Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však ho nechte, vždyť je to pojebanej maďar *11*
  • Ach můj bože :triplefacepalm:
  • Klidně.
  • walltar
    Elite Dangerous zatím ukazuje parádní gameplaye ve své alpha verzi. Star Citizen ještě není tak daleko, ale už taky ukázal že jsou na úrovni.

Já osobně jsem rád, že tam logo velkého vydavatele není, protože to by ode mě nedostali ani halíř.
  • Magister_Peditum
    Třeba EA? *15*
  • wenceslaus
    Jinde píšou prosinec 2015...

Ed.: Dobře, na Kickstarteru... momentálně moc lepších zdrojů není :-)
  • promitac
    Tak asi maju na mysli vsetky akty dohromady. Prvy akt bude do roka (si mylsim).
  • Jo, ale diskuze ma skoro 600 prispevku a dekovacka je uz hodne dole. Staci kdyby ji rozsirili o dve vety a dali to jako update, netreba nic vetsiho. No je to jejich boj, ja jim muzu jenom drzet palce ;-)
  • Pravda, na video jsem se nepodíval, myslel jsem, že je to jen další trailer, nic víc.
    V tom případě už nejsem tak skeptickej, přesto bych v tom videu radši viděl logo nějakýho velkýho vydavatele.
  • Keyz
    http://www.ign.com/articles/2014/01/22/kingdom-come-deliverance-weaves-an-authentic-medieval-rpg-tale

Tady se píše 2016? *8*
  • OK, začínám si myslet, že trolluješ. Takže naposledy:

1 x 1 km = 1 km2
    3 x 3 km = 9 km2
    9 x 9 km = 81 km2

Jestli to z tohohle nepobereš, tak je to úmysl nebo taková úrověň blbosti, že k tomu nemám co dodat. Můžeš si to zkusit nakrelit na papír. Třeba ti to pak dojde.
  • Náhodou tahle možnost je lepší než kdyby sehanli vydavatele který by jim do toho kecal. Takhle si to můžou udělat podle sebe tak jak chtějí. Sem tam sice bude billboard na OKD nějaká minihra na kutání uhlí ale to bude vše *15*
  • :D:D:D:D Cechi...zeme zasniiibeba...zeme kde kone behaj na daalnici 108km/h a 1m2 ma hranu o dlzke 10 cm :D... proste Czechie :D....
  • ted koukam na ten odkaz co posilal a dalsi omluva muze byt to, ze jim tam wikipedii upravuje nejakej poloredardovanej madar.
  • omluvme ho horsi dostupnosti zakladniho vzdelani na slovensku.
  • :D:D:D .... pani... http://sk.wikipedia.org/wiki/%C5%A0tvorcov%C3%BD_meter

Ja fakt nevim, mozno to naozaj v cechach mate daaako inaaac :D:D Obcas by mozno bodlo sa namiest hrania aj sem tam nieco ucit do skoly :D
  • Grimm samozřejmě plácá nesmysly. 9 km2 je ctverec 3 x 3 km s úlopříčkou 4,25 km.

Na druhou stranu slováci mají spoustu divných věcí, možná mají divnou i matematiku.
  • Ronox
    Já ti nevím, ale například The Banner Saga a Broken Age jsou pecky.
  • Erien
    O KS nevíš vůbec nic a dokonce ses ani nepodíval na to video, škoda slov.
  • Grimme, ta tvoje matika teda na poucovace nic moc.. Sampzrejme je to jak pise xander 3x3 km

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit