Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
Což o to, trailer je parádní a Spacey si to hrozné dává. Kéž by tak zapracovali i na hratelnosti a konečně to nebyl jen nalajnovaný skriptovaný koridor, kde člověk nesmí udělat krok vedle. Naivní, já vím.
-
tento seriál už je vyčichlej.a stejně dopadne AC.
-
Jak už jsem psal na twitter, já bych to přejmenoval na CoD: Elysium. Overhype guaranteed.
-
nevadí mi, že takéto hry sú a vznikajú, tak ako mi nevadia brainless akčné filmy na odreagovanie... to čo mi vadí, že k nim už skoro nie je alternatíva.
Ukážte mi nejakú dospelú akčnú hru, s uveritelným príbehom do ktorého je ľahké sa vžiť, s celkovým realistickým spracovaním herných mechaník, zasadenú do súčasnosti, obohatenú taktickými prvkami, bez padajúcich mrakodrapov, bez skriptov na každom kroku a väčšou slobodou. Nič také neexistuje. -
-
Za me celkem Blacklist
-
Spec Ops: The Line, Arma 3, i ten poslední Ghost Recon nebyl úplně brainless. Nesplňují sice všechny tvé body, ale rozhodně jsou to hry u kterých ten mozek zapnout musíš.
-
-
myslel som skôr niečo v štýle filmu Heat (1995) a jemu podobným.
-
-
Tak Heat je muj nejoblibenejsi film a nejblize tomu ma asi Payday 2 ale tam ten pribeh neni zrovna geinální *1* Ale je to o prepadavani, vsechny akce z filmu jsou nejak zmutovany a jsou ve hre (obrnenej transporter v dlc, banka je jasna, ten failnutej pokus jak drillovali trezor a Pacino je sledoval z kamionu - mimochodem ve hre je stejnej drill) Dokonce animace hracu jsou jak vystrizeny z filmu (prebijeni, postoj pri strelbe a ruzny pohyby) Stejny hlasky pri zatykani policajtu jako ve filmu v bance, stejny bagly, vse stejny :D Az na to ze kdyz hrajes s nahodnejma lidma neni to podobny ani trošku, ale hraju s partou lidi a kdyz jsme sehrany tak to vypada dobře a je to asi nejpovedenejsi coop (bohuzel hrajem na ps3 a tam jeste nevyslo ani jedno dlc, takze po nejakych 150 hodinach se to omrzi)
Navic téměř všechny mise jdou udělat ve stealthu a to pokud někdo dokáže s náhodnejma lidma tak by měl dostat metál
-
-
-
-
No horší název už tomu dát opravdu nemohli.
-
Radši house of cards: the game, když už ten Spacey v kvádru :D
-
Ghost Recon + Crysis + Titanfallem ten Activision už víc klesnout nemohl... Nicméně když se to prodává tak ať....
-
Na youtube kanálu IGN je napsaný toto:
Watch the world debut of the latest installment of Call of Duty, Sledgehammer Games' Call of Duty: Advanced Warfare. Coming to Xbox One, Xbox 360, and other platforms on November 4, 2014.
Takže Xbox 360 verze nejspíš bude. -
Ruku v ruce s opravdu sofistikovaným podtitulem, u kterýho se snad musela zapotit celá marketingová Activision skvadra, jasná ukázka zformované nezajímavosti. Nefandím sice verdiktům z věšteckých schopností, a s popelem na hlavě patřím k těm, kteří se ke CoD stavějí kladněji, ale zdá se, že vrcholy z celé hry jsme už viděli a zbytek bude klasickým výplodem všech tradičně mezi CoD-fabrikou kolovaných skriptů, scénářů, možností a jiných opakujících se blbinek, navíc s bonusem vykrádačky jiné produkce. Už jen to pořád stejný zasazení a téma nějakým způsobem zvedá zájmový kufr. I vůči sérii Black Ops od Treyarchu, který v dobrým zareprezentoval CoD jako něco, co se už nemá brát vážně, ale v duchu starých stříleček prostě jen naservírovat čistou, ale tak nějak stále přece jen slušně drženou a překvapivou hratelnost bez encefalonu, tohle vypadá naprosto o ničem a podobný přístup tady těžko zafunguje. CoD Ghost byl na hraně, tohle nebude asi taky žádná liga. Kdyby tam alespoň nějakýho toho strejdu v obleku, co schvaluje koncepty dalších her napadlo, že by bylo dobrý se vrátit do tradičnějších konfliktů a přestat vymejšlet tyhle politický thrillery na vojáčky, možná by tím i hráče při oznámení šokovali. Zkrátka, vypadá to na ho*no.
-
Chápu, proč se to tolika lidem nelíbí a mnohé připomínky dávají smysl. ALE mě tyhle superhrdinský klišovitý singl kampaně prostě bavěj a svižnej stupidní multiplayer vzásadě taky. Vážně by Vás bavilo hrát jen složitý hry se zápletkou, u které musíte přemýšlet? (tím neřikám, že mě takové hry nebaví) Já si u her i rád odpočinu, nevím jak Vy. Je mi vážně jedno, že je to Call of Duty. Mě to baví a prodejní čísla říkají, že nejsem jediný. A pro rejpali -> NE, nejsem ten, co hraje jen velké AAA tituly s obří reklamou. Užiju si rád všechny typy her. *3* Hrajte co Vás baví a neřešte chujoviny. *4*
-
-
Souhlasil bych, na podobně béčkově laděných konceptech není nic zlýho, ale otázkou je pořád to zpracování, u kterýho nemusej být zárukou hezký grafiky, efektivně poskládaný QTE momenty na jedno použití a jakási takási skriptovaná "next-gen" fyzika. Vezmi si třeba takovej Soldier of fortune - v jádru stejná věc, ještě laděná do stylu "one man show" s politickým příběhovým pozadím na list scénáře "jeden nám hrozí atomovkou/biologickou zbraní, dej mu do držky", ale celkovej feeling a ta hratelnost, ta je opravdu někde jinde. A přitom si taky na nic nehraje, vznikla v době, kdy si zatím k prezentovaným mechanikám jako dnes mohla leda tak přičichnout, ale v té jednoduchosti dokázala nejen působit tak nějak po hratelnostní stránce komplexně, ale rozhodně i tak bavit. A to bez nostalgie a takových.
Nicméně i s takovým přístupem a zájmem u CoD však začneš narážet, že tenhle titul se sice herně tváří podobně, ale nějak celkovým dojmem je stále více o ničem. Osobně nemyslím, že i když se hra považuje nebo je považována za nějakýho moderního představitele bezmozkové hratelnosti, že by nemohla na tomhle poli selhávat. Právě CoD dokazuje, že toho je schopno dosahovat. Vypnout u takové hry, fajn, ale pokud i tak tě nebaví, protože její zpracování je buď jen minimálně směšným repetentem už viděnýho nebo neumí stále zkvalitnit i právě to, neumí dále přinýst alespoň něco zajímavějšího, tak to už je problém. Osobně chci tím říct, že CoD poslední produkcí nepůsobí opravdu ničím přesvědčivě, a to i na poměry očekávání jednoduché kampaně, u které by si člověk jen tak zablbnul. -
Jo, ja myslim že každej ma nekdy chut na "CoD" ... Proste nekdy clovek chce nejakou svižnou, přehnanou, "epickou" a béčkovou kampaň, já taky někdy a to vždy koupim poslední CoD co zrovna vyšlo *15* Mulťak je takoy takovej zapnout to na 30 minut a jít zas pryč, to třeba u Battlu 4 nejde, za 30 minut mi to stihne akorát naloadovat a hned padnout a ještě jsem nehrál
-
ta potíž je že se všichni snaží CoD kopírovat, to znamená že ubývá velkých zajímavých her a zbývají jen ty menší a ty každého nemusí nějakým způsobem přitahovat
-
-
Co sakra všichni mají s tím Crysisem? To snad byla první hra, která přišla s chlapem nebo ženskou navlečených v exoskeletonu? Kupodivu ten exoskeleton v CoD je asi tisíckrát blíže realitě než nanooblek z Crysisu.
-
Ano, to máš pravdu. Ale je s podivem, že nadávají na Call of Duty. Ať nadávaj na toho, kdo se snaží být jako Call of Duty.
-
-