Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
Nechápu. Call of Duty byla moje nejoblíbenější hra do titulu Black Ops... Teď to stojí za prd. Tohle je Crysis + co já vím co. Už to vůbec není co to bylo. *9*
-
Takové Crysis v čisté tunelovce, co uběhne za 5 hodin. Nemusí to tak být, ale já bych jim spíše nevěřil.
-
Mě prostě tenhle trailer zavání děsnou leností, aneb Spacey v roli prezidenta mudruje o demokracii a moci a do toho záběry, který by se v klidu daly zaměnit s black ops 2 (až na ty exoskeletony) + název jehož lenost snad ani není nutné zdůrazňovat. Nechci tím hodnotit samotnou hru, ale jako prezentace která mi má vyrazit dech a donutit předobjednat je to o ničem.
-
House of Cards treti serie?
Kevin Spacey <3 -
No pokud by bylo bez singleplayeru (konecne) tak bych to konecne mohl prejit. MP se nezmeni a SP bude vzdy jen na par hodin nudna predskriptovana blbost. (slusne receno, neslusne velky srajdovy průjem). *5*
Jo a jak rika ve videu ... Gimme a break. *3* -
-
Takže, ty se podíváš na trailer na kampaň pro CoD a doufáš, že bude bez SP? Srsly?
-
-
Mohli by zmoudret a udelat to ve stylu Titanfall treba... Bez sp by to bylo paradni.
To by nemohlo byt ale COD. -
-
Bez SP by to bylo akorát CoD bez singleplayeru, nic víc nic míň
-
-
Ja? no nechci nic... snad jen svět bez válek a svetovy mír! *4*
-
-
No Jacku, ty mas zrovna co rikat nekomu ze travi cely den v diskuzích *1* Já sem píšu z práce, ze školy a když mam čas z domova a myslim si že Veskoslav na tom bude podobně, ty sem ale píšeš pořád a o co hůř, ještě to nedává smysl, Veskoslavovi aspon rozumim a třeba vim že mam být uraženej, u tebe je člověk uraženej protože zase píšeš nějakym doposud neobjevenym jazykem
-
Abych to shrnul od noveho cod neocekavam vubec nic a proto nebudu zklaman. Je mi totiz uplne ukradene. Jen jsem se potreboval vyjadrit tot vse. Veskoslave... nemel bys byt v praci ? Co z toho mas tu byt v kazde diskusi, 24/7. ( i kdyz chapu ze to je tvuj smysl zivota ale no tak mohl bys to zpomalit preci jenom zdravy ma clovek jen jedno). Ubijis tady svuj talent, vzdyt obhajovat vlastni pravda se da i venku lec je to slozitejsi no chapu.
Myslimze uz toho nechame, (vyrovname plus a minusy a jedese dal *4* ). -
No hlupý jako modelka jsi na to dostatečně.
-
No, jestli to chceš od válečný střílečky, tak někde nastala chyba.
-
-
Clovek by to alespon nechtel tolik hrat kdyz vi ze to je onicem... MP me az tak nezajima (furt to same dokola). Respkt ja bych nechtel. Bylo by to hodne ne ze ne. *3*
-
-
Takže, ty nechceš SP, abys ho pak neměl chuť hrát, zároveň ho však považuješ jako "O ničem". Říkáš, že samotné MP by bylo parádní a pak vybleješ, že tě vlastně MP nezajímá. Co tedy vlastně chceš?
-
Takže SP je podle tebe zbytečnost a MP Tě nezajímá. Buď jsem deb*l já nebo opět nechápu, co tu vlastně děláš, když Tě to nezajímá.
-
-
-
-
-
Ju gimi e brejk ju motofoko stjupi bicz.
-
-
Myslím, že jsem více pochopil tvůj než Jackův komentář *1*
-
-
Nechapu ze se vubec snazi jeste neco psat... Jeste tak pred rokem se to dalo, psal sice porad jako pako, ale nepsal tak casto a radoby zasvěceně, tehdá jsem se ho i zastával ze mu krivdite *1* Ted vidim kalašnikov nebo zase jinyho avatara az zmeni a chce se mi zvracet...
-
-
-
Velký srajdový průjem jsou spíš tvoje komenty, Jacku :)
-
-
Misa Bayu by zaplesal! *1* *1* *5*
-
A bude tam už taky ta pověstná AI?
-
nuda nuda a zase jen nuda
-
Rozhodne nechci nad Sledgehammer předem lámat hul ale dokud Kotick nepořídí svým studiím skutečně nový next gen engine tak děkuji nechci. Opět je jasně patrná nevyrovnanost grafického kabátu podobně jako v Ghost. Tato série se hýbe, zní a vypadá už příliš dlouho stále stejně a to je nepřijatelné. Jen sem zvědavý zda se bude opakovat fail s HW nároky kdy po několika týdnech bylo nesmyslných 6GB RAM vcelku potichu opraveno na 4GB.
-
snáď nebude americkým prezidentom, ktorý sa dostal do kresla z postu viceprezidenta v House of Cards, to by ma sklamalo, ale pre House of Cards :D