-
Tenhle comment mě dostal "Maybe he only needs a small team 'cos he's making Flappy Songbird"
-
Asi najhorsia sprava z herneho sveta co som za dlhy cas cital.
-
-
Někdy je prostě lepší udělat tlustou čáru a začít znova. Koukej na Kojimu, ten dopadl jako otrok svého díla a rodí jednoho MGS za druhým. Super série, ale mohlo by být velice zajímavé ho vidět i s něčím novým. MGS značce přeju samozřejmě to nejlepší, miluju ji, ale Kojima by mohl být zajímavý i s jiným projektem, ale bůh ví, co bude po Phantom Pain.
-
-
Naco ale rozpustit cely tym ? Staci jednoducho zacat s niecim novym.
-
No já třeba nemám problém s tím, že chce "udělat tlustou čáru a začít znovu", ale spíš s tím, že tím přišlo o místo skoro 185 lidí, kteří asi něco umí. Když jsem si četl to prohlášení, tak to na mě působilo tak, že jediný, kdo je potřeba na vývoj je Ken Levine a ostatní mu tam dělají křoví.
Jasně, kvalita nezávisí na počtu vývojářů (COD), ale tohle v podstatě znamená, že za 20 EUR budeme kupovat dvouhodinový jednohubky místo něčeho většího jako byl Bioshock/Bioshock Infinite.
No nic. -
-
Tak myslim si že lidi co mají v portfoliu práci na Bioshocku se v herním průmyslu neztratí.
-
-
-
Proč, na Infinite už bylo vidět že je vyhořelej, třeba mu tohle dodá novou energii a překvapí nás něčím úchvatným.
-
-
Já jsem si nevšiml. A jenom aby nedopadl jako Warren Spector.
-
-
-
Člověka to mrzí, ale furt lepší než aby začal dělat něco na telefony.
-
-
a kde tvrdi ze to tak nebude ? moc by som sa nedivil keby casom nevydal nieco aj na mobily/tablety. Proste ten pomer naklady/zisky "ked to vyjde" je pre mnohych stale velmi lakavy. Len to musi vyjst.... :-(
-
-
Tak díky za System Shock II a BioShock. Hodně klika při další práci *1*
-
-
A za SWAT...
-
-
Ono mozna neuskodi ustoupit od trochu vycpelyho bioshocku a udelat dobre neco uplne jinyho. Ono i "from creators of bioshock" bude v ramci marketingu pro masy docela silny. Pro fandy bude stacit jmeno Levine, aby zbystrili.
Uprimne bych se dalsiho bioshocku docela obaval... ne, ze by infinite byl zasadne zlej... ale sila byla pro me jen v pribehu, hrani uz tak super nebylo - pro mne. -
Tak nejak sa to dalo cakat. Ostatne nedivil by som sa keby podobnych vyhlaseni a odchodov hernych matadorov bolo tento rok mozno este viac. Jednak je to unava a stres z riadenia velkeho teamu a potom si myslim ze riziko neuspechu pri velkej AAA hre, oproti nakladom je krute. Naopak maly team, nizsie naklady a potencionalne rovnaka sanca prerazit a zvlast z jeho menom je ta sanca ovela vecsia. Tak isto mobilne/tabletove hry a zisky tych uspesnych ho mohli zlakat ale je docela mozne ze v tom maju prsty aj nove konzole. Predsa len je vyraznejsi posun podpory Sony aj MS k indie vyvojarom, samotne konzole su postavene na x86 takze netreba sa dlho ucit novu platformu a podpora zo strany enginov bude vyborna. A dnes uz fakt neni porblem si licencovat engine a aj v malom pocte spravit dobru hru na popularne platformy (Unity napriklad alebo UDK).
-
Diky i za Marie Delacroix a za vše co jsem provázen jejim hlasem zažil v blízkosti Tau Ceti 5. Pro mě nezapomenutelné....
-
Well I guess this decision is…
puts on sunglasses
irrational *5* -
-
http://youtu.be/6YMPAH67f4o
-
-
Nechápu proč? Můžete mi to někdo prosím objasnit? Já měl dojem že nový Bioshock byla pecka, proč se tedy děje tohle?
-
-
Mě prostě hraní Infinite nebavilo. Atmosféra byla hezká, ale gameplay nudný a ani příběh mě nedostal. Navíc se mi infinite nechutil i tím hypem okolo, tou chválu kvůli.... nevím ani kvůli čemu.
-
Prostě se mu to omrzelo. Na rozdíl např. od IW, které si klidně ničí vlastní sérii, by rád zkusil změnu. Chápu ho.
-
-
Ať si zkouší co chce, to je na něm, ale proč to musí stát práci dalších 185 lidí?
Jinak jsem teď zrovna *10*, ale alespoň se dočkáme Burrial at Sea Pt. 2. Snad udělá za Bioshockem důstojnou tečku.
No a proč to KL udělal je v článku, víc toho v tiskovým prohlášení není. -
-
Právě ten Burial at Sea mi už přijde jako zbytečnost. Přiznám se, že jsem to nehrál, ale četl jsem recenze a myslím, že už to nebude mít tu tajemnou atmosféru Bioshock Infinite. Právě Infinite by byl důstojnou tečkou, dokonalým posledním počinem, před zrušením.
-
-
-
-
kecá, teď jsem byl s ním, Billem Clintonem a Dalajlámou na pivu u Potrefený husy a říkal že je to jen troling