Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sláva vítězům, čest poraženým! Začínám se smiřovat s krutou pravdou, že co si nekoupím nemám. Ve hře prostě nemám štěstí
  • zase tu vasu sutaz vyhrali nejaky imaginarny ludia ktory v skutocnosti neexistuju??
    • sleepless
      Neni nic jednodussiho, nez tem imaginarnim lidem tady v diskusi napsat, at se prihlasi az jim ceny prijdou :)
  • misho8723
    Gratulujem výhercom.. len sa chcem opýtať, ze ci napríklad to, ze som napísal celú tretiu otázku v angličtine, bol dáky problém.. lebo moja začala takisto ako tá čo bola výherná: "Na toto som už príliš starý" a potom som mal ešte ďalšie asi 2 - 3 vety ku tomu.. ale nevadí.. hru si aj tak plánujem kúpiť
  • to Redakce: Už se blíží večer, kdy můžeme čekat vyhlášení? Já jen jestli má smysl čekat, nebo si to máme přečíst až ráno... Díky.
    • paxtor
      vypadá to, že si budeme muset počkat ;)
      i když s mým "štěstím" je asi celkem jedno kdy si to přečtu..:D
  • Tak je středa a pořád nikde nic, začínám být nervozní. *3*
  • Kolik prislo odpovedi? Musela toho byt fakt halda, kdyz se tim jeste ted probirate :/
  • oni myslia povidku ako short story alebo povidku ako prvu knihu ? lebo je to dost mylne ... prosim o odpoved
    • Opravdu je takový problém porozumět větě? Povídka je povídka, v češtině to znamená jediné. Navíc je tam další doplňující informace, která to specifikuje i pro ty, kteří by nechápali význam slova povídka.
  • Teda, začínám být napnutý jak struna :-) Tak nějak jsem doufal, že budu jeden z třeba čtyř lidí, co mají správně první dvě otázky, a bude šance na výhru :-) Takhle to vypadá matematicky mnohem hůř .-)
    • kazdopadne uz by s tim mohli trochu hnout, taky si furt naivne myslim, ze mam malinkou sanci :) redakce prosim prosim, uz se tim prohrabejte
      • Takže nejsem jediný, kdo každých deset minut aktualizuje článek a zkoumá RSS? :-)
        • paxtor
          Nejsi zdaleka jediný, u mě taky stále žije jakás takás naděje...takže nakonec až to vyhlásej budu radši za tuhle dobu, kdy to ještě neoznámili, protože pak budu jenom zklamanej :D
          • ja bych teda radsi, aby to uz vyhlasili - bejt takhle par dnu napjatej mi zacina lizt na nervy :) na tiscali sice chodim dost casto, ale uz si zacinam pripadat jak kret**, kdyz kazdou pulhodinu kontroluju ten samej clanek. aspon dalsi termin by mohli nahodit...
            • Koukám, že tahle stránka opravdu trhne rekord v návštěvnosti... *1*
  • Zdravim, mam takovou otázku k Zaklínači 2. Když se ve Flotsamu podívam na tu tabuli se zprávami s vedlejšími úkoly, tak je jich tam 5. Smlouva na nekkery a eindriagy mi jdou, Troll troubles to je to DLC co spraví patch, ale to s tim banditou na "D" kterej zažádal o milost a ten úkol který tam vypsal Cedric(ten elf na stráži v koruně stromu ve Svazovišti) mi nejdou! Když si je seberu, tak se mi prostě nic neukáže, ale ta zpráva z nástěnky zmizí. Nevíte někdo co s tim??
    Děkuji
    • vsadím se, že to bude další stažitelnej přídavek do budoucna....
      • No tos mi moc nepomohl :D ale počítam, že to DLC nebude páč to u toho neni napsaný, jako v Troll Troubles, navíc je to přeložený do češtiny což ten trol neni :)
        • Já bych řekl, že jo. Autoři říkají, že budou dlc zdarma a počítánm s tím, že to pokaždé budou je takové úkoly... nic velkýho
  • První otázku mám.... poslední se dá vymyslet, tam záleží co koho napadne... ale ten odkaz na hru...?!? pečlivě si vybírám u jakých her budu trávit čas.... takže prostě nevím jak bych mohl přijít na tu druhou otáku...? ta "nápověda" na diskuzní fórum mi vůbec nepomohla... v 90% příspěvků se tam lidi o něčem dohadovali... a jen asi v pár komentářích někdo napsal nějaký tipy co by to mohlo být... ale nikde se nikdo neshodl, co by to teda mělo být... a to sem to fórum pročítal 2-krát.... takže tu druhou otázku fakt nevím a ani nevím kde na to přijít....
    zaklínače zbožňuju.... knihy jsem četl, hru hrál snad 5 krát, vždy nejvíc poctivě jak to jen šlo... ale jelikož nehraju moc statní hry, tak mě prostě nenapadá co by ten skrytej odkaz mohl bejt...?!?
    • Ne je to tam přímo v diskuzi napsaný, taky jsem to tam našel. Jenom ti poradim začít od prvních komentářů a ne posledních.
      • Ty jo... ted musím se psem ven, ale jak příjdu dom, tak to teda tu diskusi přečtu napotřetí slovo od slova... ale fakt sem to tam zatím nidke nenašel... a četl jsem do od prvních přízpěvků... snad to tam teda najdu...
        • Tak jsem to přečetl celý znova.... a chytřejší jsem jen o trochu... :-)
          Celkově je tam nahozeno asi 5 nějakejch nápadů, které by to "mohly" být... a musím říct, že já z těch 5 nápadů nehrál,ani se nijak víc nesetkal ani s jedním... takže na základně svých nějakých úsudků a myšlenek se rozhodovat nemůžu, protože já je fakt vůbec neznám...
          Ale je fakt, že jedna možnost tam je asi nejpravděpodobnější.... má-li to být kouzelný (magický) odkaz na herní sérii.... tak jedna z těch možností, kterou tam lidi psali, tak by asi připadala nejvíc v úvahu no.... takže se rozhodnu pro ni....
          Jdu to poslat... :-)
          dík za radu ještě jendou pořádně projít celou diskuzi....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit