Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super, místo aby z toho měli aspoň nějakou korunu držitelé licence, dostanou ho*no a o ligu se postaraj sami hráči....
    • Mozna to tak i bude lepsi pro vsechny. Komunita dokaze divy a tradicne odvadi skvelou praci, takze jak dresy, soupisky i atributy hracu budou vice mene v profesionalni kvalite.
      Mozna jen ty atributy hracu nasi ceske ligy nebudou tak prisne nizke, jako by je delali EA :-).
  • septicflesh
    Tahle diskuze je jak vystrižená ze sport.cz... bleju.
    • Tak to asi těžko. K "diskuzi" ze sport.cz má tato na 3 světelné roky daleko... Paradoxně nejvíc mě sport.cz připomíná tvá "reakce".
  • FIFA 12 vyjde bez Gambrinus ligy a CZ reprezentace...

A vy se tomu rozhodnutí divíte?
    1) jednak naše liga není zdaleka evropská, natož světová (radši ani nemluvě o repre),
    2) EA zkrátka pečou na náš trh, což dokazuje už jen zrušení lokalizací her do češtiny.

Každá blbost stojí prachy, prachy, prachyyy! zákazník až na 2. místě..
    • Uvažuju, jestli:
      1. neumíš číst.
      2. nezdržuješ se čtením.
      3. jsi vážně tak blbej.
    • Pan_Klobouk
      Unikly ti dve veci:

1) EA o tu nasi prapodivnou (souhlas) a pry fotbalovou ligu zajem meli, do te miry je nas trh porad jeste zajima
      2) cele to krachlo na hlavounech ridicich cesky fotbal, kteri si naporouceli za licence premrstene castky, udajne mnohem vyssi nez svazy zemi, kde se hraje skutecny fotbal (Anglie, Nemecko, Spanelsko, Italie...)

Takze tak, za zly tentokrat nejsou EA ale CMFS aka FAČR. ;)
  • http://www.petice24.com/signatures/fifa_gambrinus_liga/
    • Díky za to... tak nějak pochybuju že to pomůže ale zkusit se má všechno *3* Tak prosím přidejte se taky
  • Kdyz chce nekdo tezke prachy za takove lazary, tak at se nedivi... Ja se bez toho obejdu, aneb u nas se zere a zere...
  • Chtěl bych jenom podotknout, že žádná ČMFS neexistuje. http://cs.wikipedia.org/wiki/Fotbalov%C3%A1_asociace_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky
    Ale chápu že autor článku je spíše geek než nějaký kopálista, ale když už o něčem píšu tak bych si měl zjistit fakta.
    • ales.smutny
      Tedy nejsem autor článku, ale tohle je poněkud prázdně arogantní. Inteligentní člověk jistě pochopí, že když se ČMFS před pár týdny (!) přejmenovalo na FAČR, všem to do krve hned nepříjde. A to píšu jako člověk, který se ve fotbale hrabe kolem patnáct let a o tomhle jsem se s Petrem bavil.

Takže poukázat na to, že používáme starý, dlouhodobě zaběhlý a už "prošlý" název jde i slušněji. Mimochodem, samotná FAČR v tom nemá úplně jasno a polovina z jejich stránek si odkazuje na ČMFS...
      • Jasná páka, taky pořád říkám ČMFS ... i když vím jak to je. Zvyk je železná košile.
  • tak teď mě nas*ali. A to jsem si říkal, že Fifa12 bude první FIFA, kterou si dojdu koupit osobně a ve smokingu :-\ nas*at!
  • podstatou veci je drive zvoleny prezident cmfs hasek ktery dokazal do ceskeho fotbalu privest mnohem vic penez nez kterykoliv jeho predchudce. jasne dokazal prava na fotbal a reprezentaci prodavat za mnohem vetsi castky nez dokazalo cmfs drive. ma to ale stinou stranku... ne kazdy na takovou zmenu v "ceniku" mohl pristoupit. ea neni ceska televize ktera je zivena z dani co platime... ci aspon nekteri z nas ze :)
  • Aspoň tam bude letos jenom fotbal .. jediná Plzeň ho u nás předvádí a kvůli jednomu týmu to nemá význam.
    • A co sparta ? nerikam ,ze fandim sparte ,ale hraje taky dost kvalitni fotbal a z nasi ligy ma nejvic penez.
      • Spartu jsem letos ještě pořádně neviděl a bral jsem to za minulou sezónu a to teda hrála většinu sezóny hnus to sorry. Sarajevo nepočítám ti neměli pomalu na dresy. S Jabloncem mač sem neviděl :(. Já se jen modlím ať se ta Plzeň nerozpadne do sezóny, protože oni jdou jasně po vítězství, to není žádný ukopeme si 0:0 to nám stačí kopaná. Minulej rok teda Plzeň, Jablonec, Boleslav, Sparta k poměru české ligy, dokonce i ta Slávie hrála pěkně. Je škoda, že tady nikdy nebude 60k na stadionu jako třeba v Německu, to by se hrálo hned jinak.
    • Nic proti Plzni ale nová sezóna začala a nedávný zápas Sparta vs. Jablonec byl pěknej fotbal a to že jsem sparťan s tím nemá co dělat. Co chci říct je že Plzeň není jediná kdo u nás umí hrát fotbal (na český poměry) a navíc ve fifě to záleží na tom kdo sedí za gamepadem *3*
  • Zrovna v době kdy jde naše liga nahoru. *9* Týmy jako Sparta, Plzeň, Jablonec, Liberec,... vždyť se na to dá koukat, navíc teďka LM ve který to snad Plzeň někam dotáhne a EL kde Sparta taky něco zahraje, a Jablonec s AZ, to byla radost koukat. *14* Nechápu krok ČMFS, určitě víc než polovina Čechů si koupí Fifu aby si v ní zahrála za svůj oblíbenej GL tým a oni s náma takhle vyjebou. *16*
    • Dyť to tak nevadí. Komunitní patche jsou na mnohem vyšší úrovni. To co bylo v originále stejnak za moc nestálo.

Každopádně "kvalita" našeho fotbalu se dostala už i do kanceláří EA Sports *1*
      • Leonidasss
        A dají se tyhle patche použít i při on-line hraní ?
        • A hlavně - dají se nainstalovat na Xboxu?
          • na xboxu tezko, konzole maji v tomhle nevyhodu... online to mozna de, pokud maji ten patch oba dva hraci (aspon kdysi to tak slo, letos hraju bez patchu, tak netusim *4* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit