Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    Mno jako fanda serie jsem nakonec taky neodolal a koupil si. Osobne jsem od D3 moc necekal, tak jsem ani nebyl zklamany. Za co je treba Blizz urcite pochvalit je hratelnost ta je myslim na jednicku.
    Vyber povolani tradicne trochu chudsi, zbytek bude jiste v datadisku. Skilly modifikovatelne runami jsou dobry napad bohuzel mnoho jak skillu tak run je v praxu vpodstate nepouzitelnych a jsou tam vicemene do poctu, nicmene dva tri buildy kazde povolani mit muze.
    Grafika je zastarala ale Blizzard to ani jinak neumi ze, nicmene scenerie v pozadi se jim fakt povedly, animaci umirani mobu se jen tak nenabazim a nakonec paradni filmecky v tech jsou Blizzardi tradicne vyborni.
    Co me opravdu hodne zklamalo je delka hry a pocet lokaci. Ja vim ja vim generator map a vyssi obtiznosti, ale ja bych si radeji tu samou lokaci prosel za mesic na vyssi obtiznost nez trochu zmenenou na druhy den. Kdyz si vzpomenu jak gigantickou mapu mel treba Sacred 2.. Za ty ukrutne roky co tu hru vyvijeli by tam melo byt tak 3x vice obsahu.

Pro me osobne 7.5/10, hlavne za ty krasne jatka.
    • walltar
      Sem na tom stejně .. taky sem to nevydržel a ty prachy jim poslal. *7*
      Něco se hrát musí než vyjde GW2. S tím co si napsal víceméně souhlasím. Ty venkovni mapy mohli být větší a hra celkově delší. Ale tak zatím jsem pořád v normálu a uvidí se v dalších obtížnostech jak dlouho to potrvá projít. Ale to připojení na net mě opravdu ale opravdu vytáčí .... lagující SP hra, maintenance serveru v neděli odpoledne tohle si mohli fakt odpustit za tu nekřesťanskou cenu co to bylo (ono taky na diablu není nic křesťanského). Grafika mě zase tak nevadí ale uvítal bych kdyby se to dalo trošku odzoomovat.
    • RockStar
      Já fakt nevím, já měl 19 hodin a neměl jsem hotový třetí akt, nezabil jsem tu ženskou. Nevím jak to někdo, může takhle zaject rychle. Chodím každý cm mapy, zabíjím každou mobku, všechno lootuju a nezdá se mi to krátké. A když jseš fanda série, tak ti musí být jasné, že game design Diabla je zkrz ty obtížnosti a né v super dlouhé kampani.
      • sankuri
        Ja taky prolezl kazdy kout. Vzpominam ze D2 jsem podobnym tempem dohral napoprve nejak za tyden, taky ty dungeony byvaly mnohokrat vetsi, ale co uz vzdyt je to stejne jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P
        • Shania
          Normální průchod je tak na 15 hodin minimálně, na vyšší obtížnost daleko víc.

U těch buildu, nevím, jestli máš jen tak malou představivost, ale už mám tři povolání na 30 levelu a nesedlo mi jen pár run a to ještě neznamená, že nejsou použitelný v určitým buildu.
          Mám sakra problém vybrat si.
        • Ringwraith
          je to stejne jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P

To jsou snad všechny hry, ne?!

Pro mě je i studium a jídlo a spaní jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P
  • Ringwraith
    Po zahrání Torchlightu 2 i Doabla 3 pro mě neexistuje objektivně ospravedlnitelný důvod si Diablo 3 koupit. Obě hry se hrají na 90% stejně, až na to, že Torchlight 2:
    - nabízí multiplayer až pro 8 hráčů, Diablo 3 jen pro 4
    - jde hrát offline v singlu i přes LAN, Diablo 3 ani jedno
    - nemá omezující always online DRM, Diablo 3 ano
    - Torchlight 2 stojí 3x míň
    Nejčastější důvody, proč si někdo vybere Diablo 3:
    Nelíbí se mu barevná grafika. -> Hmm, tak proč si ale nevybere Path of Exile, která je ještě mnohem méně barevnější a reálněší než Diablo 3.
    Líbí se mu Diablo 3, protože to je Diablo 3 atd. -> Nemá cenu diskutovat, prostě osobní názor a když někdo chce, tak ať klidně Diablo 3 hraje.

Závěr: Pokud je někdo nezaujatý a nerozhodnutý a nevadí mu grafika Torchlightu 2, pak nemá podle mého názoru logický důvod platit 3x víc za Diablo 3, které má méně funkcí a více omezení.
    • Vrook
      Já si myslim, že jsi mohl celej ten příspěvek oseknout na větu "Nemá cenu diskutovat, prostě osobní názor". Tyhle neustálý hádky D3fans vs T2fans jsou nejvíc o ničem. Já hraju D3 a T2 bych si nekoupil, ale nehodlám vypisovat argumenty proč a přesvědčovat ostatní, protože vim, že to každej vidí jinak. Ale když už jsi to tady začal vypisovat ty, tak mezi ty důvody, proč někdo hraje D3, připiš jeden z těch mejch: Semi-MMORPG feeling, kterej D3 má a kterej ti (díky tomu, že je online) umožňuje porovnávat gear a achievementy s ostatníma, plnit nejrůznější challange a umisťovat se v ratingách. Kdyby to tenhle systém nemělo, tak je to obyčejná singleplayerovka s možností co-op, kterou si zahraju na normál a pak odinstaluju. A to je důvod proč já osobně (!) hraju D3 a nehraju Torchlite 2. A je to čistě muj osobní důvod, kterej možná sdílí víc a možná míň hráčů D3.
    • Asharak
      Pokud to chceš takhle pitvat, tak ti tu chybí dalších 50 i víc odrážek, díky kterým vyjde, že je na tom vzhledem cena/kvalita Diablo 3 stejně/líp.

Nejčastější důvody, proč někdo píše kraviny:
      - Je to hloupý hater.
      - Nemá nadhled.
      - Není nezaujatý.
      - Nezamyslí se nad tím, co píše.
      ...
      • Ringwraith
        Tak prosím vyjmenuj těch 50 odrážek.
        • Asharak
          Protože si to ty, tak ne. Sorry, ale nemám chuť když si čtu, co pořád píšeš.
          • Ringwraith
            A není to spíše proto, že ty důvody by všechny byly na styl "Diablo 3 se mi hraje lépe" ->subjektivní důvody závislé na pocitu jednotlivce.

Jenže "Torchlight má offline singleplayer a LAN, a Diablo 3 ne" je objektivní fakt na kterém tvůj pocit nic nezmění.

Jo btw a teď se chováš jako člověk, který nemá rád souseda a tak běží na polici a křičí, ať ho zatknou, že má důkazy, že je zločinec. Ale když ty důkazy chtějí ukázat, tak jen zakřičí "Neukážu! Utíkejte ho zatknout!". Prostě jsi dokázal, že s tebou není možná žádná diskuze.
            • Asharak
              Záleží, jakou to má podle tebe příchuť.
            • Ringwraith
              http://www.x-entertainment.com/pics/kool1.jpg

Chutná? *3*
            • Asharak
              Ne, není. Mysli si co chceš, spletl sis mě s některými ostatními.
              Až vyjde Torchlight 2, tak třeba potom napíšu :) Až tam napíšeš svůj opovrhující komentář na téma TL2 vs D3. Zatím si vystač s tím, že z pohledu bet obou her jsou ty hry pro mě nastejno vzhledem k ceně a obsahu.
    • RockStar
      Tohle je zase opět dokola... Proboha. Jak DOTA2, HoN či LoL... Baví tě to furt??

Každá hra má svůj feeling. Všechny 3 co jsem vypsal se skoro hrajou stejně, ale DOTA je DOTA. LoL je LoL...
      • Ringwraith
        No však ano. Pokud za ten unikátní Diablo 3 feeling chceš zaplatit 3x tolik a nevadí ti méně funkcí a více omezení, tak prosím, kde říkám, že nemůžeš?

Jen říkám, že pokud nějaký se nějaký člověk rozhoduje o tom, kterou hru si koupí, a není fanouškem ani jedné série, ani mu nevadí cartoonová grafika, tak mě nenapadá moc objektivních důvodů, proč volit Diablo 3.

V podstatě tvůj post dokázal, že se mnou souhlasíš. Prostě rozdíly mezi hrami jsou tak malé, že já si nedokážu zdůvodnit, proč bych platil 40 euro navíc a byl bych více omezený. Ty ano? Diablo 3 je pro tebe! *3*
        • RockStar
          Bože.... To je jako si stěžovat, že do Ferrari nenacpeš snowboard, neodvezeš v tom ledničku... Mám pokračovat?
          • Ringwraith
            No ano, přesně takové to je.

Prostě platíš mnohem více za stejně/méně. Jde vidět, že jsi to uvědomuješ - a to byla pointa mojeho postu... vidět, zda si to uvědomujete.

A pokud ti ten fakt nevadí, tak kde je problém?
            • Ringwraith
              Hrál jsem obě hry, poznal jsem rozdíly ve feelingu a v žádném případě pro mě nejsou srovnatelné s porovnáním jako Ferrarri x Fabia, ani pro mě nestojí za 3x vyšší cenu a více omezení.

Pro tebe ano? V tom případě je v pořádku, že jsi si koupil Diablo 3.

Napadá mě malý experiment. Najdi někoho, kdo není hráč a dej mu zahrát D3 a TL2. Na 99% řekne, že se to hraje stejně. A to byla má pointa v prvním postu. Že pro někoho takového nemá cenu platit 3x více za Diablo 3, když stejnak nepozná ten feeling, který si ty tak ceníš.
            • RockStar
              Ach jo... Tak ještě jednou. S Ferrari je úplně jiná projížďka než ve Fábii. Ano, na cílovou destinaci tě dovezou obě auta. Ale ten pocit je úplně jiný a přesně za to ty platíš.

Už tomu rozumíš?

Jestli ne dám ti další příklad. Koupíš si gothaj nebo prosciutto. Opět se najíš z obou. U jednoho si pochutnáš u druhého ne.

Tím nechci říkat, že Diablo jsou ty super úžasný věci, jen chci abys poznal ty rozdíly ve feelingu.
    • Ringwraith
      A než se vám všem zase začnou točit kolečka o tom, jak zle hatuju, tak jen podotknu, že Diablo 3 témto postem vůůůůůbec nekritizuju.

Pouze si nedovedu představit, proč by si ho nerozhodnutý člověk koupil, když existuje 90% stejná, 3x levnější alternativa s více možnostmi a méně omezeními.

Ale pokud někdo má rád Diablo 3, tak ať si ho klidně koupí, to je jeho věc, že ano.
  • Docela by mě zajímalo kdy bude recenze nemůžu se jí dočkat !
  • pište jak ste daleko, jestli hrajete harcore nebo jakou postavu:) ja chci začít hc monka
    • Lvl 52 sorcka. Ten HC bych si rozmyslel, na vyssich obtiznostech to bude nehratelne. Nektere smrti jsou tam dost nahodne, at uz diky lagu (nevim jak monk ale sorcka je na to hakliva, dam vypit lahvicku nebo odmacknu absorb a ona za 2 sekundy chcipne protoze se to neprovedlo) nebo diky zajimavym schopnostem nekterych championu (vortex, jailer a k tomu treba arcane enchanted nebo nejakou dotku proste nedas). Normal by mel jit.
      • RockStar
        Ať si HC jede, je to větší zábava před každou velkou skupinou se ti rozbuší srdce:)) Prostě nepojedeš na dmg, ale na vitalitu:) Abys vydržel a trochu defenzivní build. Je mi jasný, že každej rád vidí velká čísla. Ale HC je HC zážitek:)
        • No mozna zazitek chozeni par lokaci porad dokola a farmeni itemu na vitalitu pac body do ni nedas. Ale jo, rozumim tomu proc to nekdo chce zkusit. Ja jenom varuju, ze to neni Diablo 2 a nektere kombinace championu podle me nejdou prezit. Navic jich tam bylo docela dost, neni problem mit dve takove grupy soucasne, a to pak sorcka nema ani tu sekundu ;-)
          Jinak Justw8 ma ted rozjeteho HC monka, sem docela zvedavy jak mu to pujde (to sou ti co streamovali kill Diabla na infernu).
    • God-of-War
      Mam 40 lvl demon huntera, bez HC...
    • RockStar
      Já měl 30 level Wich Doctora. 19 hodin nahráno, a byl jsem před předposledím bossem ve třetím aktu.

A mám grafiku s porouchaným chlazením. A vždy po 15 minutách, se mi hra neuvěřitelně zpomalí (105 stupňů grafice) a musím vždy do Win na 2 minuty a pak zas můžu 15 minut hrát. Nemám prachy na novou :P No a já si chytře nedal pauzu, jen jsem šel o několik "metrů" (herních) zpátky. A šel do Win. No a když jsem alt-tabnul málem mě ranila mrtvice.

A to jedu hardcore postavu od začátku, takže vždy nevím co mě čeká:) A o to to je větší sranda. (Někdo to jede bez HC a pak si to dá znova na HC už ví co a jak, ale já ne mám rád výzvu.)
      • až ti zhorí grafika, budeš mať potom viac peňazí? Však sú kúp vetráčik nejaký, alternatív je hromada, buď namontuješ priamo na grafiku, alebo do bedne, každopádne netreba novú grafiku, ale upraviť chladenie, resp. kúpiť nový chladič a vymeniť.
      • Asharak
        Si kup větráček (třeba 92x92) přes molex a dej ho ze spodu na grafiku (aby ofukoval čip). Kámoš to tak měl a pomohlo mu to... a vždy když mu spadl (držel na špejlích zespod... dmnce :D ) tak se mu restartoval komp *15* . A nebo můžeš podtaktovat trochu grafiku.
        • RockStar
          No asi bych to udělal, ale tenhle problém mám jen u stolního PC. A studuju v Praze kde mám notebook a tam mi to běhá ok.

Otec mi minule říkal, že koupí grafiku do pc co je doma, ale já jsem ho odmítl, jelikož platit mi život studenta si myslím, že stačí:)
          • Asharak
            Tak ho alespoň pročisti od prachu, pokud jsi to už dlouho nedělal *1* *3*
  • RockStar
    Ach Bože... Jsem jediný koho tady už unavuje neustálý pláč nad tím, jak se při startu nemohli nalogovat? Teď už není žádný problém, tak Vás prosím přestaňte už opravdu už je to nuda.

Ano Blizz to posral, má zkušenosti s WoW a věděl, kolik tak pravděpodobně lidí si to tak bude chtít zahrát sekundu po spuštění serverů. Já bejt manager, tak je vyhážu všechny. Tohle se prostě nemělo stát.

Na druhou stranu, v průběhu dne, rozuměj několik hodin po startu, už s tím nebyl nejmenší problém. Já jsem například začal hrát kolem 17. hodiny a neměl jsem problém s ničím, vlastně měl... Mojí nedočkavost, vždy jsem si posral download, ale to je jiný příběh.

To, že vyžaduje připojení nikoho nezajímá. Stejně jsme každý připojený na internetu stále. Už jsou ty doby, kdy se platilo za čas(!!) ztrávený na internetu ty tam. Já osobně bych snad ani PC nezapnul, kdyby na něm nešel internet. A to by na něm mohly být hry jaké by chtěly. Počítač bez internetu... heh to prostě nejde. (Samozřejmě, když máte práci, musíte pracovat.) Argumentace typu "já si to nezahraju na chatě" mě uvádí do maximálního smíchu, na chatu se jezdí kalit, pracovat a odpočívat ne hrát hry. A to platí to i pro ostatní i pro ostatní výmluvy.

Stejně to připojení vadí nejvíc lidem těm, kteří to chtěli vywárezit. A nezaplatit ani korunu. holt si počkejte až bude solidní server emulátor. To je všechno co k tomu říct.
    • Kr.Pa
      "pracovat a odpočívat ne hrát hry"

a hrani diabla je prace nebo zabava ?? *8*
      • RockStar
        Nevím jak tebe, ale mě by to unavovalo na chatě hrát hry... Jsem tak kvůli něčemu jinému a né abych tam v tomhle počasí čuměl do monitoru...
        • Kr.Pa
          rozlisuji cinnosti na 4 veci:
          - zabava
          - prace
          - nuda
          - spanek

co z toho je hrani diabla na chte ???
    • filias
      Přihlásit se mi nešlo jen první den, od té doby v poho. Jediné co mě trochu irituje jsou ty mikroteleporty (asi krátké lagy) a to, že když mám hru delší dobu minimalizovanou, tak mě to vyhodí.

Připojení k netu mi ani moc nevadí - jen stále nechápu, proč na začátku neudělal Bliz fronty.

Kdo s tím má vážný problém, tak je tu spousta dalších her co to nevyžadují a můžou si hrát je (a netrolovat tady).
    • Asharak
      No promiň, ale to je jedna z věcí, která mě na Diablu 3 fakt dráždí nervy. Mám 8mbps to jo, ale ve hře jsem ještě neměl latenci pod 150ms, většinou mívám okolo 220ms, jinak to skáče nad 400 jak se tomu zachce. Pokud nemám něco s netem tak je to z části blbost. Ale jinak proti tomu nic nemám, že je to on-line only.
      • RockStar
        JJ mám taky vyšší latenci. Ale to jsem měl i u WoW. Nepotřebuješ mít latenci jak ve FPS hře. Tady to tak nevadí. Pokud nemáš latenci v červeném tak je to ok:)

Latence hodně vadí u Doty, tady to zas tak strašné není.
        • Asharak
          Jo, jenže když se ti to laguje 6x za hodinu tak je to trochu otravné -.-
    • Tak mám pro tebe novinku. Opět NEFUNGUJE! Přeju ti hodně zábavy. Tady se jasně ukazuje k čemu je dobrý být neustále připojen k netu. Odpoví si asi každý sám *12*
      • Čti si novinky při logování do hry... Dělají něco s Bnetem, tak to nebude problem jen diabla..
        Takové debily kteří neví a hned vykřikují něco o "zase to NEFUNGUJE", mám fakt rád :)))
        • A proč by problémy s Battlenetem měly zajímat kohokoliv kdo hraje singleplayer ? Blizzard tady udělal masivní fail, vyžadovat připojení pro singl je kokotina. Už jen možnost, že mě v singlu zabijou lagy je směšná.
          • RockStar
            Nevím no jak s těma lagama. Když mám latenci 900 tak hraju trochu jinak. Jde vidět, že jsi toho na online moc nezahrál. Jo máš pravdu, dříve jsem si na online nutnost taky stěžoval...
            • Online sem toho moc nenahrál prostě proto že online hrát nechci. Nutnost permanentního připojení prostě pro singleplayer hráče nepřínáší vůbec žádný výhody a naopak sebou nese množství nevýhod a omezení.
          • Protože je tam RMAH... přeci nedovolím hráči, aby měl na disku savy, kde si přes editor nadupuje itemy a pak je bude prodávat za pálky na RMAH. Tohle lidi nechápou :)
            mě to vyhovuje, nemám problem.. Stejně řvou jen ti, co to chtějí upirátit za každou cenu
            • není ještě zprovozněno, ale oddělovat On/Off savy je zbytečné.. je to jako házet hrách na stěnu tady těmhle ovcím :)
            • MrSanta
              RMAH ještě snad ani není zprovozněná, nebo se pletu? A určitě by byl velký problém dát při vytváření postavy možnost hrát off-line SP bez možnosti RMAH a on-line SP s přístupem RMAH a držet loot zvlášť. Battle-net je DRM.
        • Nefungovalo při nejmenším načítání Achievementů... proto to shodili *12*
          • hrál jsem to od pátku od večera skoro do teď a Achievementy šly normálně
            • A kdo říkal, že ne?... Mi to též šlo do dneška bez problémů.

(http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210083086?page=1)
        • Tak že ty paříš jak o život viď *1*
          • Přečti si to ještě jendou co jsem napsal.. Dělají něco s Bnetem, tak diablo není jediná hra která se teď nedá hrát....
  • Hmmm, battlenet zase dole, uz mi to ani nepripada vtipne. Premyslim jestli sem nekdy videl vetsi fail co se tyka startu hry a nic me nenapada...
  • je tu někdo tak hodný a poslal by mi pls guest pass na abdul555@email.cz ?
    • Kdyz vydrzis do 8mi az zkoncim tak ti to poslu *5*
      • to by nevadilo - ochotných lidí se najde opravdu málo tak díky předem
    • Dík za free trial invitation to EVE ale radši bych vážně Diablo 3 guest pass :D našel by se někdo?
      • Sorry, musel jsem *1* *1*
    • kdybys nebyl muslim, poslal bych ti ho... smůla...
      • pošli nebo te stihne trest Aláha :D, ne muslim vážně nejsem a ty si jen provokatér :D
        • Máš pravdu ale nemohl sem si to odpustit *1* bohužel kod nemám... *13*
  • d3 je nuda a to nejsem troll, navíc je to špatne vybalancovane, treba když hrajete za monka a mobove vam davaji porad stun, nebo fear, nebo knock back a když jsou ti mobove ranged tak je to otrava. Nemate ani žadnej closer (abilita diki ni se približite jako melee clasa k nepriteli). Jo je tam takova abilita neco jako charge ale to funguje asi na vzdalenost 2 yardu a co z toho když ti moby stoji 10 yardu daleko
    • Kinet1c
      iba to treba vediet hra, mne taketo nieco nevadi, som si toho ani nevsimol, likvidujem jedneho moba za druhym, nezalezi co je de je, proste masaker, BARBARIAN RULEZ :D (pre mna pre ineho zas iny class) btw vsetky sa my pacia okrem shamana aka witch doctor
    • Trol.diskuzni
      Pokud nejsi troll, tak jsi drone nebo hater!
  • Trol.diskuzni
    Je možno zvítězit, přestože jsem nesoutěžil? Děkuji.
    • A v kategorii čur*k roku je nominován pouze jeden člověk... Aaaaa vítězí....... Trol.diskuzni!!!! Prosím potlesk! *3*
      • Amaraoun - Omar Anu, prokoukl sem tě ručníkáři... *12*

http://www.facebook.com/people/Abu-Omar-Anu-Omar/1658697176
        • Díky vtipné ale ne... Lukáš Tůma, těší mne *4*
      • Trol.diskuzni
        A jéje, Amaroun dorazil... *5*
    • BoB.2
      Podle mě určitě vyhraješ speciální cenu,už běž vyhlížet pošťačku at ji neprošvihneš. *3*
      • Trol.diskuzni
        Jo pošťačku... Ještě jsem nezažil, že by ten vožrala od nás někdy zvonil - prostě napíše lístek s nezastižením a valí dál, aby se nemusel obtěžovat.
        • Vrook
          Za tohle bych klidně celej den čekal za dveřma s golfovou holí a jakmile by tou škvírou na poštu vlítnula dovnitř výzva k vyzvednutí zásilky, tak bych se vyřítil ven a několika ránama bych mu otevřel lebku.
        • kostejnesmrtelny
          To je bohužel běžná praxe asi po celý zemi *7*
          • BoB.2
            Bohužel mam tu samou zkušenost neobtěžujou se ani zazvonit říkam to dlouhy roky ČP je líná verbeš.
  • Nevyhral jsem jak necekane :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit