..
  • Asharak
    Z pravidla víc než polovina doby strávená místo hraní pobytem na fórech.
  • Každý blázen si myslí, že je normální.
    A uplně nejlepší je, když začnou usuzovat, že ostatní jsou taky takoví cvoci...
  • Docela by me zajimalo jaky zivot ma troska co se musi navazet do ostatnich. *5*
  • jo,a jeste ani nevis jak to chodi ve wow pochybuju ze hraci wowo kteri uz hraji na nekae urovni tak kazde 2 hodinky neco potrebujou..
  • hmmm,tak ty se bez vzpomatovat vubec neni nic na liddech co hraji wowko,ty tady nadavas
    na wowko a beztak hrajes nejakou jinaci hru a tady popsalas svuj pribeh jak to u tebe chodi
  • hej *1*
  • pise sa to: o"d"padkového
  • takze je to lore. ktore teba nebavi.. zumpa.. vyhybas sa tomu, lebo o tom nechces pocut.. si si asi pomylil clanok chalan ne? ja hram pvp a lore si vytvaram sam..
  • Souhlasím, až na nějáké vyjímky, byl jsem hráčem WOW a jsem rád, že jsem se toho zbavil. Celý můj rok byl jen o tom jít do práce a po práci WOW, každý týden toto bylo mojí náplní. Spal jsem max. tak 4-5 hodin denně. Jediné co mě vyléčilo byla moje týdenní nepřítomnost na serveru a strach znapojení o co vše jsem přišel. Samozřejmě také moje přítelkyně. A kdo tvrdí, že vydrží hrát 1-2 hodiny denně, mno*1* . Zvláště na placeném serveru. *1* *1* *1*
  • hral si uz swtor? ja ano a je to to iste co wowko... prajem vela zabavy v tom shite
  • Ti co nadávají nebo si dělájí srandu z ostatních, kteří hrajou WoW nebo jiné MMO, májí úplně jiné životy.
    Sedí od rána do večera na prdeli u PC, hrají Battlefieldy, CoDy nebo single hry, popřípadě trollují od rána do večera na fórech a říkají si jak jsou JINÍ oproti hráčům MMO.
    Jo jsou jiní.
  • Naprosto souhlasím, WoWko zničilo výbornej příběh W3:FT a předchozích dílu... jaká škoda
  • GlaDOS
    Další Jindrův pokus o to, aby dostal spoustu mínusek. *1*
  • 1-2h k wowku? Tak to neni typicky hrac wow, ale nejaky casual co se rok snazi svou JEDNU postavu dostat na max. level ty 2h denne to je tak akorat na to za rok mit dohranou hlavni Q linii, ale on mluvil o hracich co tu hru opravdu hraji! Tedy chodi raidy a tak 1-2h denne to leda tak kraftej suroviny nez se sezene cela grupa do raidu teprv pak hra zacina...
  • "ona" vubec cela dejmilí handerson postrada logiku
  • Trol.diskuzni
    ...a pak se zdeeneek z toho snu pojednávajícím o hezkém barvitém dni probudil, jelikož právě spadl ze svého PC křesla, na kterém se mu před chvílí podařilo usnout po náročné 12-hodinové pařbě WOW. *5*
  • zdeeneek
    Neni to nejakej byvalej clen tiscali, kterej tady delal redaktora pred vama a nemuze rozdejchat, ze musel jit od valu? *1*
  • zdeeneek
    Hezkej zivotopis jsi nam tu napsal *1*
    Nekteri hraci wowka to maji ale jinak. Rano vstanou, jdou do prace nebo do skoly. Po na navratu ze skoly/prace si zajdou treba s pritelkyni do kina nebo s kamosema zahrat fotbalek. A vecer si misto cumeni ne TV sednou na 1-2 hodiny k wowku.
  • Asharak
    Styď se! Takhle trápit maminku *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit