Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v zaklínačovské soutěži s Comgadem
12.5.2011 | Redakce Games.cz
76 příspěvků
-
Tak je středa a pořád nikde nic, začínám být nervozní. *3*
-
Neni nic jednodussiho, nez tem imaginarnim lidem tady v diskusi napsat, at se prihlasi az jim ceny prijdou :)
-
Já bych řekl, že jo. Autoři říkají, že budou dlc zdarma a počítánm s tím, že to pokaždé budou je takové úkoly... nic velkýho
-
Nie je mozne.... SUPEEEER! Diky moc, skvela vzpruha pred skuskami!
-
Gratuluji výhercům, i když bych měl k pár hláškám výhradu, ale co, je to jen hra *3*
-
Já tam měl pár verzí, přičemž první jsem odeslal. Teď se momentálně chystám zbalit svůj zaklínačský meč a jedu navštívit lživý servr polské wikipedie!
Zaklínač doráží posledního nepřítele, zasouvá železný meč do pochvy vedle stříbrného a v duchu...
...si zoufá:"Proč sakra Sapkowsky nevymyslel světelné meče?! Ještě chvíli budu tahat ty tuny meteorické oceli na zádech a rupnou mi kšandy!"
...si říká: "Já vám dám předbíhat frontu ve školní jídelně neřádi!"
...si říká: "Takže pokud nevyhraji tu soutěž o Zaklínače 2, tak takto skončíte i VY, redakce Games.cz! -
To je teda pěkně trapné.
-
Napište nám vlastní verzi toho, co si asi Geralt po úspěšném pobití nepřátel říká sám pro sebe, když strká meč do pochvy a odchází vstříc dalším soubojům a dobrodružstvím.
Geralt: "Není důležité kolik lidí jsem zabil, ale jak vycházím s těmi, kteří jsou stále naživu." -
No tos mi moc nepomohl :D ale počítam, že to DLC nebude páč to u toho neni napsaný, jako v Troll Troubles, navíc je to přeložený do češtiny což ten trol neni :)
-
vsadím se, že to bude další stažitelnej přídavek do budoucna....
-
Zdravim, mam takovou otázku k Zaklínači 2. Když se ve Flotsamu podívam na tu tabuli se zprávami s vedlejšími úkoly, tak je jich tam 5. Smlouva na nekkery a eindriagy mi jdou, Troll troubles to je to DLC co spraví patch, ale to s tim banditou na "D" kterej zažádal o milost a ten úkol který tam vypsal Cedric(ten elf na stráži v koruně stromu ve Svazovišti) mi nejdou! Když si je seberu, tak se mi prostě nic neukáže, ale ta zpráva z nástěnky zmizí. Nevíte někdo co s tim??
Děkuji -
No abych řekl pravdu, jsem na tom úplně stejně jako ty. Opravdu ty hlášky jsou dosti tuctové a bez fantazie až tedy na tu první, co vyhrála tu grafárnu... ta se opravdu povedla a autor by se měl přihlásit abysme mu mohli pogratulovat osobně :) Btw trošku jsem nepochopil tu odpověď s tim vzpomínáním na ženštiny, ale to je asi moje chyba :)
Tak či tak gratulace výhercům a ono je možná lepší, že jsem nic nevyhrál, protože Zaklínače 2 jsem si pořídil už v předobjednávce a mít svou odpověď na prvních dvouch místech je u mě s mým štěstím velice nepravděpodobné :) -
Gratuluju vyhercum, snad nekdy priste. Ale nemuzu se ubranit pocitu, ze vetsina hlasek byla dost tuctovych, predevsim hlaska "Na tohle jsem uz prilis starej!". Ted ze me nemluvi zavist (no dobra trochu mozna jo :D ), ale spis me mrzi, ze vetsina hlasek je bez fantazie. Ta prvni se nicmene povedla :)
-
Teda nevím jestli Vzpomínat si na nějaký události(Vzpomene si na Yennefer.....) je říkat si něco pro sebe a zřejmě asi ne... Ale ostatní odpovědí super :-)
-
To jsem rád :) já jsem myslel i tu práci a čas, které jste tomu museli věnovat. Ale jestli Vám nevadí ani to, tak bych potom jedině uvítal, kdyby v každé soutěži byla jedna odpověď na vlastní tvorbě ;)
-
Gratulujem výhercom.. len sa chcem opýtať, ze ci napríklad to, ze som napísal celú tretiu otázku v angličtine, bol dáky problém.. lebo moja začala takisto ako tá čo bola výherná: "Na toto som už príliš starý" a potom som mal ešte ďalšie asi 2 - 3 vety ku tomu.. ale nevadí.. hru si aj tak plánujem kúpiť
-
zase tu vasu sutaz vyhrali nejaky imaginarny ludia ktory v skutocnosti neexistuju??
-
Sláva vítězům, čest poraženým! Začínám se smiřovat s krutou pravdou, že co si nekoupím nemám. Ve hře prostě nemám štěstí
-
Rozčilený příspěvky v diskuzích nikomu žíly nervou, neboj. Na to už jsme na internetech příliš dlouho *3*
-
Gratuluji vítězům, zasloužili si to... a redakci vzkazuju, že si nad sebou ten damoklův meč připevnili sami a asi nejsem ten nejpovolanější abych Vám radil, ale už bych se nepouštěl do soutěží, jejichž odpovědi musí být hodnoceny subjektivně, jelikož výsledky potěší výherce, ale 98% zůčastněných bude psát komenty typu: "Moje byla stejně dobrá","tahle je trapná" nebo největší klasika "Moje byla lepší".
Neříkám, že to není skvělý nápad udělat soutěž, kde by čtenáři museli do odpovědi vložit kus sebe sama, ale přiznejte si: Stojí Vám to za to??