Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    Gratuluji všem výhercům:-)
  • BoB.2
    Zlatý VideoRecenze na Games.cz tenhle borec při VR http://www.eurogamer.cz/videos/videorecenze-diablo-3
    tak nezkutečně kecá. *13*
    • Autora videa znam osobne a byl jsem u nej kdyz tohle tocil, neni to rcenze, mel natocit jen dojmy ze hry, a oni to tam daly jako recenzi, sam to nechape.

A co se tyce zaujatosti tak on opravdu neni fan diabla 3, ma nahrano stovky hodin diabla 2 a diabla 3 se bal kvuli zmenam, ale ted je nadsenej jako kazdej kdo ho zkusil.
    • nahodou celkem slušny videjko i s pokecem, neni to nejaka komplexni recenze ale cilem je predstavit tu hru a to se mu podarilo a taky se dobre posloucha
    • Kinet1c
      to je recenzia ? :) mne to pripadalo ako keby to bolo walktrough (navod) :) co na youtube je plno, myslim na ine hry, na diablo neviem ci je, skratka nejaky chlapik prechadza hru ma rozdelene hranie na rozne kapitoly a ty sa aj obrazne dostanes k moznostiam a vyuzleniam hry, ci nejakym rieseniam hadaniek a pod. mne toto nepripadalo ako recenzia, ked to bola recenzia tak my nepovedala vobec nic
    • Co takhle udělat vlastní video? A asi vás mohlo trknout že todle recenze 100% není
      • Amylee.Anderson
        Tak to nevim co to je, když je tam napsáno videorecenze... A proč bychom měli dělat vlastní?
        • MrSanta
          Protože když sama něco neuděláš, tak nemáš právo kritizovat práci někoho jinýho, to je přece jasný, ne. Aspoň takhle část diskuzních odborníků přemýšlí *7*
          • kostejnesmrtelny
            Jojo. Taková porota u akrobatickejch skoků na lyžích taky běžně skáče trojité salto s pěti vruty *4*
            • Amylee.Anderson
              Tady bych zrovna čekala i pluska :D
            • MrSanta
              Přesně. A není mi jasné, proč mají Boban s Amálkou takovejch mínusů, když napsali pravdu. Slovní projev toho borce je vážně hodně slabej.
    • Amylee.Anderson
      To se nedá poslouchat. Nevydržela jsem ani minutu, protože to zní, jak kdyby to recenzoval nějakej náhodnej Pepík z YT...
      • BoB.2
        Mele pořad to samí dokola není to vůbec o ničem ke konci jsem myslel že když ještě jednou řekne "akt" tak skočím z vokna. *6*
        • BoB.2
          Fanatici do D3 neradi slyší kritiku čehokoly co se týče D3.
  • je tu někdo kdo by mi mohl poslat funkční guest pass?
  • Zase rat mame vyhlasenie vysledkov na haku ? *1*
  • Pocitam ze to bude tak v pondeli vyhlaseno
  • Kdy to proboha už vyhlásí? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • minutu před půlnocí
  • mam taku malu nadej ale radsej mat stastie s niakou babou *1*
    • lepší diablo zadara než baba :D, babu si koupíš v bordeli
      • vlastik.plaminek
        K*rva je zas hodně předražené demo. A demo by mělo být zdarma.
        • tak dufam v to dievca *4* *1*
      • ty jseš dobrej chudák
  • To na tu soutěž asi zapomněli, co ? *1*
    • matt
      Psal jsem mezi novinky a bylo mi bleskařem odpovězeno, že během dneška by to mělo být ;-)
  • paxtor
    V životě jsem vyhrál velký kulový, ale stejně furt čekám až to tu vyhlásíte a podle toho si ji koupím a nebo mi přijde od vás :D
    Ale už by to chtělo vyhlásit *13*
  • Kdy to už vyhlásí ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit