Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Proč nezkusíte modelaření? Je to na úplně jiné úrovni, dá se o tom mluvit už jako o umění a hlavně pokrývá veškeré historické dějiny?
-
není to nemožné, jen říkám, že to není selanka a rozhodně se s tím nedá přijít až v pozdějších fázích realizace.
-
Kvůli tomu uvažuju o sběratelce Dark Souls, protože mají hezkou figurku a je netradiční oproti těm Batmanům a jinejm manům co mám. No tak nějak doufám, že bude tahle sběratelka a pak by mohla být ještě nějaká odlišna retail a měl bych obě *1*
-
ronox: jj taky si myslim ze ta silueta kone je jen ilustracni, urcite bude collector edice k dostani po vydani hry ale rad bych ji takto podporil. je skoda ze tam neni nikde alespon nakres nebo tak:) neco ala stredovek bych urcite na polici dal, podobnych temat moc neni ve svete figurek. Mec je zajimavej ale jsou to uz slusne penize a je to spise pro fandy co maji na stene mece z her o truny, pana prstenu atd:)
-
Mnoo tak podme na to matematicky :D... Jednak ratas tu kratsiu stranu 9km2.. na uhlopriecku to ma 12.7 km, ale ok, dajme tomu,ze clovek pojde na konovi presne vzusnou ciarou po tej najkratsej "hrane" mapy...
Povedal si, ze 9km prejde kon za 5 minut.... (polopate :D ) , cize za 10 minut prejde 2x tolko, cize 18km za 10 minut. Za 60 minut teda prejde 6 x 18 = 108... cize kon podla Teba ide rychlostou 108 km/h :D... No az ma nahodou niekedy na dialnici bude predbiehat kon spomeniem si na Teba :D...
V terene je rychlost kona max tak 30km/h... Kedze je ale nepravdepodobne, ze by siel az tak rychlo celu dobu, ratajme cca 22km/h a keby chcel prejst tu mapu na uhlopriecku, cize tych 12.7km, cize na konovi vzusnou ciarou by to bolo za cca 35 minut. No a si zober, ze mas quest "prines mi z druheho konca mapy toaletak" (pretoze v tejto hre sa na sranie proste nesmie zabudnut) tak hned mas viac ako hodinu gameplayu fuc :D..... Suma sumarum to sedi s tym RDR. -
Juuuu dekuji. Sami by jsme to nenasli, tu f5 na klavesnici, ktera ani neni potreba na kickstarteru. *7*
-
Taky jí budu brát a jediný popis je 6" velká figurka hlavního hrdiny .. ten kůň je podle mě ilustrační jen a viděl bych to spíš na nějakou pózu ve zbroji.
-
zajimalo by me, koukal jsem na popis odmen za ruzne castky a u collector edice je uvedena figurka. V clanku je mini obrazek postavy na koni, nema nekdo informace jaka figurka to ma byt? material nebo co by mela zobrazovat? docela jsem mel slinu prispet na collector edici ale preci jen kupovat naslepo figurku se mi moc nechce. Diky pokud ma nekdo nejake info o figurce budu moc vdecny
-
Co to zase meleš proboha. Informoval jsem jenom o tom, že to přesáhlo hranici..... *7*
-
Jo je potřeba si pustit HD video na YT anebo si to stáhnou z odkazu co zde postoval ucho
www.bit.ly/1ezZn7g -
Stačí se podívat do diskuze na KS, děkujou tam za 100 000 *3*
-
Přijde mi, že už toho vypustili dost, ani jsem to všechno ještě nestačil shlédnout. Akorát možná nějaký fešný screenshot by se hodil :)
-
Az ted jsem si vsimnul ze v jehlicnatym lese jsou na zemi šišky *5* *1* nextgen!
-
Tak se z toho zase nepocurej *7* .. A ano, fandim tomu projektu taky a to docela objektivne, nepatriotsky.
-
No ale chtelo by to nejaky update (myslim od Warhorse na kickstarteru), prece jenom 100k uz padlo a porad se tam nic nehybe. Urcite maji radost jak rychle se lidi chytli, tak at jim to daji vedet.
-
Poslouchám Fight Club a akorát jsem v pasáži o oblíkání a jak tak slyším tak apeluji na Dana, aby pinďour měl vlastní PhysX script!!!!
-
Já ti nevím, ale pro porovnání třeba svět v Red Dead Redemption je z jednoho konce na druhý na koni 7 minut. A to je ten svět podle mě kurefsky velký. A když si uvědomíš, že většina z toho je jen poušt, narozdíl od prostředí v Kingdom come....
-
To mas sakra rychleho kone. 9 minut je ralnejsi cas a prijde mi to jako dost dlouha doba. Za 9 minut prejedes celou Skyrim mapu
-
105880 Liber:-D
-
Tak z FC víme, že "Je tam" tak to by taky šlo *15*