Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    zaujímavé, nemám problém pochváliť sériu Killzone, hry ako Last of Us, Dark Souls i GTA v, nemám problém kritizovať PC hry ak sa mi na nich niečo nepáči, opakovane som sa vyjadril, že za úpadok mnohých hier a herných sérií nemôžu priamo konzole (hrával som už na PS1) ale masové hranie ale ja som ten kto hatuje konzole ? Nie, problém je v inom, som Slovák a píšem niečo čo sa ti nepáči - a to ti vadí.
  • Nech je chudáky, oni maji na slovensku jen sektor a to je neskutečný zaujatý hnůj, to se nedá číst, takže musí chodit k nám.
  • Asi hodinu jsem hral singl u KZ2, u KZ3 ani minutu, neni to styl ktery me bavi. A ani ho nepovazuji za nejdulezitejsi cast. Na singl klade duraz treba uncharted, kde multiplayer je neco navic, ale u killzíne hraje podle me vetsi roli nez singlplayer a jsem ochoten si killzone koupit jen kvuli nemu.
  • Nevím jak ty, ale já žiji bez maminky už nějaký ten pátek .)
  • Och joj tak on ti ten cobolak robi zle ? Hmm skus sa poradit s maminkou, mozno nejak pomoze :DDD
  • zavri pi*u ked sa ti nepaci zjec mamke rytny chlp *11* *6* *1* *2*
  • Takže ty jsi ani nehrál tu nejdůležitější část jakou je singl?
  • Je zbytečné být slušný, pokud se tu společnost projevuje, tak jak se tu projevuje. Neustály hate těch samých jedinců. Pořád dokola to samé u každé konzolové novinky. Člověk si pak řekne, jestli ti pcčkáři jsou vůbec normální hráči(jedinci) - já z toho mám pocit, že nemají co hrát, tak neustále hatují konzole. Opravdu je to ubohé např. n nebo ten čobolák Beam, jejich existence je jen hatovaní konzolí. UBOHÉ,UBOHÉ, UBOHÉ. Už se proboha VZPAMATUJTE. Pokud vás konzole tak rozčilují, tak se jím vyhýbejte, ale aby ten čobol BEAM psal u každé novinky neustály hate je opravdu na pováženou.
  • Tady toho moc zrát nebude je to jen pitome orezane jadro AMD jaguar s prumernou grafikou stredni nizke stridy... nerikam ze nic z toho vic nevyleze ale rozhodne bych necekal to co vylezlo z konzoli minule generace.
  • napsal Mudrc, ktery se zde projevuje jako hulvat a primitiv *7*
  • Díky moc člověku kterej to tady promazavá ! *11* demence . Ve videorecenzi říká její autor že na plno (to jest včetně antialiasingu) ve full HD to chce kartu za 10k . Hrál jsem to na max. antialiasing 4x (nastavit jde 8x) a hd 7970 měla co dělat . Podle mého si vůbec nepochopil co říká a reaguješ na to svými výmysly .
  • Me z textu vyplynulo, ze je to solidni nadprumerna strilecka oldschooloveho razeni (lepsi nez etalony cod a bf, otevrené prostory umoznujici pouzivat vlastni taktiku, pomerne narocne, solidni ai, s inovativni hratelnosti skrz drona, vybornym a originalnim multiplayerem a vynikajici grafikou i ozvucenim). V zaporech pak je nepropracovana hlavni postava, beckovy pribeh a nevyvazena obtiznost. Takze 8/10 je odpovidajici, kdyz prihledneme k hodnoceni codu nebo bf.
  • Tak se nám tu u konzolové novinky sešly ze 75% "hardcore" pcčkáři tedy převážně hráči Skyrimu. Co na plat, že hru viděli tak maximálně na youtube, to jím k vytvoření několikastránkové hatu stačí. Opravdu ubohá banda zamindrákovaných hňupů.
  • Lawliet
    Možna by ses čobole mohl na chvíli zamyslet, jak může být něco nasáklé atmosférou, když někdo špatně napíše příběh.
  • V tom případě zrušme číselné hodnocení, protože nevypovída naprosto o ničem.
  • Já zde ale neřešeím, jestli hru koupit nebo nekoupit. Mě prostě z textu vyplinulo, že hrá není ničím výjmečná a má blíž k průměru. Když se zamyslíme, tak takové 8 z10 je v podstatě 80% ze 100. Mít úspěch na 80% je prostě, vzhledem k tomu co v textu stojí, příliš mnoho.
  • Stačí ti Spelunky a Gone home?
  • frag.ment
    Ano, to přesně jako konzolista chci.. Přijdu domů z práce a mám chuť si trošku zastřílet a pobavit, nemám náladu na nějaké taktické akce u kterých musím věčnost přemýšlet nad každým tahem. Už nemám výdrž prosedět u jedné hry 10 hodin denně, ale ono je to asi dáno věkem a taky každý preferujeme asi jiný styl zábavy...
  • Takhle to mám s auty ...;)
  • Já bych si konzoli nepořídil ani kvůli několika destíkovým hrám. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit