Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zmutovana kadibudky ze Skyrimu, co ho strasi po nocich...
  • promitac
    postavi sa proti tebe preslaveny kriminalnik co ma na konte mnoho zabitych strazi a zachrana krasne slecny navrch... to mi staci
  • walltar
    V dungeonech budou milovníci Sadismu a masochismu ... KC bude taky sexuálně osvětová hra. *1*
  • Tak třeba medvěd by tam mohl být.
  • Ono prave s tou zveri asi nebudou mit moc moznosti - max. snad nejakej medved nebo vlci, jinak me nenapada, co by se tam mohlo schovavat :)
  • promitac
    vzdusnou carou

co ak to tam bude tak cik cak, hory, lesy atd ze ti to bude trvat omnoho dlhsie a este sa tri krat pritom stratis
  • Hanzales
    Já radši nic nepíšu, abych to nezakřiknul :)
  • Veskoslav
    Takový jeskynní medvěd by byl dost velký pr*ser *1*
  • Keyz
    Snad pak jejich komunikace bude dobrá. Byla by škoda kdyby se to pak hodně zpomalilo. Rád bych viděl aby vybrali více mělo možnost to projevit do hry.
  • ano prosim, vyber si 100% nebo asi ale dohromady mi to rve oci.
  • Keyz
    Na jejich webu píšou, že tohle tam nechtějí.

Asi tam budou lidi možná nějaké větší zvíře. To by odpovídalo.
    Případně nějaký vochlasta co tam spadl.
  • Dotaz, co v tech dungeonech bude, kdyz nebudou zadny priserky ? Doufam, ze tam nebudu pobijet prasata a mysky *1*
  • podle me je 5 minut kurevsky dlouha doba kdyz sedis u kompu a drzis W, navic jsi to predpokladam pocital leteckou drahu bez kopcu a prekazek. ja bych se toho nebal.
  • A šup s tím na FB, třeba se ještě někdo chytne:)
  • Magister_Peditum
    Opravdu musíš řešit tohle? Mám to vymazat, abys byl spokojenej?
  • No záleží, jestli si udrží tempo výběru tak budou mít prachy na celou Evropu :D
  • starcitizen měl za první den 95k $ Tohle už má 100k £ a den ještě neskončil..
  • Ten trailer me nadchnul, pak me ale zklamala rozloha pouhych 9km2. Coz znamena, ze na koni prejedete z jednoho konce na druhy cca za 5 minut.
  • co ma typografie spolecnyho se slovnim spojenim 'asi stoprocentne'?
  • Magister_Peditum
    Já myslím, že zatím se do toho zapojili hlavně Evropani. Amíci měli před pár hodinama ještě noc, takže bych další slušnou sumu očekával přes dnešní noc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit