Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Ještě, že je přítel znalec tohodle :D
    • Bíla, tlustá, škaredá holka co hraje furt hry a nikam nechodí? Ale vlasy má hezké :D ano jak psalo dole přítel google :D
      • HouseCZ? Není to náhodou ten údajně nejlepší Minecraft Let's Player v Česku, ke kterému určitě vzhlíží mladší část této komunity? Dobrá práce. Tleskám.
      • Hairy_Ass
        Tak nadávku "bílá holka" vidím vážně prvně. To už pozitivní diskriminace pokročila tak daleko, že by se běloši měli stydět za svoji barvu kůže? *1* *7*
        • Nejšpíš to myslel, tak že nevyleze od PC na slunce a proto je bílá jak albín.
          • Amylee.Anderson
            Tak v tom případě kompliment (I když.. v každém případě).
          • Hairy_Ass
            No i to je opravdu "hrozná" urážka. *3*
            • Jak pro koho.
      • SnakePlisken
        Nevím, kde se bere tolik nenávisti a urážek. Udělala ti něco, že se do ní musíš strefovat?
        • Zavidia ze ona niekoho vobec ma.
          • a proč bych měl? holku mám a ani jsem nikdy žádnou nechtěl zbytečnost na sex si najdeš vždy někoho třeba v praze tam je tolik děvek ... kuck každá druhá kuck
            • deridon
              pravda či nepravda, jsi prostě hulvát s pokřivenýma hodnotama...
            • Amylee.Anderson
              Člověk s takovým přístupem ke vztahům mě nemůže urazit :D (btw věta "ani jsem nikdy žádnou nechtěl zbytečnost na sex si najdeš vždy někoho......" vůbec nezní jako "nikdo mě nechce a dá mi někdo akorát, když zaplatim" :D)
            • autobusar
              Ta tvoja holka ma aj taky pripinaci caban co ti strka do riti vsak ? FEMDOM chudak chlapec
        • nenávist to není jen sem říkal pravdu, ale to se vlastně nesmí :D to jsem zapoměl, ale jednu věc ti musím nechat a poděkovat kdybys neexistoval tak bych díky tobě nehrál minecraft
    • Hairy_Ass
      Přítel Google? *1*
      • Amylee.Anderson
        To bych napsala "ještě, že je přítel všeznalec" :D
    • chapeme, takze si uzivas nacvicene klikanie ukazovacikom, co ? *1*
      • myslim ze to nepochopila. ale dobra narazka.
  • Vubec nevim odpovědi na ty otázky, kdyžtak mi je někdo pošlete na mail, dík triko se bude hodit do prace k soustruhu.
    • Ty jsi ale vtipálek :D
  • Veskoslav
    Odpovězeno. Ale kdybych nenašel ten tajný level, nevím, co bych napsal:-D
  • Niekto je skratka VERSUS aj keby proti vlastnej krvi mal ist! Takyto ludia sa nevedia inak zviditelnit tak ich prosim zbytocne netrapte. Staci povedat ze maju pravdu a oni sami prejdu na druhu stranu.
  • ezechiel25-17
    Kdybych se zúčastnil a nedejbože vyhrál, chtěl bych jen triko. A výherce by byl další vylosovaný, šlo by to?
    • Dostaneš co vyhraješ, pravidla jsou pravidla, většina lidí nevyhraje tak si važ svého štěstí a přijmi cos vyhrál. Gratuluju adios.
  • sleepless
    Nepište prosím odpovědi (ani pokus o ně) do diskuse, ju? Nechce se mi to mazat.
    • Chtel jsem se zeptat, zdali se muzu zucastnit i kdyz ziju v zahranici (Irsko)?
      • sleepless
        Jasna vec, nejak se to posle, kdyby se na tebe nahodou usmalo stesti.
        • KokyMetalGear
          s ďáblovýmí miniony si není radno zahrávat *2*
      • V Irsku soutěže nemají? :)
  • Mam otazku.

Kde sa berie v ludoCh tolka nenavist.

V poslednych mesiacoh je extrem a co je horsie je to vsade.
    • Hairy_Ass
      Přichází peklo na tento svět, muhahahhaha! *3* *16*
    • velkost hatovania je priamoumerna velkosti hype
      • Vecny boj haters vs. fanboys. Boj blbych a blbejsich. Extremisty nema nikdo rad.
        • Spades
          tady je asi spatna definice fanboyovani...
          fanboy neni ten co kritizuje hatery a brani svuj nazor. fanboy je ten, co svuj nazor kazdemu mlati svuj nazor o hlavu tam, kde se to nehodi (tzn kdyz je clanek o diablu a nekdo pise ze si to koupi neni to fanboy, kdyz nekdo pise ze je to sr@cka a radsi si koupi wow, tak je to fanboy wow)
          • Definice je sprava. O Diablu se bavi pouze ti, kteri ho bud strasne zerou a nebo ti, kteri ho z principu nenavidi. Fanboy v diskusich o Diablu kritizuje hatery a brani svuj nazor a v ostatnich diskusich kritizuje jine tituly a nesmyslne je srovnava s Diablem.
      • fanboyed!
        • trefa vedla :)
          • Myslim ty minuska
            • jaj to hej :))
    • LOL *1*
    • Blizi sa predsa Diablo III tak co sa cudujes *16*
    • protoze prichazi Diablo, to je snad jasne...
    • Zvykej si nova doba a ver ze bude hure, daleko hure, bohuzel.
  • To Cody: 1 a 3 nesprávne *3*
  • Už s tou srač*ou dejte pokoj jak k téhle hře může někdo přirůst jen trapný klikání a směšné postavy ala dětinskej blizzard
    • Doufam, ze za tohle shoris v pekle... Aby si te Diablo podal Kaciri !!!
    • Veskoslav
      A co jsi čekal proboha? Nejočekávanější hra v tomto kvartálu.....V další je tom MP či FC. To i u těch her budeš brečet, že je více a více informací či soutěže. Nemusíš sem chodit jsou desítky herních webů (začal bych třeba "Bonuswebem", tam o Diablo nezakopneš;))
      • Tam člověk nezakopne o nic jinýho než články typu: Kvůli hádce o hru zmasakroval vesnici
    • protože to baví
  • Stormangels
    No já řeknu akorát:Jooo Diablo III je nejlepší.I Titan Quest byl horší.
    Ale pro fanoušky je to jasná volba a to jim brát nebudu.
    • titan quest byl lepší graficky, ale po dohrání mě nebavil znova na lepší obtížnost, diablo jo, nevim čím to je, ale je to tak :)
      • Mars50
        Mě třeba nebavilo hrát znova Diablo, ač jsem ho hrál. TQ jsem míto toho hrál nesčetněkrát a pořád mě celkem baví.
    • Mars50
      Když se jim to líbí tak bych jim to nebral, přeci jen né každému se libí to stejné. Já osobně taky nejsem z Diabla nějak zvlášť odvařenej. Jsem spíš žvědav na Grim Dawn či Trochlight 2, ale když bude možnost tak Diablo alespoň vyzkouším . :)
    • Svym prispevkem si zde zadelavas na pekny maler i kdyz si myslim , ze to je jen cilena provokace na rozpoutani flame :)
      • Jak se do lesa fanbojuje, tak se z lesa flamuje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit