Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to by dneska mohli dát alespoň 150, aby měli polovinu a zítra pak tu druhou. Je to fakt super.
  • Magister_Peditum
    A taky hrozně moc času. Mají na to nějakých 29 dní, a jen za pár hodin utržili 1/3 sumy... Takže pokud se nestane nějaká pohroma, tak to zmáknou s přehledem.
  • Gratuluju WarHorse a přeju ať se hra podaří tak jak zamýšlejí, zítra jdu pravděpodobně do Knighta, ty dvě stovky rozdílu od Soldiera se myslim vyplatěj za early beta access
  • Už jim zas nejedou stránky? To byl nějaký update nebo co ?
  • Blue.Shark
    100% = stoprocentně/ 100 % = sto procent. Just sayin'
  • Je tam těch 100 000
  • je to tam:)
  • Mart9
    Je to sice pěkný, ale zbývá ještě hrozně moc.
  • uz mají 100 k husty
  • x_ander
    To jistě, ale nevím jestli tohle tempo někdo čekal. Já třeba ne, a jsem strašně rád, že jsem byl vedle...
  • Veskoslav
    Bouchal bych ho až při 300 000:) Nikdy nevíš, co se může stát.
  • x_ander
    Takže 100k za nějakých 7 hodin? Já myslím, že Vávra a spol. můžou bouchat šampus, tohle půjde někam k milionu...
  • asi 100% daji... netrpis schizofrenii?
  • Karviná!
  • To daj jak nic *5* Ale ja dam penizky az za hotovy produkt.
  • Veskoslav
    US a Eu to má zdarma. Ostatní musejí připlatit 10 Liber navíc. Si to přečti, je to tam napsané:)A když už kupovat, tak buď Knight nebo Baron. Soldier je nic defacto.
  • V EU je to bez postovneho,pokud dobre ctu. Mozna je to ale i tim,ze krabice se hrou dojdou domu pozdeji nez si clovek hru stahne. A lidi jsou nedockavi. A pak taky mozna fakt,ze v krabicich uz davno nebyvaji krasne manualy jako kdysi drive, a jsou to jen obaly s cd.
  • Radioaktivni_surikata
    Levou zadní. První den končí totiž zejtra kolem poledne *3*
  • nemuze to bejt treba i monitorem? resp. obnovovaci frekvenci?
    je ale zvlastni ze mas blbej pocit jenom z prvni a ze treti pohoda
  • Že by druhý Star Citizen? :) 95 tisíc liber, dobrej nástup:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit