Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hráči, kteří jsou tak hloupý že jsou schopní za tuhle "hru" a jím podobné dávat měsíčně peníze jsou naprosto neskutečný. Docela by mě zajímalo jak takové trosky, které nemají žádný sexuální život a denně onanují nad plakáty Aerosmith aby uspokojily ty své pomalu hnijící ptáky žijí normální život.

Jejich denní cyklus pravděpodobně vypadá takto: Ráno vstanou zapnou tu srágoru, po pár hodinách zjistí že mají hlad, tak zavolají mámě do práce aby hned přijela domů, protože mají hlad. Než přijede tak se v klidu vyhoní. Po tom co jim celá zadýchaná donese jídlo a odejde zpátky do práce začnou tyhle existence opět hrát. Po dalších dvou hodinách zjistí že potřebují na záchod, tak vezmou igelotý pytlík a tam vloží potřebu. Pytlík hodí do optatkového koše a hrají dál. Po dalších dvou hodinách co se jejich máma vrátí z práce aby jim přichystala večeři, zjistí že nemají hotové úkoly, ale nakonec zjistí že vlastně mají všechno co potřebují a tak hrají dál a jsou blbý a blbější.
  • tak jako je tu vic clanku nez jen wow co je na tom ze tu daji i k ostatnim clankum clanek o wowku nic :-)
  • MrSanta
    Sežeň si zbran enchantnutou ohnivým poškozením Cipísku, to by ti mohlo pomoc. Nebo si sniž obtížnost.
  • Asharak
    Celý WoW znehodnotil příběh Warcraftu... nebo jsem ho v něm jenom nepoznal? Není prostě nad kampaně, takhle si moc věcí nevšimneš, pokud nejsi fanatik *9*

//myšleno tak, že se příběh alespoŇ pro mě ztratil
  • Amylee.Anderson
    No, kolem HF toho tolik neni :D
  • Kr.Pa
    kde přesně ?
  • Nedám si pokoj, lore WoW byl LORE jen u vanilly, TBC ačkoli skvělý datadisk, lore extrémně znehodnotil, když přidal do WoWu téměř scifi záležitosti. Na to patch 2.4 Fury of the Sunwell - sice přinesl nejlepší balanc jaký kdy WoW v PvP měl, ale taky zlikvidoval lore uplně... A pak už žádný lore neni, jen žumpa... To je to poslední o čem bych chtěl ze světa WoWu slyšet...
  • jindra.veliky
    jinak jak se vam v re-playi vysmivaj .-D

v http://www.youtube.com/watch?v=TlQoZvsJJbg&feature=relmfu
  • jindra.veliky
    oni jsou totiz vsichni nedockavy a chtej ten clanek o skyrim od dana vavry protoze jak to hraju cim dal dyl tak se me to taky zacina stvat a tam dam priklad: zabiju draka v pohode a pak prijde medvedice nebo ten ledni troll a zabijou me na 2 rany i kdyz se kryju. a to nemluvim o tom ze ten ledny troll ma AUTOHEAL takze nejde zabit. nejdriv do nej strilim z dalky lukem pak na par vterin u tece a ma zase plno zivota tak zkusim magii a stejny vysledek.

*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • a co teda daj :D
  • Nesahej na Skyrim. Skodi to zdravi. Je to super hra a ty svoje negy by jsi nemusel vydejchat.
  • Jenom poukazuje na zrejmy fakt, nema s tim problem...
  • Trol.diskuzni
    Jo, kéžby... Hned bych to bral. *5*
  • You obviously. Which is soooooooo sweet. *3* Miluju kiddo rage.
  • blixa
    Taky si říkám, jestli jsem nebyl doteď taky nějak moc důvěřívý, když jsem si řikal, že tvoje trollování v diskusích je prostě jen důsledek nevyrovnaný osobnosti a akutního přebytku času... Trávíš tady desítky hodin, píšeš stovky příspěvků, počítám, že tohle by jen tak někdo ze "zábavy" nedělal. Ha! Někdo ti za to určitě platí!!! Myslím že to stojí za zamyšlení...
  • Ja osobne si radsi predctu zajimavosti o produktech Blizzardu/Valve, nez zruseni jiz stokrat odlozeneho podprumernoho produktu od Ubisoftu.
  • Asharak
    seriously, you are a fail (broken condom)
  • Asharak
    že by vzájemná výpomoc dvou stránek na tiscali?
    Na druhou stranu by měly být takové věci na wowfanu a tady se neukázat že :)
  • MrSanta
    Hru nehraju, ale o lore si vždycky rád přečtu. Už jenom proto, abych byl v obraze, kdyby se náhodou někdy v budoucnosti objevil Warcraft 4 a byla tam dějová návaznost na WoW.
  • Kr.Pa
    Pravda, takový Faerûn nebo Myrtana by byli super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit