Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
Jsem nahlodán, tento díl bude pro mně asi ten správný k návratu ke značce. Vypadá to na první pohled dobře. Ale ještě počkám na nějaký gameplay.
-
Hele třeba to bude dobrý a bude mě to bavit jako hry od půvdních IW. Jenže po úspěchu Modern Warfare 2, kde ta kampaň byla porví v podstatě jako Blockbuster, šla kvalita singleplayeru, podle mě razantně dolu a od tý doby, tam plácaj páty přes deváty, hezky je to vydět u MW3, který nemá nejhorší kampaň ale ta kvalita je znatelně horší, ale je samozřejmý že plno lidem to příde stejně blbý a stejný jako MW2, ale Zampella a West a pochipitelně i ostaní v jejich studiu uměli vždycky vyvolat pocit, že je člověk v nějakým válečným konfliktu ať už v minulým nebo budoucím. A na Titanfallu je vidět, že dobrý hry pořád umí. *4* No a příště Johnny Depp. *3*
-
-
Jako dobry hry umi ale bohuzel bez singleplayeru. *4*
-
-
Tu hru hodně lidí shazuje na základě, že má jenom multiplayer, ale mohli by si to aspoň zkusit zahrát. Každopádně dofám, že v nějakým tom pokračováním by ten singlplayer být mohl. A tohle mě utvrzuje v tom, že prostě umí. Sice jenom cutescena, ale strašně působivá.
http://www.youtube.com/watch?v=OwcIdEhgVz4
-
-
Jen by jim měl někdo kdo žije v roce 2014 ukázat jak vypadá funkční lobby potažmo server list protože to co vypustily spolu z Titanfall je vrchol zmaru a zoufalství.
-
-
Nojo, tak matchmaking stoji za hovnoo obcas, kdyz tym ma napr 4v6 nebo i 3v6 a pak zrejme se to cele hry citelne dotkne protoze ve vysledku dostava nooby s kterejma prohraje. (sli ve slepejich COD MW2 lobby ze steamu ale zasli jeste dal) ale zase kdyz to clovek prekousne tak se i muze pobavit celkem skvele. *3*
-
-
-
Tohle je díl, který po dlouhé době vypadá kupodivu dobře, ale pořád je to CoD, takže opatrnost na místě. Hlavně ať to zase není zabugovaný šmejd jako ten poslední, to bylo něco neskutečně tragického.
Pozitivum: není tam čokl
Negativum: Ty superskoky se mi moc nelíbí -
Nikdy jsem nebyl moc CoD hater (když to někoho baví), modern warfare 2 mě dokonce bavilo a sympatické mi bylo, že klidně zabili hlavní postavy a soundtrack byl naprosto skvělý, i přes ten klišoidní příběh.
Grafikofil také nejsem ale tady z těch archaických animací oči pláčou jak při vražení citrónu do oka, není to GTA aby to muselo mít průměrně technologickou stránku, je to uzavřená koridorovka s milionovým rozpočtem a přesto vypadá X let starý Crysis 2 líp.
Skeletony vypadají jako ty co používají Stalkeři z Černobylský zóny (nebo z Blomkampova Elysium) a téma zlých zbrojařských korporací ovládající svět asi taky nikoho nerozpláče, nicméně trailer je opět dobře udělaný i s hudbou, furt ale platí že se snad radši kouknu na walkthrough než to kupovat. -
At je call of duty série poslední roky jaká je... trailer jako takový vypadá opravdu dobře
-
-
ale neni v něm žádnej pes. proč by se s těma čoklama tak dělali, když je použili jen v jednom díle, čekal jsem že tu myšlenku nějak víc rozvinou
-
-
Tenhle CoD nebude od tech vyvojaru co delali CoD s pejskama ne?
-
-
-
Uz prisli aj miestne hysterky...
-
Spacey si tak rád vybírá kvalitní filmový projekty a tak často odmítá ty potenciálně míň kvalitní, že se fakt divim, že si ho dokázali koupit do herní série s tak ryze béčkovejma scénářema předešlejch titulů. Kór když to z traileru vypadá ještě o několik levelů stupidněji.
-
-
O duvod víc si myslet že nové CoD bude kvalitní i v příběhu když si koupili Spaceyho ne ? *1*
-
Pořád je tu ještě ta možnost, že scénář za něco stojí. Nové studio, tak uvidíme. Spacey doteď opravdu nebral žádný srágory.
-
Béčko není nutně špatnej film. A ryzí béčko teprve né.
-
-
To jsem taky ani neřekl. Ale aby bylo béčko kvalitní, tak to většinou musí být "uvědomělý" béčko.. to pak většinou zaujme formou, kterou hodně pomůže dotvořit i netradičně (v mnoha případech špatně) napsané a zahrané postavy. Kevin Spacey je prostě imho jenom další tah na pěněženky, nikoliv nějakym zodpovědnym uměleckym rozhodnutím. A COD je zkrátka jenom herní paralela k dnešním filmovejm blockbusterům, nikoliv ke kvalitním béčkovejm filmům.
-
-
I přes superlativy o vskutku novém, kterých se jiště z make of- videí ze strany Spaceyho dočkáme, bude jasný, že vydělávat je potřeba - a v takovým případě dostávaj zásady na tlamu.
-
-
Ale tak proč by si nemohl zahrát ve hře? CoD je ve státech kult, tak v tom nevidím problém. On to podle mě bere taky jako jenom hru a další zkušenost. Tady nemusí podávat oskarovej výkon, ale dělat to čistě pro zábavu.
-
-
-
chapu že kasualove co jim je pres 30 a koupi si jednu hru za rok si tohle koupí a užijí ale od čtenaru tiscali jsem čekal vyšší level vkusu, jsem znechucen jak tady nekdo muže napsat že se mu to líbí
-
-
Každý je jiný *2*
-
Kasaulove čo majú 30 rokov a viacej si pamätajú trochu iné herné časy. Práve to je tá naročnejšia skupina hráčov. Takže si trošken mimo...
-
-
to je Kevin Spacey?
-
-
ne, Sylvester Stallone.
-
-
myslím toho řečníka, ne toho co tam skáče do těch výbuchů *3*
-
-
hele uvědomuješ si, že sis neobtěžoval přečíst ani název článku?
-
-
áno, nečetl jsem ani písmenko
-
-
jo je proboha
-
-
to už je Spacey, Stallone, ještě nějaké hvězdy najali?
-
-
-
-
-
*Knock* *knock*
-
-
kdo je tam
-