Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ona má pořádného investora, podiv se na to video než začneš prskat. Kickstarter kampaň, je jenom kvůli tomu, aby se Bakala (nebo jak se menuje) přesvědčil, že o to zájem je.
  • Ach bože.
    Z Kickstarteru nevzešlo ještě nic dobrýho, co se týká her, tak je to samej fail, nebo kravina na pokraji zájmu.
    Bohužel, pokud hra nemá pořádnýho vydavatele, kterej to zainvestoval, ohlídal (tzn. nenechá vývojáře promrhat svoje prachy) a při prodeji pořádně nevyhypoval, tak to vždycky dopadlo špatně.
    Přeju Warhorse hodně štěstí, ale za sebe říkám, že jít cestou Kickstarteru je chyba a jsem v tomhle momentě velmi skeptickej.
  • No presne :D .... 9km2 ma naozaj obsah 81 :D... ciiize 9 x 9 presne ako vravis :) cize kratsia hrana je 9, uhlopriecka 12.7 :D... ale neviem, mozno to v Cechach mate nejak inak.... :D
  • x_ander
    Čtverec o hraně 9 km má obsah 81 km2. Možná to na Slovensku máte jinak, co já vím.
  • Opravdu NESKUTEČNĚ ALE NESKUTEČNĚ pěkně vypadající hra s velkou dávkou potenciálu! Neuvřitelně se těším,a také držím palce! *3*
  • Magister_Peditum
    Už mají 111 tisíc, a to neuplynul ještě ani první den...
  • ucho
    pár takových lidí bude, ale v tom množství lidí se to ztratí...
  • Přesně, byl to SpellCross, ale ten byl od Cauldronu, čili spíš slovenská záležitost... :)
  • Neee... 9Km2 je preto "stvorcove" lebo sa mysli stvorec o rozlohe 9 x 9 :).. preto 9km "stvorcove", to neni rovno spocitane kolko je tam kilometrov, 1m stvorcovi je proste meter x meter :D ne 25x25 cm :)
  • Hidden and dangerous Eurotruck simulator taky dobré hry
  • nekromant33
    Hádám, že si myslel spellcross, fish fillets je super logická hra, euro truck simulator, ufa od altaru... je toho hodně.
  • Mart9
    No jen aby si každý neřekl, že se to zaplatí a nakonec nikdo nic neposlal *3*
  • Tak to byl Spell Cross? Taková tahová strategie, celkem hodně chytlavá. Měl jsem za to, že byla CZ
  • Nechci být hnidopich, ale správně je Original War.
  • x_ander
    Tak mě oprav jestli se pletu... 9 km2, pokud by to byl čtverec, tak hrana má 3 km a uhlopříčka je tak nějaké 4,2 km.
  • Rumcajs a dostaneš od něho do kebule.
  • Magister_Peditum
    Spellforce vyrobili Němci.
  • Ono jako kampaň by stačilo připomenout "malé" české herní úspěchy:
    SpellForce (jestli jsem nepopletl název)
    Mafie (1,2)
    Vietcong
    Operace Flashpoint/Arma
    Original Wars
    Flying heroes
    ...když si to tak rekapituluju, docela nekonvenční počiny, tak snad budou mít nového bratříčka.
  • Hosi co ste mali z matiky? :D.... Obycajna pytagorova veta.... 8)
  • x_ander
    Já ti nevím, ale podle mě 9 km2 (berme čtverec) nemá uhlopříčku 12.7 km a hranu 9 km.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit