Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v zaklínačovské soutěži s Comgadem
12.5.2011 | Redakce Games.cz
76 příspěvků
-
Tak už jsme napnutí jak kšandy :)
-
Redakce, napište sem odpověď na první 2 otázky, prosím. Ať se mi u toho učení čeká na vyhodnocení s klidnějším vědomím :)
-
-
Odpověď na první otázku, po napsání kombinací slov zaklínač, Andrzej Sapkowski najdeš velmi trefně na serveru zaklinac.com. Co se týče odpovědi na druhou otázku, tak k té už se redakce vyjádřila pomocí bleskovky. Tady máš pro jistotu odkaz http://www.gamesetwatch.com/2011/05/altairs_cameo_in_the_witcher_2.php . No a s poslední odpovědí ti neporadím, ale jako správný český ješita trochu doufám, že ta moje je lepší (žádná zlá krev v tom není *3* ).
-
-
prosim vas odpovede mam posielat na soutez.games@tiscali.cz
dakujem za odpoved -
-
ano, nezapomen do emailu napsat svoji adresu *3*
Mimochodem, používej interpunkční znaménka jako jsou ? ! . Nikdo ti pak neodpoví když svoji otázku formuluješ jako oznámení.
-
-
První otázku mám.... poslední se dá vymyslet, tam záleží co koho napadne... ale ten odkaz na hru...?!? pečlivě si vybírám u jakých her budu trávit čas.... takže prostě nevím jak bych mohl přijít na tu druhou otáku...? ta "nápověda" na diskuzní fórum mi vůbec nepomohla... v 90% příspěvků se tam lidi o něčem dohadovali... a jen asi v pár komentářích někdo napsal nějaký tipy co by to mohlo být... ale nikde se nikdo neshodl, co by to teda mělo být... a to sem to fórum pročítal 2-krát.... takže tu druhou otázku fakt nevím a ani nevím kde na to přijít....
zaklínače zbožňuju.... knihy jsem četl, hru hrál snad 5 krát, vždy nejvíc poctivě jak to jen šlo... ale jelikož nehraju moc statní hry, tak mě prostě nenapadá co by ten skrytej odkaz mohl bejt...?!? -
-
Ne je to tam přímo v diskuzi napsaný, taky jsem to tam našel. Jenom ti poradim začít od prvních komentářů a ne posledních.
-
-
Ty jo... ted musím se psem ven, ale jak příjdu dom, tak to teda tu diskusi přečtu napotřetí slovo od slova... ale fakt sem to tam zatím nidke nenašel... a četl jsem do od prvních přízpěvků... snad to tam teda najdu...
-
-
Tak jsem to přečetl celý znova.... a chytřejší jsem jen o trochu... :-)
Celkově je tam nahozeno asi 5 nějakejch nápadů, které by to "mohly" být... a musím říct, že já z těch 5 nápadů nehrál,ani se nijak víc nesetkal ani s jedním... takže na základně svých nějakých úsudků a myšlenek se rozhodovat nemůžu, protože já je fakt vůbec neznám...
Ale je fakt, že jedna možnost tam je asi nejpravděpodobnější.... má-li to být kouzelný (magický) odkaz na herní sérii.... tak jedna z těch možností, kterou tam lidi psali, tak by asi připadala nejvíc v úvahu no.... takže se rozhodnu pro ni....
Jdu to poslat... :-)
dík za radu ještě jendou pořádně projít celou diskuzi....
-
-
-
-
Odeslano. Ted uz si jen musim drzet palce *2*
Btw +1 za vami zvoleny e-shop *3* -
bohuzial, nic neviem
-
A jaké jsou pravidla?
-
Mimochodem, Games, jak je to s tím údajným hackem Vaší stránky ( tahal jsem kvůli tomu FightClub z warezu).
Já jenom že jsem napsal svoji adresu...^_^ -
oni myslia povidku ako short story alebo povidku ako prvu knihu ? lebo je to dost mylne ... prosim o odpoved
-
-
Opravdu je takový problém porozumět větě? Povídka je povídka, v češtině to znamená jediné. Navíc je tam další doplňující informace, která to specifikuje i pro ty, kteří by nechápali význam slova povídka.
-
-
Kde je ta napoveda ke 2. otazce:D???
-
-
To si děláš srandu, ne?
-
-
On nevidí nápovědu k druhé otázce, která tam je naprosto jasná, ještě chce poradit od konkurenčních soutěžících a já dostávám mínus? *1*
-
-
A pak se člověk diví že jsou dneska ve hrách šipky a nápověda přes celou obrazovku :)
-
-
-