Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    Nemůžu se dočkat vyhlášení :)
  • Diablo 3 má velké problémy při startu :(. Byl jsem si pro něj na půlnočním prodeji a těšil se že si ho alespoň vyzkouším (ráno jsem vstával v 4:20 do práce) a seděl jsem v menu u přihlašovací obrazovky do 1:40 a nepodařilo se mi dostat vůbec do hry (i single je online ... přihlašování stejné jako do WoW). Včera přes den šlo hrát relativně normálně, ale k večeru mě hra opět diconnectla a zpět do hry už se mi nepodařilo přihlásit. Stále stejná písnička, servery jsou přetížené, skuste prosím později :(. Takže pro mne velké, velké, velké zklamání, nečekal jsem že Activizzard takhle podcení přípravu launche. Zbytečná cesta na půlnoční prodej a zbytečně vyhozené peníze za hru v plné ceně, kdybych ji koupil za měsíc levnější tak bych ušetřil a snad bych si už i zahrál ... a to já ox ho koupil ještě 2x ... pro sebe i přítelkyni. Hru jako takovou zatím nemohu příliš hodnotit, vzhledem k "stabilitě" serverů mám teprve level 8, ale trochu mě děsí ten ne-levelovací systém, hráč si nevybírá vůbec nic, všechno se odemyká postupně s levelem, mám trochu obavy o variablilitu postav ale snad nějaká bude, když vemu ohled na malý počet slotů a možnost upravovat skilly runama. Takže suma sumárum Blizzardí epic fail co se týče brutálního DRM a s tím souvisejících problému s konektivitou a ze hry silně rozporuplné pocity, snad jen že hudba a pozadí a popředí krajiny jsou celkem hezká :D. PS: Asi se budu těšit na crack který zpřístupní offline hru :D.
    • Ve 4:20 se odpalujou brka, né vstává do práce. Nezávidim. *9*
  • Nejde se nalogovat. Pretizene servery. Nemoznost si zahrat offline hru kvuli pretizenym serverum... tomuhle by nikdo pred 10 lety neveril. kam jsme to dospeli...
  • tak sem to stahnul to djablo a je to hovadyna ma to fuj grafiku a us sem to prosel blbost davam 0/10 *11* *12*
    • radši nekomentuj když napíšeš dJablo a hvadYna,a navíc nikde se to stahnout ani nedá
  • Ok tuhle soutěž vyhraju a pak hodím na youtube video v němž Diablo 3 sht rozkopu a spáchnu v hajz*u
  • 1. Act II, Zombie Panda
    2. Dull John
    3. Paul Inouye
    • Spades
      hahaha to si nemel delat, protoze ted vyhraju !!!
  • Dobry, kedy budu zverejnene vysledky losovania ? *4*
  • mam dotaz...kdyz si koupim hru,muzu si ji nahrat na pevny pocitac i na notebook?nebo plati jedna kopie = jeden PC...
    • Veskoslav
      U Blizzardu to nikdy neplatilo:)Navíc když si koupíš krabicovku a zaregistruješ, tak automaticky získáváš digitální kopii, kterou si můžeš kdykoliv a kdekoliv stáhnout z battlenetu. Není omezený počet stažení. Ale jedna hra=jeden účet.
      • diky...to vis...ja jen jestli budu moci hrat o vikendech,kdy sebou taham notas :))
  • Ja to hraju uz od 6:30 a mam to radeji porad zapnute ve hre, asi jsem se vyhnul tem vasim problemum :) kazdopadne hodne stesti pokud to takhle blbne.
  • FeebeEWN
    hra vůbec nejede... střídavě to při loginu hází errory server is busy nebo že nemám licenci :-/ paráda
    • FeebeEWN
      tak stačí přepnout server na evropu a ne defaultně ameriku. potom hra jede okamžitě
      • Tak defaultně máš takový server jako jsis nastavil zemi u účtu pro battle.net, pokud jsi zadal ČR tak tam budeš mít evropu, ale problémy s připojením na servery jsou lautr stejné ve všech regionech, jen je kvúli časovému pásmu špička v různou dobu. Jinak postavy jsou vždy spjaté se serverem, takže v každém regionu si musíte založit novou postavu, už mám chary na všech 3 serverech a střídám podle toho kam se dá zrovna připojit :D
      • Veskoslav
        No už jsem i to chtěl nsapat, ať si zkontroluješ servry:)
      • no hlavne kdo by chtel hrat z evropy na USA serverech ?? Navic ty regiony nejsou kompatibilni s tvymi postavami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit