Přejít na výpis diskuzí
Karl Franz vraždí orky v bitvě z Total War: Warhammer
17.7.2015 | Aleš Smutný
111 příspěvků
-
Chtěl jsem napsat "Co nového?" ale když jsem se rozhlídl tak vše při starém..Troll Trolli, Veskov si ho snaží ochočit a ostatní blbnou ...tak já se asi jako že jdu přidat.
A teď ke hře...co myslíte budou v DLC zase jednotky další a v datadisku tentokrát národy? Třeba Bretonia *14* *14* ? Nebo je hodí jako žoldáky a pojedou jen DLC s jednotkami a kampaně bez nových národů... -
-
myslím, že už při představě těch možných desítek DLC a datadisků naskakují managerům od Segy v očích cartoonové znáčky dolarů, já bych si (konečně) rád zahrál pořádně udělané démony
-
-
Těším se na to víc, než kdyby oznámili Medieval 3. Dneska už je technologie dost slušná, aby mohla pojmout epické bitvy ze Starého světa. Přecejen další historický TW v lepší grafice pro mě není už tak atraktivní jako fantasy prostředí a jednotky.
-
https://thepiratebay.vg/torrent/7383695/Call_Of_Warhammer
Just sayin... -
-
To si delaji pr..l, ja jsem to stahoval tyden vkuse z jejich originalnich stranek a nejakej chytrak to pak hodi na torrent? Kua *1*
P.S.:
Tenkrat to tam jeste nebylo -
-
jakej warez? torrent je normální p2p služba.. a žadný warez!
-
-
-
Som zvedavy či na mape kampaně budem moct v mestách stavať arény Blood Bowl :))
-
Od prvního Rome jsem si koupil všechny díly série, většinou dvakrát i kvůli steamu. Ale předobjednávka Rome II mě nakonec vyléčila. Takže si počkám pár měsíců po vydání. Snad kluci zamakají *4*
-
-
No neviem..pojde to na rovnakom enginu cize ocakavam dalsi fail :))
-
-
hmmm,,,tohle bude hrozna blbost,,,milerád tento dil serie vynecham *6*
-
Když může existovat zmrzlina s příchutí spermatu proč ne Total War: Warhammer
-
-
Příště to bude Total War: Lego nebo Simíci
-
-
moc zmrzky?
-
-
Tak paráda konečně vim kvůlu komu jí dělaj.
-
a jak ti chutnala Lubošku?...prosím neříkej, že jako originál, to bychom neměli jak porovnávat
-
-
Total War a Warhammer. Pro mě to bude buď zajímavé nebo otřesné. Již sem dříve viděl pokusy o Total War style fantazy, ale nikdy to nebylo od týmu Total War, takže to stálo za ****. BTW: začátek bitvy v traileru mi nějak připomínal začátek 1. dílu Lotra, dokonce i hlas Káji Franze mi připomínal hlas Hugo Weavinga ve zmiňované bitve.
-
Veskoslave, tak promiň, že nemám čas vysedávat u počítače celé dny jako ty a neznám každou hru, která existuje. Promiň, že zajdu na určený web o hrách a na něco se zeptám. Doporučuji ti se chovat slušně a neurážet mě. Jestli se tak chováš k ostatním, prosím, ale ke mě se tak nechovej. *9*
-
-
Kolosální demence a debilni trolling !
-
-
Tak to by ses měl polepšit. *2*
-
-
Ano dvě sekundy na to, aby jsi otevřel Google a napsal slovo Warhammer ti fakt dá zabrat. Místo toho spamuješ hovadiny. A chovat se k tobě bude tak jako k ostatním "dívkám".
-
-
koukám, veska si našel novou holku.
-
-
Jestli se takhle chová ke všem neznámým, tak bych si o něj neopřela ani kolo. *11*
Ten musí být opravdu oblíbený ve společnosti... -
-
veskoslav je dobrák od kosti, hotový švihák a elegán. Ten učiní každého muže, ženu a ovci šťastným.
-
-
mají si kde hrát?
-
a co deti?
-
Ještě velbloud, koza a nízkoprofilové sporťáky.
-
-
-
No ty se neukážeš u mě jak je rok dlouhý, tak jsem tě musel nahradit.
-
-
sorry, jack mě hrozně zaměstnává *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Luxus yes yes yes yes, konečně zase RTS, která má grády a trochu zvedá PC hraní z prachu. Už sem se lekl, že kromě wargame a dawn of war sérií na PC není jediná dobrá RTS. Tak eště ten gore mod, to mi tam hodně chybělo, ale stejně, bitka byla luxusní, Franz je prostě řízek
-
-
ano vypada teple
-
-
míň teple než starcraft určitě
-
-