Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow, taková úžasně vypadající hra. Už mám předobjednáno na všechny platformy. *6* *11*
    • Mato1987
      Mňa zase štve, že nové kól of ďúty nevýjde na WiiU?
  • No, uvidíme, jaký to bude... každopádně, mrzí mě, kam se tahle hra ubírá... místo osvědčené 2.sv. budem mít v příštím díle nejspíš létající skafandry, naváděné kulky a neviditelnou kamufláž... pak bude stačit se v MP spawnout, zapnout neviditelnost a zmáčknout levý myšítko - vyletí pár naváděných kulek a je hotovo... R.I.P klasický tématice, Thompsonu, Špaginu a normální smrtelnosti...
  • samuel.polak
    jednoznacne grafika bola vylepsena ale stale je to malo na CRYSIS :D
    • To je holt tak, když se vyvyjí hry primárně na zastaralý HW.
  • TIRsk
    Novy coop survival mod ?
    Najskor sa celilo zombikom, potom alienom a teraz vojakom :D
  • Call of Duty musí udělat nějakou radikální změnu jelikož už 3 hry byli to samé, ale advanced warefare to může změnit no uvidíme po vydání.
  • Od Modern Warfare 1 Call of duty, které mám předobjednáno. Přicházející blockbustery vypadají neuvěřitelně dobře. AC: Unity, Call of Duty, Project Cars, GTA5, Zaklínač 3
    • To chce odvahu dát do jednoho řádku vedle sebe AC, CoD a pak 3 hry.
  • malem jsem u toho videa umrel nudou a udivem...
  • Super trailer, hru uz mam predobjednano, ted uz jenom cekat do listopadu *6*
    • Pěkně Vypatlanej Coment *15* Ale ne, proti gustu... jen škoda, že je nenapadne vrátit se ke kořenům, neříkejte mi, že by se z toho nedalo dost vytřískat... No jo, ve ww2 nemůžou v MP létat, házet autogranáty, mít štíty, to by dnešní arkádovou generaci asi nebavilo... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit