Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
Ještě, že je přítel znalec tohodle :D
-
-
Bíla, tlustá, škaredá holka co hraje furt hry a nikam nechodí? Ale vlasy má hezké :D ano jak psalo dole přítel google :D
-
-
HouseCZ? Není to náhodou ten údajně nejlepší Minecraft Let's Player v Česku, ke kterému určitě vzhlíží mladší část této komunity? Dobrá práce. Tleskám.
-
Tak nadávku "bílá holka" vidím vážně prvně. To už pozitivní diskriminace pokročila tak daleko, že by se běloši měli stydět za svoji barvu kůže? *1* *7*
-
-
Nejšpíš to myslel, tak že nevyleze od PC na slunce a proto je bílá jak albín.
-
-
Tak v tom případě kompliment (I když.. v každém případě).
-
No i to je opravdu "hrozná" urážka. *3*
-
-
Jak pro koho.
-
-
-
-
Nevím, kde se bere tolik nenávisti a urážek. Udělala ti něco, že se do ní musíš strefovat?
-
-
Zavidia ze ona niekoho vobec ma.
-
-
a proč bych měl? holku mám a ani jsem nikdy žádnou nechtěl zbytečnost na sex si najdeš vždy někoho třeba v praze tam je tolik děvek ... kuck každá druhá kuck
-
-
pravda či nepravda, jsi prostě hulvát s pokřivenýma hodnotama...
-
Člověk s takovým přístupem ke vztahům mě nemůže urazit :D (btw věta "ani jsem nikdy žádnou nechtěl zbytečnost na sex si najdeš vždy někoho......" vůbec nezní jako "nikdo mě nechce a dá mi někdo akorát, když zaplatim" :D)
-
Ta tvoja holka ma aj taky pripinaci caban co ti strka do riti vsak ? FEMDOM chudak chlapec
-
-
-
nenávist to není jen sem říkal pravdu, ale to se vlastně nesmí :D to jsem zapoměl, ale jednu věc ti musím nechat a poděkovat kdybys neexistoval tak bych díky tobě nehrál minecraft
-
-
-
Přítel Google? *1*
-
-
To bych napsala "ještě, že je přítel všeznalec" :D
-
-
chapeme, takze si uzivas nacvicene klikanie ukazovacikom, co ? *1*
-
-
myslim ze to nepochopila. ale dobra narazka.
-
-
-
Vubec nevim odpovědi na ty otázky, kdyžtak mi je někdo pošlete na mail, dík triko se bude hodit do prace k soustruhu.
-
-
Ty jsi ale vtipálek :D
-
-
Odpovězeno. Ale kdybych nenašel ten tajný level, nevím, co bych napsal:-D
-
Niekto je skratka VERSUS aj keby proti vlastnej krvi mal ist! Takyto ludia sa nevedia inak zviditelnit tak ich prosim zbytocne netrapte. Staci povedat ze maju pravdu a oni sami prejdu na druhu stranu.
-
Kdybych se zúčastnil a nedejbože vyhrál, chtěl bych jen triko. A výherce by byl další vylosovaný, šlo by to?
-
-
Dostaneš co vyhraješ, pravidla jsou pravidla, většina lidí nevyhraje tak si važ svého štěstí a přijmi cos vyhrál. Gratuluju adios.
-
-
Nepište prosím odpovědi (ani pokus o ně) do diskuse, ju? Nechce se mi to mazat.
-
-
Chtel jsem se zeptat, zdali se muzu zucastnit i kdyz ziju v zahranici (Irsko)?
-
-
Jasna vec, nejak se to posle, kdyby se na tebe nahodou usmalo stesti.
-
-
s ďáblovýmí miniony si není radno zahrávat *2*
-
-
V Irsku soutěže nemají? :)
-
-
-
Mam otazku.
Kde sa berie v ludoCh tolka nenavist.
V poslednych mesiacoh je extrem a co je horsie je to vsade. -
-
Přichází peklo na tento svět, muhahahhaha! *3* *16*
-
velkost hatovania je priamoumerna velkosti hype
-
-
Vecny boj haters vs. fanboys. Boj blbych a blbejsich. Extremisty nema nikdo rad.
-
-
tady je asi spatna definice fanboyovani...
fanboy neni ten co kritizuje hatery a brani svuj nazor. fanboy je ten, co svuj nazor kazdemu mlati svuj nazor o hlavu tam, kde se to nehodi (tzn kdyz je clanek o diablu a nekdo pise ze si to koupi neni to fanboy, kdyz nekdo pise ze je to sr@cka a radsi si koupi wow, tak je to fanboy wow) -
-
Definice je sprava. O Diablu se bavi pouze ti, kteri ho bud strasne zerou a nebo ti, kteri ho z principu nenavidi. Fanboy v diskusich o Diablu kritizuje hatery a brani svuj nazor a v ostatnich diskusich kritizuje jine tituly a nesmyslne je srovnava s Diablem.
-
-
-
fanboyed!
-
-
trefa vedla :)
-
-
Myslim ty minuska
-
-
jaj to hej :))
-
-
-
-
-
LOL *1*
-
Blizi sa predsa Diablo III tak co sa cudujes *16*
-
protoze prichazi Diablo, to je snad jasne...
-
Zvykej si nova doba a ver ze bude hure, daleko hure, bohuzel.
-
-
To Cody: 1 a 3 nesprávne *3*
-
Už s tou srač*ou dejte pokoj jak k téhle hře může někdo přirůst jen trapný klikání a směšné postavy ala dětinskej blizzard
-
-
Doufam, ze za tohle shoris v pekle... Aby si te Diablo podal Kaciri !!!
-
A co jsi čekal proboha? Nejočekávanější hra v tomto kvartálu.....V další je tom MP či FC. To i u těch her budeš brečet, že je více a více informací či soutěže. Nemusíš sem chodit jsou desítky herních webů (začal bych třeba "Bonuswebem", tam o Diablo nezakopneš;))
-
-
Tam člověk nezakopne o nic jinýho než články typu: Kvůli hádce o hru zmasakroval vesnici
-
-
protože to baví
-
-
No já řeknu akorát:Jooo Diablo III je nejlepší.I Titan Quest byl horší.
Ale pro fanoušky je to jasná volba a to jim brát nebudu. -
-
titan quest byl lepší graficky, ale po dohrání mě nebavil znova na lepší obtížnost, diablo jo, nevim čím to je, ale je to tak :)
-
-
Mě třeba nebavilo hrát znova Diablo, ač jsem ho hrál. TQ jsem míto toho hrál nesčetněkrát a pořád mě celkem baví.
-
-
Když se jim to líbí tak bych jim to nebral, přeci jen né každému se libí to stejné. Já osobně taky nejsem z Diabla nějak zvlášť odvařenej. Jsem spíš žvědav na Grim Dawn či Trochlight 2, ale když bude možnost tak Diablo alespoň vyzkouším . :)
-
Svym prispevkem si zde zadelavas na pekny maler i kdyz si myslim , ze to je jen cilena provokace na rozpoutani flame :)
-
-
Jak se do lesa fanbojuje, tak se z lesa flamuje?
-
-