Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohuzial, nic neviem
  • *1*
  • A to si priznejme, je chyba...
  • A jaké jsou pravidla?
  • Mimochodem, Games, jak je to s tím údajným hackem Vaší stránky ( tahal jsem kvůli tomu FightClub z warezu).

Já jenom že jsem napsal svoji adresu...^_^
  • Opravdu je takový problém porozumět větě? Povídka je povídka, v češtině to znamená jediné. Navíc je tam další doplňující informace, která to specifikuje i pro ty, kteří by nechápali význam slova povídka.
  • oni myslia povidku ako short story alebo povidku ako prvu knihu ? lebo je to dost mylne ... prosim o odpoved
  • A pak se člověk diví že jsou dneska ve hrách šipky a nápověda přes celou obrazovku :)
  • On nevidí nápovědu k druhé otázce, která tam je naprosto jasná, ještě chce poradit od konkurenčních soutěžících a já dostávám mínus? *1*
  • To si děláš srandu, ne?
  • Kde je ta napoveda ke 2. otazce:D???
  • sleepless
    Hranice nehrají roli v tomto případě, je pro všechny čtenáře :)
  • Mne vymysliet aj tu jednu vetu zabralo dost dlho, som rad ze je len jedna.
  • Jakákoliv soutěž co se dá vygooglit (98% všech soutěží) nemá žádnou obtížnost. Jen škoda, že i tady ta "kreativní část" je v podstatě rozsahu jedné věty :-(
  • Tak sem našel odpovědi a teprve pak až jsem si všiml že tu máte i nápovědu.

Nechte tam alespoň nějakou obtížnost. Jinak to vypádá jak otázky do soutěže o 50 000Kč ve snídani s Novou ;)
  • Whisp
    Do súťaže sa môžu zapojiť aj ľudia zo slovenskej republiky, alebo je určená len pre českú republiku ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit