Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Nebudu psát celý text. Přečti si to v Levelu.
V podstatě v článku autor píše, že hodně padala přirovnáni se Skyrimem, kde WH ukazovalo jak má nějaký mechanizmus lépe proveden. A na konci tohle věta. Tedy žádná demagogie. -
Nj to je pravda, že boje často trvali dlouho a tahat navíc kladivo s blbým těžištěm... Zajímavý ten kult mečet jestli se to dát tak říci...
Sranda byla v dokumentu nejhorší povolání. Tak nějak se to jmenoval. Tam byli povolání ze středověku a mezi mnoha šílenostmi byl mistr který dělal poskoka rytíři. To bylo opravu humus. Jak tam popisoval, že během bojů sr*li do brnění a navíc v horku to byl strašný smrad apod. Ten poskok mu to brnění nandaval, sundaval a hlavně čistil *11* -
Asi nositelé nechtěli, aby se jim každý díval do ksichtu :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=vxbPmg-_FbQ
Shut up and take my money !
Nejen průjezd lesem vypadá krutochustě :) .... Jestli má Dayz pres mega platících, tak Vávropy přeji alespoň dva míče na kickstarteru.
Arma3, Dayz, KC-D, Space Engineers - na to jakej jsme malej stát, tak docela úrodná kotlina na pc hry. -
Tohle prostě musí vyjít! Jsem už otrávenej z draků a čarodějů.
-
Hřebík byl udeřen na hlavičku, nyní mohu odletět zpět na svou rodnou planetu, má mise zde skončila
-
Někteří v kapucích nosili své malé synky, aby se s tatínky podívali, jak vypadá bitva *8*
-
Ještě ke zbraním. trojitý řemdih se dokonce nazývá Stereo - pokud můžu věřit zdroji :) Velké kladivo z hřebem uprostřed se zase nazývá hezky česky Vozembouch.
Kdybych měl na výběr, sáhnu po meči. Ono je sice pekně, že palcáty apod. drtí, ale když chci mít jistotu na "první dobrou", meč je ideální volba. Dostupnost je samozřejmě věc druhá. Dodnes třeba nechápu, proč se ve starověku používaly luky, ve středověku je z ničeho nic nahradily nepochopitelně pomalejší a o něco slabší kuše, a posléze opět dlouhé luky anglického stříhu. Ale to je asi na delší debatu :)
Offtopic. Minulý týden jsem viděl jedno vynikající video pojednávající o mistru Husovi. Velice zajímavé povídání. Ani ten Zikmund nebyl taková mrcha, jak se mnozí domnívají.
Pro zájemce hážu odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=QVe3R7oEMX0 -
Nebo si v ní mohli nosit jídlo žejo. Předchůdce batohů, víš co.
-
To mi připomnělo soutěž na živě. Tam během dne měla vyskočit poslední otázka kdo nejrychleji odeslal formulář vyhrál PC. Tak někteří od půlnoci seděli a samozřejmě, že to dali někdy v 10 večer... Nechápu, jak to někdo vydržel sedět a koukat na to stránku. Hrát nemohl, to by se zdržel přepínáním apod..
Pak ten FB po té co ta otázka vyskočila. Jak si tam lidi stěžovali :D Seděl jsem u toho 10 hodin a odejdu na WC a zrovna dáte dotaz haj/lové... apod. -
vytrzeny z kontextu, demagogie, BS, nvm o cem tady pises.
-
protoze tvuj dementni post ma 13+... beee
-
Máme pár dobrých jednotek, to je fakt. Ale k obraně potřebuješ celou armádu a ta je jako celek naprosto neobranyschopná. Speciální síly, vojenská policie a chemici prostě nejsou dost k obraně celého státu.
-
No nasadili si ji na hlavu a když běželi do boje tak si při tom kluci dělali naschvály typu tahání se za kapuce, nebo omotávání kapuce kolem hlavy. Královská zabava
-
To ano ale ne tak dlouhá. Do toho by se vešel trpaslík.
Asi to byli opravdu šašci. -
S kapuci neporadim, u tech zbrani bych nehledal jeden duvod, ty dva co pises jsou docela pochopitelne. Prece jenom kladivo a palcat maji teziste hodne blizko te hlavice, zkus si predstavit s tim vydrzet v bitve. I Arnie by s tim mel problemy ;-) Navic brneni aby fungovalo muselo byt hodne vycpane, takze i uder kladivem se rozlozi a neudela tolik skody.
-
Kapuce chrání částečně před deštěm i Sluncem. Je to vcelku praktická věc.
-
To jsi taky myslím, ale jak jí jako používali netuším.
-
Protože to byli šašci?
-
Musim se priznat, ze se mi uz dlouho nestalo abych kvuli nejake hre neustale mackal F5.