Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Nechcem pôsobiť konšpiratívne, ale tie prestrihové filmečky nevyzerali byť, že sú ako sa hovorí v "real time in-engine" :D
    Najmä, keď som kvalitu "next-gen" grafiky počas ukážiek z multiplayeru a survival coopu porovnal práve s týmito evidentne predrenderovanými zábermi.
    Na jednom nemenovanom internetovom portály som si pozrel zobár záberov a videí z multiplayerových máp a nepripáda mi to ako keby mal byť práve toto nejaký "next-gen", iste chápem zámer tvorcov, že chcú aby hráči na konzoliach mali stabilných 60 fps ale tie mapy vyzerajú tak prázdno a plocho, nie je tam absolútne badateľný, čo i len najmenší dôraz na detail. Neverím, že toto je fungl nový herný engine, je tam zreteľne vidieť v niektorých scénach, že sa jedná o starý známy silne modifikovaný Q3 engine. Ale dáva to zmysel', keďže hra vychádza aj na staré konzoly, kde je garantovaných takisto tých 60 fps.
  • "Gordy is gone, man. I'll be outside. Good luck."
  • spook.y
    Nikde jsem nenašel ten nadupaný trailer *2* V pohodě ať si každý hraje to co ho baví a o tom to přece je *3*
  • Řešit u žánru scifi kde se zbraně nezakládají na reálné předloze jejich chování mi přijde minimálně úsměvné. *2*
  • U coopu MW1 a 2 sem s kámošem "pár" zábavných hodin proseděl a po letech bych si to klidně i zopáknul. Ovšem kvůli tomu nevyhodím oknem dvanáct stovek. *6*
  • To je holt tak, když se vyvyjí hry primárně na zastaralý HW.
  • Ze by dosly napady? Proste vykradacka Titanfalu a Crysis, kde vsechno nacpou do sebe - aneb jak Pejsek s Kocickou varili dort *1*
    Jestli to bude stejne jednoduche jako par predeslych dilu a se zbranemi se v podstate nebudeme muset ani ucit (zbrane v podstate nekopou), tak se uz tesim na dalsi dil, kde by se mohlo jeste "naroubovat" neco ze Star-Treku (treba teleportace a fazery) a ze Star Wars (odkud treba misto noze laserove mece) *11*
  • samuel.polak
    jednoznacne grafika bola vylepsena ale stale je to malo na CRYSIS :D
  • Od Modern Warfare 1 Call of duty, které mám předobjednáno. Přicházející blockbustery vypadají neuvěřitelně dobře. AC: Unity, Call of Duty, Project Cars, GTA5, Zaklínač 3
  • ..shiny metal balls?
  • protoze mu chce natrhnout ....
  • Proč to vypadá jako TITANFALL ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit