Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Absolutně se EA nedivím, pupek světa se zase trochu předcenil a EA tomu vytřela zrak. Chtít za to pralesní kopání vůbec nějakou částku je zhejralost. Vedení a kluby by se měli domluvit v zájmu propagace ve světě na přijatelné ceně. Upřímě, se zdejším prodejnim koeficientem tu můžeme být radi, že tu někdo něco vydává, stejně je to dobromyslnost každého vydavatele a výrobce.
  • Nejvíc co mě dostalo je tohle "Takto získané finanční prostředky budou využity pro rozvoj českého fotbalu" Tak to určitě už teď to má v kapse nějakej papaláš.
  • Nechci zbytečně rýpat, ale STES neni v žádnem případě dceřiná společnost FAČRů. Spolupracují jen na základě smlouvy, ale jinak nemají nic společného. Právě kvůli tomu jde jen o prachy a ne o to aby dělali našemu fotbalu jméno
  • Paráda, konečně Gambáč liga v Pro evu :)
  • MaTMaTa
    Tak po shlédnutí zápasu Česko vs. Norsko (0:3) možná jsem i rád že tam nebude naše repre, protože by jim museli dát asi tak 1,5 hvězdy :( , ale gambrinus ligy je furt škoda no :/
  • Cosi
    Já to vidím jednoduše. EA podala obvyklou nabídku, co nabízí rok co rok. Avšak Konami přišlo s větší, proto Konami má práva na českou ligu.
    • MaTMaTa
      To nejspíš bude ono ale jak už jsem psal... byla by slušnost trochu přihmouřit oko u dlouhodobého zákazníka EA, který s nima už podepisuje smlouvu mnoho let
    • Konami nemá CZ ligu v 11tce, tak proč by se objevila ve 12tce? Jinak i předtím ty práva byli prodány 2x - teda minimálně pro nároďák.
  • a vim, ze to bylo zasneni :D.. to bylo vraceni do reality :D.. co se tyce me, tak bych na to mozna ani v telce nechtel koukat.. a nejsem klasickej pivar :D
  • Česká liga --- Žádná liga. A reprezentace už není jako dřív takže hráči o nic nepříjdou:)
  • Ethy
    Kdyby radši místo fotbalu semtam dali komentovanej zápas ve Starcraftu 2. Dobře, přestanu snít...
    • na takovy veci se koukej na netu, pochybuju, ze klasickej pivar prijde domu, zapne telku a bude koukat na starcraft, kdyz ma bezet fotbal ;)..
  • Mna by celkom zaujimala aj slovenska liga a reprezentacia predpokladam, ze tam nebude ale za pripadne info vopred dakujem
    • MaTMaTa
      Bohužel nebude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit