Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to měli udělat s tebou
  • ... a kdo nesehnal LEVEL v trafice, tak ho může koupit elektronicky - z hecu jsem to zkusil a paráda, sice si ho nemůžu číst na mém oblíbeném místě (WC), ale těch pár nových obrázků a informací z této hry za to stálo *3*
  • Nechám se poučit, proč. Je škoda nechat geniální mysl ladem - tedy dávám ti slovo. *3*
  • Asharak
    1. Ano, srovnávat The Elder Scrolls 5 s Kingdom Come 1 v otázce zájmu (resp. zajeté značky) je vážně inteligentní *7*
    2. Star Citizen je taky podobný simulátoru (jako KC TES) a co dokazuje
    3. 50 lidí "zkopírovalo" a sem tam vylepšilo TES4, čili stejně jako to udělali ostatní velká pokračování. Jíš vůbec ovoce? *1*
  • walltar
    Super ... určitě jim něco přidám. *4*

Doufám, že jim to výjde. Tahle hra má potenciál.
  • tak realny stredovek by nehctel nikdo hrat.
    Sama spina,sracky,apod,... *1* .
    To by nehrali ani nejvetsi psychopati.
  • Paradoxem je, že ty ses teď vyjádřil vzorově stádově
  • Nazor na D. Vavru muzete mit jakykoliv, ale ta hra neni pouze jeho, takze pokud nechcete prispet na hru POUZE kvuli jeho jmenu a stav/kvalita hry vas nezajimaji, pak je to docela smutny ukaz.

Mimochodem k opozdeni levelu - rad bych upozornil, ze predplatitele svou tistenou verzi dostali jiz dnes (mel jsem velkou radost:).
  • Teď bych chtěl mít tu možnost směřovat část mých daní do nějakého nestátního projektu. Tak rád bych nezaplatil za další kraviny, co si vymyslí na ministerstvu obrany (země, která by se sama ubránila leda proti Islandu - ten nemá stále vojsko) či jiných pochybných úřadech a poslal to právě Vávrovi na jeho hru - vážně myšleno na kulturu, protože hry jsou umění a umění je kultura. Mám smůlu a zaplatím za další samopaly, třeba i nějaký ten pěkný letoun (samozřejmě desetkrát předražený).

Ale víte co? Hážu na to bobek! Párkrát si nedojdu na oběd a stejně Vávrovi pošlu prachy! Já jeho vizi věřím a chci, aby se mu podařilo jí uskutečnit. Chci, aby se podařilo něco, čemu ti idiočtí vydavatelé nevěří, protože je to banda imbecilů, co myslí zásadně stádově.
  • Díky Horatio, případ jsi vyřešil, můžeš se vrátit na stanici a sepsat hlášení
  • ta hra NEMA vubec zadnou sanci na uspech,meli by ji pohrbit,dokud je cas...
  • simulátor sraní a oblíkání :DD hlavně aby to bylo realistický voe!! možná časem Vávrovi dojde že nikdo z hráčů ve středověku nežil tak nedokáže tu realitu ocenit
  • RakeW
    Však o tom mluvím, pokud je produkt kvalitní a já o něj stojím, je mi úplně fuk, kdo se na něm nejvíc napakuje. Když si koupím dobrý jabko, tak taky neřeším, jestli sadař náhodou každý den nezabije koťátko.
  • nekromant33
    Warhorse přeju hodně štěstí. 500k není v porovnání s ostatními RPG projekty na Kickstarteru tolik, vezmeme-li v potaz, že minimálně v production values a ambicích je to s ostatními až neporovnatelné. Snad potáhne originalita projektu, pokud ne jména tvůrců.
  • A ty taky musíš komentovat všechno..
  • Asharak
    Pokud ta hra jako produkt nevyjde, hádej kdo z toho bude nebude mít nic (moc).
  • 3 dôvody, prečo predal Skyrim 15 mil.kópii a Kingdom Come prerobil 100 mil. KČ

1. Robili hru, o ktorú je záujem
    2. Robili zábavnú fantasy hru a nie simulátor sra*ia a obliekania
    3. Urobilo ju 50 ľudí za 2 roky, čiže rovnako za koľko zbúchalo WH dementný teaser.
  • Vávra už má za sebou dvě AAA hry, tak proč by se měl nořit zpátky někde do vod amatérů. Chce udělat novou značku, která bude mít své renomé stejně jako TES nebo Fallout. Hry od Amanity jsou sice roztomilé, ale to je tak vše.
  • Pokud ta hra jako produkt něco vydělá, hádej kdo se z toho nejvíc napakuje.
  • Mojí 1000,- mají!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit