Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak já bych si přál aby některé ze studií udělalo opět MMORPG Warhammer online. Odladilo chyby, dalo hře novodobý kabát a spoustu toho, co původní a již zrušený Warhammer online postrádal. Jinou další hru bych už nepotřeboval *5*
    • XorxoxTalarius
      To by ale znamenalo udelat uplne novou hru tak jako tak :)
      • Přesně :-) Jako hráče světem Warhammera nepolíbeného mě jeho universum doslova vtáhlo :-)
  • Kája je borec
    • Radkaa
      Má pěkné zvířátko. *4*
      • slavek.skara
        to je Gryf ...a tebe začínám podezřívat že jsi troll.
        • Radkaa
          A ty jsi rytíř ?
          • slavek.skara
            no nic poplkali jsme si mně čeká testování kdyby mně někdo hledal nebo chtěl nadávat jaký jsem arogant tak prosím jsem na překladu her a dělám zrovna na Dragon Commandru :)
          • slavek.skara
            Složitá odpověď....zkrácená verze zní zbroj je dělána na hrusické období, ale jedná se o Milánskou jízdní takže ano dle zbroje ano....titulově samozřejmě ně dle oděvu spíše bohatý měšťan. A jinak ne nedělám Larpy ani Scénický spíše mám raději BOTN nebo železo (než se optáš co to je použij prosím tě youtube)
            • slavek.skara
              *pokrčení ramen* pod zbrojí máš ještě prošívanici ta se normálně nosila i ve středověku a ta tlumí nárazy a pod přilbou batvat. pokud je dobre vycpany tak ani ne. Na železe se vždy najdou pitomci co mají nedostatečné vybavení a ty sem tam mají problém se zlomeninami nebo otřesy..*pokrčení ramen* Navíc k tomuhle sportu a kolničku nějaká to zranění patří.
            • Radkaa
              Nebolí to ? Vypadá to docela drsně... *8*
        • Radkaa
          Promiň, že nehraji fantasy hry. *7*
          • Veskoslav
            Gryf je mytologické zvíře.....To nemusí mít s fantasy absolutně nic společného a přestaň si hrát na holku. Trisce jsme to nežrali, šipečce taky ne a Tobě tím tuplem ne....
            • alespon si nehraje na chlapa jako ty :P
            • Veskoslav
              Hrají, ale taky si nehrají na něco, co nejsou. Problém je, zde zdejší "dívky" se vyjadřují prakticky shodně. Dělají ze sebe pipky. A to fakt normální hráčky nedělají. Takže ne, nevěřím, že jsi holka a pokud ano, tak jsi blbá jak tágo....
            • Radkaa
              Myslíš, že holky nehrají hry ?
          • Sr_Lobo
            Tak v tom případě by tenhle Total War mohl být suprová příležitost jak takovouhle hrubku napravit *3*
          • VaZqeZ_EU
            A co tedy tak normálně hraješ (kromě závodních)? Nechci nijak urážet, jen mně to opravdu zajímá. To víš, dívku tu nemáme každý den *4*
            • Radkaa
              Hraji závodní hry, adventurní - ted' čekám na Life is Strange, hopsací hry a Cities.
  • slavek.skara
    *slint* že bych se přece jen dočkal pokračování něčeho tak velkolepého jako byl Dark Omen ?!
  • docela rad bych si zkratil čekani hranim warhammer mark of chaos, ale není na steamu ani gogu
    • nightborne
      Na Aukru sou dvě za stopade bez dopravy - a máš to i s líbivou krabičkou =).
      • no jo ale ja bych to rad koupil digitalne, nechce se mi čekat na krabici
    • VaZqeZ_EU
      Si mně připomněl jednu osobu, která taky něco sháněla a zarputile všude rozhlašovala, že to na webu není, protože to není na uloz.to *4*
  • Slecna Radkanezna strycka googla?
    • je to reinkarnace Trissky/trola diskuzniho
      • Radkaa
        Koho ? Jaká reinkarnace ? *9*
  • Ještě kdyby tak udělali kooperativní RPG/rubanici s Gotrekem a Felixem... To by bylo. *4*
  • Radkaa
    Vůbec nějaký Warhammer neznám a nevím o co jde, ani co to vůbec je, ale proč tam je pár lidí s mečem a kopím proti nějakým obrům ? Vždyt' jim nemůžou vůbec ublížit, o tom drakovi ani nemluvím... *8*
    • TheGGG
      ah, troll co předstírá že je holka, klasika, ti jsou nejvtipnější
    • slavek.skara
      jak si sama řekla nerozumíš tomu tak netvrď kdo může a kdo nemůže komu ublížit....vesmíru a universu je mnoho v některých můžou třeba křečci zabíjet draky..
    • warhammer je taková směs sci-fi a středověku a proto je unikátní. Hlubší smysl v tom nehledej *3*
      • TheGGG
        LoL, sci-fi? To sis asi spletl warhammer s warhammerem 40 000, to jsou dvě rozdílný lore.
      • VaZqeZ_EU
        Sci-Fi? Snad Fantasy ne?
        • mas tam pusny prach, pre nastrocnych je to scifi *7*
          • mno raketomety lasery kulomety mimozemšťané se v Warhemmeru 40 000 vyskytují zcela běžně jestli ti to připadá normální a ne sci-fi jdi se vyšetřit
            • Psal jsem Warhammer s čislovkou. Umíš číst? Nebo se jen děláš zajímavým?
            • VaZqeZ_EU
              Vůbec nějaký Warhammer 40 000 neznám a nevím o co jde, ani co to vůbec je......
            • Veskoslav
              A někdo nevidí rozdíl mezi Warhammer a Warhammer 40 000..... *7* Warhammer je klasická fantasy okořeněná o hrubou a místy neohrabanou technikou viz. parní tank, skavenské děla na chaotit atd.....
            • nightborne
              Ach bože...
          • VaZqeZ_EU
            ....aha
            • nightborne
              Vidíš to, a já si vždycky myslel, že boltery a storm-boltery pálí zhmotnělou zlobu Císařovu a proto přebíjet nepotřebují *1*
            • Sr_Lobo
              A Age of Sigmar vypada jak kdyz jim ve WH40k akorat dosla munice..
    • VaZqeZ_EU
      Si zrovna vylezla z nově otevřeného Vaultu že?
      • Slušně se zeptala na věc kterou nezná. Proč ji urážíte?
        • Veskoslav
          Taky chodíš na stránky o něčem, co nic nevíš a blbě se ptáš? Mimoto opravdu asi vylezla z nějaké jeskyně, když fantasy i sci-fi je plná toho, jak se něco gigantického sundá něčím, co se na první pohled ani nezdá. Toto prostě není otázka, ale hloupost. *7*
          • Radkaa
            A ty jsi kdo ? Místní chytrák ? *7*
            • Veskoslav
              A ty asi někdo, kdo si neumí podívat dolů a zjistit, že není holka, ale kluk. Transvestitů už jsme tu pár měli, většina se "stáhla".
        • Sr_Lobo
          Hele me to neprijde jako urazeni, to je jako prijit pod clanek o LOTR hre a podivovat se jaktoze ty lidickove premuzou trolla natoz nazghula. Nehlede na to ze to video je zcela defalutne "Fantasy-trumfovaci" kdy se postupne likvidujou silnejsi a silnejsi jednotky navzajem aby to filmove vypadalo.
        • VaZqeZ_EU
          Já to ani jako urážku nemyslel bílí rytíři. Spíše něco jako WTF. Zajímavé ale je, že kdyby to nebyla osoba ženského pohlaví, tak by ses přidal k ostatním že? Máme teď feminismus (rovnost mezi pohlavím), takže když rovnost, tak rovnost *3*
        • Radkaa
          Děkuji za zastání. *4*
    • XorxoxTalarius
      Zde je nejake vysvetleni:

https://youtu.be/O5O7_DFKmx0
    • Obra zabije mag a na draka ani utocit neskusaju , ide nanho gryfon :D .
    • nightborne
      Heretic detected
      • slavek.skara
        Muhehehhehe
        http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/706/062/9ac.jpg
      • Radkaa
        Prosím ?
        • Veskoslav
          Burn! Burn the heretics!
        • Sr_Lobo
          Odpoved se nachazi v Tve prvni vete.;)
  • XorxoxTalarius
    Trailer jsem videl dvakrat a jsem z nej uplne uneseny (velmi jemne receno), ale stejne mne nic nedonuti si to predobjednat :D
    • VaZqeZ_EU
      Souhlas, ale tohle se mně líbilo přece jenom více https://www.youtube.com/watch?v=AxcQer2jFL8
    • slavek.skara
      Souhlasím !
    • RedEagle
      po Rome 2 a Attilovi sa ti ani nedivim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit