Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v zaklínačovské soutěži s Comgadem
12.5.2011 | Redakce Games.cz
76 příspěvků
-
bohuzial, nic neviem
-
*1*
-
A to si priznejme, je chyba...
-
A jaké jsou pravidla?
-
Mimochodem, Games, jak je to s tím údajným hackem Vaší stránky ( tahal jsem kvůli tomu FightClub z warezu).
Já jenom že jsem napsal svoji adresu...^_^ -
Opravdu je takový problém porozumět větě? Povídka je povídka, v češtině to znamená jediné. Navíc je tam další doplňující informace, která to specifikuje i pro ty, kteří by nechápali význam slova povídka.
-
oni myslia povidku ako short story alebo povidku ako prvu knihu ? lebo je to dost mylne ... prosim o odpoved
-
A pak se člověk diví že jsou dneska ve hrách šipky a nápověda přes celou obrazovku :)
-
On nevidí nápovědu k druhé otázce, která tam je naprosto jasná, ještě chce poradit od konkurenčních soutěžících a já dostávám mínus? *1*
-
To si děláš srandu, ne?
-
Kde je ta napoveda ke 2. otazce:D???
-
Hranice nehrají roli v tomto případě, je pro všechny čtenáře :)
-
Mne vymysliet aj tu jednu vetu zabralo dost dlho, som rad ze je len jedna.
-
Jakákoliv soutěž co se dá vygooglit (98% všech soutěží) nemá žádnou obtížnost. Jen škoda, že i tady ta "kreativní část" je v podstatě rozsahu jedné věty :-(
-
Tak sem našel odpovědi a teprve pak až jsem si všiml že tu máte i nápovědu.
Nechte tam alespoň nějakou obtížnost. Jinak to vypádá jak otázky do soutěže o 50 000Kč ve snídani s Novou ;) -
Do súťaže sa môžu zapojiť aj ľudia zo slovenskej republiky, alebo je určená len pre českú republiku ?