Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Zmutovana kadibudky ze Skyrimu, co ho strasi po nocich...
-
postavi sa proti tebe preslaveny kriminalnik co ma na konte mnoho zabitych strazi a zachrana krasne slecny navrch... to mi staci
-
V dungeonech budou milovníci Sadismu a masochismu ... KC bude taky sexuálně osvětová hra. *1*
-
Tak třeba medvěd by tam mohl být.
-
Ono prave s tou zveri asi nebudou mit moc moznosti - max. snad nejakej medved nebo vlci, jinak me nenapada, co by se tam mohlo schovavat :)
-
vzdusnou carou
co ak to tam bude tak cik cak, hory, lesy atd ze ti to bude trvat omnoho dlhsie a este sa tri krat pritom stratis -
Já radši nic nepíšu, abych to nezakřiknul :)
-
Takový jeskynní medvěd by byl dost velký pr*ser *1*
-
Snad pak jejich komunikace bude dobrá. Byla by škoda kdyby se to pak hodně zpomalilo. Rád bych viděl aby vybrali více mělo možnost to projevit do hry.
-
ano prosim, vyber si 100% nebo asi ale dohromady mi to rve oci.
-
Na jejich webu píšou, že tohle tam nechtějí.
Asi tam budou lidi možná nějaké větší zvíře. To by odpovídalo.
Případně nějaký vochlasta co tam spadl. -
Dotaz, co v tech dungeonech bude, kdyz nebudou zadny priserky ? Doufam, ze tam nebudu pobijet prasata a mysky *1*
-
podle me je 5 minut kurevsky dlouha doba kdyz sedis u kompu a drzis W, navic jsi to predpokladam pocital leteckou drahu bez kopcu a prekazek. ja bych se toho nebal.
-
A šup s tím na FB, třeba se ještě někdo chytne:)
-
Opravdu musíš řešit tohle? Mám to vymazat, abys byl spokojenej?
-
No záleží, jestli si udrží tempo výběru tak budou mít prachy na celou Evropu :D
-
starcitizen měl za první den 95k $ Tohle už má 100k £ a den ještě neskončil..
-
Ten trailer me nadchnul, pak me ale zklamala rozloha pouhych 9km2. Coz znamena, ze na koni prejedete z jednoho konce na druhy cca za 5 minut.
-
co ma typografie spolecnyho se slovnim spojenim 'asi stoprocentne'?
-
Já myslím, že zatím se do toho zapojili hlavně Evropani. Amíci měli před pár hodinama ještě noc, takže bych další slušnou sumu očekával přes dnešní noc.