-
Myslím si, že to pro hráče není až tak špatná novinka. Poslední Bioshock byl výborný a několikrát jsem ho dohrál, jenže z něj bylo často cítit, jak moc chtěl být AAA a zavděčit se všem. Výsledek byl takový, že ve fantastickém prostředí se odehrával skvělý příběh, který byl ovšem slaběji vyprávěn a hratelnost byla až moc klasická. Studio dělalo na Infinite dlouho a z prvních videí je vidět, že i hratelnost chtělo mít jinou (originální trhliny, atd.). Skoro to vypadá, jako by z časových důvodů bylo nutné některé části osekat a hru vydat. A ono osekávání není úplně zlé. Alespoň hra funguje. Ale přesto mohl být Infinite mnohem lepší a klidně si sáhnout i na absolutní hodnocení jako první díl.
S menším týmem se taky dá udělat technicky kvalitní hra (mrkněte na The Vanishing of Ethan Carter, Routine, Outlast). Takhle snad na tým nebudou kladeny příliš vysoké nároky a Ken se bude moci více odvázat a zariskovat. Myslím, že se máme jedině na co těšit. -
-
Robíš si srandu ? Hratelnosť síce bola klasická ale príbeh bol vyrozprávaný úžasne. A bioshock infinite bol určite omnoho lepší ako prvý bioshock.
-
Za vyšší obtížnost byl první bioshock velice slušnou výzvou. Čekal jsem původně něco jiného, trochu víc System Shocku a trochu jiné a tužší souboje s Big Dady, ale pro mě je Bioshock nezapomenutelnou hrou. Určitě si ji zahraju znovu.
Ted jsem oprášil kouzlo Riddicka...tomu říkám hra s dobrou znovuhratelností. Mít nějakýhko kamaráda, tak bych rád prošel i v coopu poslední Syndicate
-
-
Je mi líto lidí v Irrational, ale pro nás hráče je to spíš dobře. Nebude nucenej do dalšího Bioshocku, může dělat nový zajímavý hry a nemusí se podbízet mainstreamu.
-
-
No jelikož nový Irrational zůstávají pod 2K, tak bych na nějakou šíleně inovativní a novou věc nesázel.
-
-
Kvalita a dusa >>> kvantita a pozlatko. Back to the roots, good luck!.
-
Infinite je krásná hra a i Bioshock 1, dvojku mám teprve rozehranou, ale já miluju retro a toho sem si u všech her užil dostatek, plus tam byla i jakás takás filozofie (první bioshock se bere jako krásná demonstrace toho že libertariánské principy nemohou fungovat).
-
Nechápu ten hate na B:Infinite. S tý hry byli všichni nadšení, pak si lidi uvědomili, že je nadhodnocená, což je, a najednou o ní všichni mluví jako by to byla jedna z nejhorších her na světě.
-
-
Úplně to samé se děje s Dishonored a Skyrimem.
-
-
Dishonored byl fajn, ten se povedl, mel slusnou hratelnost.
-
-
-
Moje číslo jedna na herní scéně. Tak snad jen hodně štěstí a pro nás v budoucnu další úžasné světy a skvělé příběhy :-)
-
Žádná škoda.
-
-
Třeba po prvním Bioshocku by mě to asi zamrzelo hodně:)
-
-
A znamená to, že Burial at Sea EP2 nevyjde?
-
-
Ta ještě vyjde. Když je skoro hotová, tak by byla hloupost ji nevydat.
-
-
Bylo by ale vtipne... " Burial at sea part2 nevyjde, pribeh a jeho konec si domyslete sami".
Tedy minimalne me by to docela nastvalo. *12* -
-
To by bylo hodně vtipné *1* Mě by to zrovna nenaštvalo, protože se nemůžu donutit to zahrát. Ale byl by to slušný troll hráčů *1*
-
-
-
-
Smutná to událost. Všechny Bioshocky byly skvělé hry, které se málokdy vidí a System Shock také nebyl zrovna k zahození. *9* *9* *9*
-
-
a teď si dej facku, bioshocky mají skvělou atmosféru a slušný příběh, jinak jako FPS nevyčnívají, zatímco systemshocky byly ve své době revoluční hry takže nechápu jak tohle můžeš napsat když se tady propaguješ jako herní gerontofil a propagátor zpátečnických m&mX
-
-
Omlouvám se, že mám jiný názor než ty. Já hrál pouze první System Shock a moc mě to nechytlo. Je to dobrá hra, ale Bioshocky mě bavily více. A to, že mám rád staré hry na tom nic nemění.
-
-
Tak prvni system shock byl skvelej, ale svym zpusobem trochu zvlastni.. ale mel jsem ho o dost radeji, nez dvojku. (A nutno rict, ze Levine mel neco spolecnyho jen s dvojkou, coz je asi duvod, ze mam bioshock vcelku rad, ale zily mi zase tak moc netrha). Za do moderniho kabatku optimalizovanou jednicku jsme ochoten rvat ruce.. (ale na dnesnich displejich je to docela sebemrskacstvi, kompatibilita taky neni zrovna nejlepsi.. - takze aspo trosku hd remake, trosku poladeny ovladani, aby nelagovalo, aby to v dnesnich windows moc nekolabovalo...). A jo, vim, ze jako fps byla asi lepsi dvojka... ale pro mne jednicka nebyla zase tak moc fps.
-
-
Tedy příteli, říci že Levine měl 'něco společnýho' s dvojkou je dosti podcenění. Levine na dvojce vytvořil vše důležité. To jen pro upřesnění *1*.
Za kvalitní remake prvního System Shocku bych 'vraždil'. S hraním jednotky mám stejné problémy. System Shock Portable je sice docela stabilní, ale přece jen to hraní není tak pohodlné a některé věci kazí zážitek. Mě by stačil i remake v enginu System Shock II. Inventář a ovládání bych celý vrazil do stylu dvojky a pak už 'jenom' znovu vymodelovat Citadelu. -
Mě osobně první system shock opravdu nechytl. Neříkám, že ta hra je špatná, jen mě nebavila. Zato Bioshocky mě bavily celkem dost, i když první dva díly byly po pár hodinách hraní hrozně stresující a jednička mi navíc přišla celkem strašidelná. Opravdu, když jsem slyšel ty splicery se potloukat kolem, ale neviděl jsem je, tak jsem měl opravdu nahnáno. Prostě Bioshocky měly skvělou atmosféru, ale System Shock mě zse moc nevtáhl. Jako hra byl dobrý, ale nedokázal jsem u něho sedět v jednom kuse tak dlouho jako u Bioshocku.
-
-
-
-
-
fajn, aspon nebude Call of Bioshock kazdy rok. Nech zacne nieco nove. :)