Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi by mne zajimala ona suma, kterozu nabidlo EA a kterou zaplatila konkurence. Vic nez v desetitisich se to pohybovat nemuze...
  • V minulých ročnících jsem za Čechy a nebo za tým v gambrinus lize nehrál, vyjímaje v módu be a pro, kde jsem hrál za Liberec. Takže mi absence gambrinus ligy a české repre vůbec nevadí, a navíc letos si zřejmě koupím pro evolution soccer, pač vypadá slibněji z mého pohledu :)
    • Co přinese ProEvo tenhle rok novýho? Ja fakt nevim proto se ptam :) , ale něco mi napovídá že asi nic moc a proto možná kupuje i pralesní ligy ;) ... Nechci ti do toho kecat ale tentokrát si myslím že Fifa12 bude opravdu dobrej fotbálek (a konečně i včetně PC verze :) ) zatímco oba předchůdci mi připadli na PC docela špatní tady má fifa12 dobře našlápnuto, nějak se mi zdá že doby kdy ProEvo byl lepší fotbal už jsou dávno za námi :/ (čistě osobní názor ;) )
      • Co jsem viděl, tak podstatně lepší AI, spoluhráči si lépe nabíhají apod. Konami má v pro evu jen Spartu, Slavie letos tam ani nebude jako minulý rok. FIFA je výborný fotbal, lepší animace, licence, ale mě to přijde hrozně stereotypní. Pro Evo z mého pohledu nemá tak dobré animace, nemá všechny licence, ale i přesto mi to na hrišti přijde fotbalovější a přijde mi každý gól jiný. Já vím, že FIFA bude populárnější, ale mě se prostě víc líbí pro evo :). Minulý rok jsem si koupil Pro Evo 2011 a bavilo mě to, jenže mě tam štvalo online hraní, kde jsem měl pořád samé lagy.. tak jsem to prodal a koupil FIFU a tam mě štvalo také online hraní, ale spíš samotní hráči, kteří neumí prohrávat a hned leavnou..takže v tomhle jsem si nepolepšil :D. Nicméně ať si hraje každý co chce, duležité je, aby ho to bavilo :)
        • MaTMaTa
          Určitě souhlasím ať si každej hraje to svý ale pokud by fakt dobře vylepšili AI v ProEvu tak bych tomu začal věnovat velkou pozornost protože FIFA11 mi přišla uplně BLBÁ :D ... tak uvidíme třeba to bude konečně zas dobrej rok na fotbaly :)
          • no pro evo bylo možná ještě blbějši minulý rok, ve FIFE si alespoň někdo sem tam naběhnul, ale v pro evu jen stáli a začali běžet jakmile jsem nahrál, nicméně na youtube jsou videa a těch zlepšeni v AI je docela dost, což mě láká :)
  • Tak nevím co si mam po tom updatu myslet, je sice hezký že KONAMI nabídlo asi hezčí částku ale s EA se během posledních let vždycky dohodli, pak přijde KONAMI trošku přihodí a FAČR si začne myslet že jejich fotbal má větší úroveň než dřív (nejspíš toho dojmu nabyli z toho že teď máme dobré 21ky a 19ky, ale tyhle licence bohužel nikdo kupovat nechce), snad by taky mohli zauvažovat nad věrnostním vztahem s EA, je slušnost trochu přihmouřit oko u dlouhodobého zákazníka (EA) ... ale bohužel ještě nevim tolik abych si za tímhle mohl 100% stát ale snad nám to vysvětlej odpovědi od STES
    • A hlavně - proč by KONAMI platilo "mnohonásobně" (citace STES) víc, než byla obvyklá nabídka EA jen a pouze za národní mužstvo, když ani nemá lokální zastoupení nebo jakékoliv hmatatelné prodejní úspěchy? Možná z blbosti, ale pak to nevyjadřuje reálnou hodnotu těch práv :-) - tu lze definovat pouze zvýšením hodnoty produktu či jeho prodejnosti po přidání těch práv.
  • nekdo si chtel asi pekne namastit kamsu
  • Hodně lidí nad tím mává rukou, "však výjde patch". Ale co my konzolisti? Dobře, nějak se s tím srovnám, ale myslím si, že jde taky o propagaci českého fotbalu ve světe. Tato hra je nejlepší propagace. Hravam online nadstavbu s názvem Ultimate Team a často hravam v dresech a znacích českých tymů. Takže i takto lze propagovat náš fotbal. Naší fotbalisté se taky uplatní, protože se hraje spousta turnajû, kde musíte hrát s týmem, složeným ze "slabších" hráčů, který má jen tři nebo čtyři hvězdičky. Díky tomu jsem určitě nejen já, ale i ostatní konzoloví hráči zjistili, že existuje švédska, korejská, druhá italská liga a další. A o to by taky mělo FAČR jít. O tuto levnou propagaci českého fotbalu.
  • Od Pes5 stejně nevyšel pořádnej fotbal.Fifa 11 je směsice sportů od pinpongu přes rugby až k hokeji,jen tomu fotbalu se to vůbec nepodobá.Pes11 je na tom asi ještě hůř. *14*
    • PES 5 byl asi nejlepší :), PES 11, ale také stál za hřích a i FIFA 11 .), jen ta FIFA mi přijde stereotypní.
    • A hrál jsi FIFU 11 pro konzole? Ta je od té na PC dost odlišná (a je o dost lepší).
  • Nase liga patri k nejmene kvalitnim v evrope,a nejenom tam.Nas narodak se pohybuje nekde na urovni Litvy a to jenom ve srovnani s evropou.Jak nekdo muze cekat,ze by za prava na nasi pivni ligu nekdo utracel takovy penize,ktery po nich svaz chce? Koukam ze probudit by se nemel jen nas fotbal ale uz i nekteri nasi obyvatele....
    No a skalni priznivci si stahnou/udelaji roster.
    • Je to přesně tak, a to říkám jako dlouholetý fanda našeho fotbalu... Navíc je docela směšná logika v tom, že někdo místo toho, aby přijmul solidní nabídku několika milionů, si raději postaví hlavu a řekne, když ne několikrát víc, tak raději nic. Kdyby každá firma uvažovala tímto způsobem a chtěla vytěžit maximum nebo nic za každou cenu, nehledě na kvalitu, která mnohdy evidentně chybí, pak by výsledek byl zcela zřejmý... Jak ale můžeme vidět, některý subjekty si ani do vlastní ruky nevidí. A proto je úroveň taková, jaká je.
  • No teď je jen otázka, jestli EA Czech mluví pravdu a celá EA spíš jen nechtěla ušetřit za tu naší pralesní ligu... *12* *12* *12*
  • tady si cmfs neuvedomilo jednu zakladni chybu... ze tim, ze sou ve hre od ea sports, ktera se v milionech prodava po celem svete si delaji reklamu... takhle akorat ea usetri a cmfs ostrouha.
  • tak to jsem docela nastvanej,

po dlouhych letech jsem opustil PES a presel na FIFU a tesil se na novy rocnik.
    Komentar ani lokalizace me u fotbalu opravdu nechybi, ale manazersky mod za Hradec Kralove me fakt bude chybet.

Doufam, ze komunita neco doda, nebo ze se pani ze svazu dohodnou a bude patch (ale to silne pochybuju :-( )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit