Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kotty
    Gratuluju vyhercum, snad nekdy priste. Ale nemuzu se ubranit pocitu, ze vetsina hlasek byla dost tuctovych, predevsim hlaska "Na tohle jsem uz prilis starej!". Ted ze me nemluvi zavist (no dobra trochu mozna jo :D ), ale spis me mrzi, ze vetsina hlasek je bez fantazie. Ta prvni se nicmene povedla :)
    • No abych řekl pravdu, jsem na tom úplně stejně jako ty. Opravdu ty hlášky jsou dosti tuctové a bez fantazie až tedy na tu první, co vyhrála tu grafárnu... ta se opravdu povedla a autor by se měl přihlásit abysme mu mohli pogratulovat osobně :) Btw trošku jsem nepochopil tu odpověď s tim vzpomínáním na ženštiny, ale to je asi moje chyba :)
      Tak či tak gratulace výhercům a ono je možná lepší, že jsem nic nevyhrál, protože Zaklínače 2 jsem si pořídil už v předobjednávce a mít svou odpověď na prvních dvouch místech je u mě s mým štěstím velice nepravděpodobné :)
  • Tak sem našel odpovědi a teprve pak až jsem si všiml že tu máte i nápovědu.

Nechte tam alespoň nějakou obtížnost. Jinak to vypádá jak otázky do soutěže o 50 000Kč ve snídani s Novou ;)
    • Jakákoliv soutěž co se dá vygooglit (98% všech soutěží) nemá žádnou obtížnost. Jen škoda, že i tady ta "kreativní část" je v podstatě rozsahu jedné věty :-(
      • Nikde nemáš napsaný, že to musí být jenom jedna věta. Prostě co se mu tak v tu chvíli honí hlavou ne ?
      • Mne vymysliet aj tu jednu vetu zabralo dost dlho, som rad ze je len jedna.
  • Teda nevím jestli Vzpomínat si na nějaký události(Vzpomene si na Yennefer.....) je říkat si něco pro sebe a zřejmě asi ne... Ale ostatní odpovědí super :-)
  • Gratuluji vítězům, zasloužili si to... a redakci vzkazuju, že si nad sebou ten damoklův meč připevnili sami a asi nejsem ten nejpovolanější abych Vám radil, ale už bych se nepouštěl do soutěží, jejichž odpovědi musí být hodnoceny subjektivně, jelikož výsledky potěší výherce, ale 98% zůčastněných bude psát komenty typu: "Moje byla stejně dobrá","tahle je trapná" nebo největší klasika "Moje byla lepší".
    Neříkám, že to není skvělý nápad udělat soutěž, kde by čtenáři museli do odpovědi vložit kus sebe sama, ale přiznejte si: Stojí Vám to za to??
    • janchor
      Rozčilený příspěvky v diskuzích nikomu žíly nervou, neboj. Na to už jsme na internetech příliš dlouho *3*
      • To jsem rád :) já jsem myslel i tu práci a čas, které jste tomu museli věnovat. Ale jestli Vám nevadí ani to, tak bych potom jedině uvítal, kdyby v každé soutěži byla jedna odpověď na vlastní tvorbě ;)
  • Sláva vítězům, čest poraženým. Jen mě mrzí, že hláška, kterou jsem poslal, byla velmi analogická s tou co vyhrála: "Hrob ti kopat nebudu."

http://www.1up.cz
  • bohuzial, nic neviem
  • Nie je mozne.... SUPEEEER! Diky moc, skvela vzpruha pred skuskami!
  • Mimochodem, Games, jak je to s tím údajným hackem Vaší stránky ( tahal jsem kvůli tomu FightClub z warezu).

Já jenom že jsem napsal svoji adresu...^_^
  • A jaké jsou pravidla?
  • Tak už jsme napnutí jak kšandy :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit