Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v zaklínačovské soutěži s Comgadem
12.5.2011 | Redakce Games.cz
76 příspěvků
-
Ale...AC jsem nehrál, ale v soutěži byl poměrně jasný návod, jak to zjistit. V diskuzi, kam nápověda směřovala, byl tip jednoho z hráčů právě AC a člen Games (Nástěnkář) jednoznačně v odpovědi na tento příspěvek potvrdil, že je to správný tip! Vše bylo dohledatelné...
-
to Redakce: Už se blíží večer, kdy můžeme čekat vyhlášení? Já jen jestli má smysl čekat, nebo si to máme přečíst až ráno... Díky.
-
sla zistit, tiez som to netusil a nasiel som si to na fore na tejto stranke pod clankom ktory bol v napovede. (napovedu som si vsimol az po zisteni)
-
takže je jasný, že je jasný, že ten "magický odkaz na jinou herní sérii" je na Assassin's Creed....
a to je pěkně nahovno... jak sem to třeba já mohl vědět... člověk, kterej tolik ostatní hry nehraje.... nemám takovej přehled, abych mohl hledat souvisloti....
Idkyž si myslím, že jsem vymyslel třeba docela dobře 3 otázku, nebo se mi to aspoň zdálo... ale stejně stroskotám na stupidní otázce, která nebyla nijak podložená a nešla nikde nijak dohledat ani zjistit, člověk mohl uvažovat pouze v doměnkách... "co by to tak mohlo být...?!?" -
Tak už jsme napnutí jak kšandy :)
-
Odpověď na první otázku, po napsání kombinací slov zaklínač, Andrzej Sapkowski najdeš velmi trefně na serveru zaklinac.com. Co se týče odpovědi na druhou otázku, tak k té už se redakce vyjádřila pomocí bleskovky. Tady máš pro jistotu odkaz http://www.gamesetwatch.com/2011/05/altairs_cameo_in_the_witcher_2.php . No a s poslední odpovědí ti neporadím, ale jako správný český ješita trochu doufám, že ta moje je lepší (žádná zlá krev v tom není *3* ).
-
Redakce, napište sem odpověď na první 2 otázky, prosím. Ať se mi u toho učení čeká na vyhodnocení s klidnějším vědomím :)
-
ano, nezapomen do emailu napsat svoji adresu *3*
Mimochodem, používej interpunkční znaménka jako jsou ? ! . Nikdo ti pak neodpoví když svoji otázku formuluješ jako oznámení. -
Nikde nemáš napsaný, že to musí být jenom jedna věta. Prostě co se mu tak v tu chvíli honí hlavou ne ?
-
prosim vas odpovede mam posielat na soutez.games@tiscali.cz
dakujem za odpoved -
Tak jsem to přečetl celý znova.... a chytřejší jsem jen o trochu... :-)
Celkově je tam nahozeno asi 5 nějakejch nápadů, které by to "mohly" být... a musím říct, že já z těch 5 nápadů nehrál,ani se nijak víc nesetkal ani s jedním... takže na základně svých nějakých úsudků a myšlenek se rozhodovat nemůžu, protože já je fakt vůbec neznám...
Ale je fakt, že jedna možnost tam je asi nejpravděpodobnější.... má-li to být kouzelný (magický) odkaz na herní sérii.... tak jedna z těch možností, kterou tam lidi psali, tak by asi připadala nejvíc v úvahu no.... takže se rozhodnu pro ni....
Jdu to poslat... :-)
dík za radu ještě jendou pořádně projít celou diskuzi.... -
Ty jo... ted musím se psem ven, ale jak příjdu dom, tak to teda tu diskusi přečtu napotřetí slovo od slova... ale fakt sem to tam zatím nidke nenašel... a četl jsem do od prvních přízpěvků... snad to tam teda najdu...
-
Ne je to tam přímo v diskuzi napsaný, taky jsem to tam našel. Jenom ti poradim začít od prvních komentářů a ne posledních.
-
První otázku mám.... poslední se dá vymyslet, tam záleží co koho napadne... ale ten odkaz na hru...?!? pečlivě si vybírám u jakých her budu trávit čas.... takže prostě nevím jak bych mohl přijít na tu druhou otáku...? ta "nápověda" na diskuzní fórum mi vůbec nepomohla... v 90% příspěvků se tam lidi o něčem dohadovali... a jen asi v pár komentářích někdo napsal nějaký tipy co by to mohlo být... ale nikde se nikdo neshodl, co by to teda mělo být... a to sem to fórum pročítal 2-krát.... takže tu druhou otázku fakt nevím a ani nevím kde na to přijít....
zaklínače zbožňuju.... knihy jsem četl, hru hrál snad 5 krát, vždy nejvíc poctivě jak to jen šlo... ale jelikož nehraju moc statní hry, tak mě prostě nenapadá co by ten skrytej odkaz mohl bejt...?!? -
To víš, musí nějak karmicky vyvážit ten hokej.
-
Holt nejsi mezi temi stastnymi Slovaky, na nez ona "muska stesti" sedne :)
-
Teoreticky, když se zapojujou 2 národy, tak by jste měli dělat dvojnásobný množství soutěží *1*
-
Odeslano. Ted uz si jen musim drzet palce *2*
Btw +1 za vami zvoleny e-shop *3* -
podla mojich skusenosti to zase nikdy niesom ja *1*
-
Co by ne. A dle mych zkusenosti z obdobnych soutezi, jsou prave Slovaci ti co casto vyhravaji :)