Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako živý v dalším traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
25.9.2014 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Nechcem pôsobiť konšpiratívne, ale tie prestrihové filmečky nevyzerali byť, že sú ako sa hovorí v "real time in-engine" :D
Najmä, keď som kvalitu "next-gen" grafiky počas ukážiek z multiplayeru a survival coopu porovnal práve s týmito evidentne predrenderovanými zábermi.
Na jednom nemenovanom internetovom portály som si pozrel zobár záberov a videí z multiplayerových máp a nepripáda mi to ako keby mal byť práve toto nejaký "next-gen", iste chápem zámer tvorcov, že chcú aby hráči na konzoliach mali stabilných 60 fps ale tie mapy vyzerajú tak prázdno a plocho, nie je tam absolútne badateľný, čo i len najmenší dôraz na detail. Neverím, že toto je fungl nový herný engine, je tam zreteľne vidieť v niektorých scénach, že sa jedná o starý známy silne modifikovaný Q3 engine. Ale dáva to zmysel', keďže hra vychádza aj na staré konzoly, kde je garantovaných takisto tých 60 fps. -
"Gordy is gone, man. I'll be outside. Good luck."
-
Nikde jsem nenašel ten nadupaný trailer *2* V pohodě ať si každý hraje to co ho baví a o tom to přece je *3*
-
Řešit u žánru scifi kde se zbraně nezakládají na reálné předloze jejich chování mi přijde minimálně úsměvné. *2*
-
U coopu MW1 a 2 sem s kámošem "pár" zábavných hodin proseděl a po letech bych si to klidně i zopáknul. Ovšem kvůli tomu nevyhodím oknem dvanáct stovek. *6*
-
To je holt tak, když se vyvyjí hry primárně na zastaralý HW.
-
Ze by dosly napady? Proste vykradacka Titanfalu a Crysis, kde vsechno nacpou do sebe - aneb jak Pejsek s Kocickou varili dort *1*
Jestli to bude stejne jednoduche jako par predeslych dilu a se zbranemi se v podstate nebudeme muset ani ucit (zbrane v podstate nekopou), tak se uz tesim na dalsi dil, kde by se mohlo jeste "naroubovat" neco ze Star-Treku (treba teleportace a fazery) a ze Star Wars (odkud treba misto noze laserove mece) *11* -
jednoznacne grafika bola vylepsena ale stale je to malo na CRYSIS :D
-
Od Modern Warfare 1 Call of duty, které mám předobjednáno. Přicházející blockbustery vypadají neuvěřitelně dobře. AC: Unity, Call of Duty, Project Cars, GTA5, Zaklínač 3
-
..shiny metal balls?
-
protoze mu chce natrhnout ....
-
Proč to vypadá jako TITANFALL ?