Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakto, ze zadne zmeny. Ty neumis cist? Co treba multifunkcni dron, ktery je skrz obtiznost nutny k postupu a ktery meni hratelnost? Nebo co ty zmeny v multiplayeru? Co inteligentni nepratele, kteri jsou vyzvou? Ktera mainstreamova strilecka to ma?
  • Přesně tak, u nás momentálně ps3 *1*
  • ne nesekl použivám původní název.každej rozumnej člověk ví v jaké době žíje a jakej je současnej playstation. *3*
  • To je spis nezvyk na novy gamepad. Kdyz zacnu pouzivat novou mys s jinou citlivosti a odezvou, tak mi taky nejaky cas trva, nez si zvyknu.
  • Fůj že ti neni hanba dávad naprosto rozdílne FPS do jednoho pytle !!!

-Half life
    -CoD
    -Unreal Tormnet
    -Far Cry, Crysis

tyhle FPS se dají zařadit do čtyřech skupin. Mezi těma skupinama je hratelnost rozdílná !
  • Hele nechybí, chtělo by to aby si to člověk nekdy zkusil na gamepadu (víc jak hodku aspon) aby pak mohl posuzovat. Ja hraju jak na PC a tak na konzoli a s ovládánim nemam sebemenší problém. (Naopak kdyz sem po dlouhe dobe na PC zapnul FPS bylo ro L4D2 tak sem byl s tou mysi fakt jak lemra a otocit se byt třeba o 180° bylo aspon na tri tahy mysí :D )
  • tak ty si asi upadl na hlavicku z porodniho stolku, co? :D
  • PSX ? To jsi se docela seknul o pár let.
  • Může mi někdo vysvětlit, co se vlastně stalo? Předchozí hry jsem nehrál, ale příběh mě zajímá. Podle gameplaye to vypadá, že hellgasti mají armádu a nechtějí nikoho pustit přez zeď. Proč ale "nehelgasti" chtějí přez zeď nelegálně? A kde vzali utečenci (hellgasti) zbraně? To, jak hra začíná spíš vypadá, jako kdyby pány byli hellgasti. Podle úvodu ve hře není nic jasné a recenze mi taky příliš nic nevysvětlila. Přitom by to mělo být asi na začátku hraní jasné, jaký je stav ne?
    Díky předem. Hru určitě hrát nebudu, ale občas mě zajímá pointa/příběh některých her.
  • Malleth
    11: To že je Skyrim tak populární neznamená že je to jen kvůli jeho kvalitám. Spíš jde o to že má širokou cílovku, která podobnou hru dlouho nedostala. Je to single player, open world, casual RPG. Takovejch moc na trhu není a navíc je to už pátej díl.
  • Nazor tupeho PCbota bez rozhladu obmedzeny jednou upadajucou platformou ma nezaujima...
  • Ked si hlupy nechval sa tym verejne...idea je mydlienka..cize dejovo povrchne vizualne krasne..napisane to je uplne jasne to len ty si nechapavec
  • asi jediná hrá kvůli které by psx stálo za kup
  • michaliuz18
    bolo by mi to jedno :D nekritizujem prvy krat a stale som tu :D
  • Strašně tomu chybí kombinace klávesnice myš. Na tom videu ze hry je to krásně vidět.
    Chybí tomu taková ta rychlost. Vyběhne zpoza rohu s útočnou puškou (asi) a namísto třech dávek do nepřátel to sype rovně do chodby a doufá, že mu tam vlezou.
  • Tushan
    až na to že KZ 4 nepřineslo ZADNE změny a je tu stejně TUPA koridorovka jako každa jina FPS takže žadne CRYSiS to není. jak mužou být někteří lidi takový retardi nechápu *16*
  • Osobně nevím co lidi očekávali. Podle všeho to vypadá prostě na další Killzone s trochu přepucovanou grafikou. Pro fanoušky žánru asi slušně odvedená práce.
  • Lawliet
    "....je její zobrazení příliš povrchní. Myšleno zobrazení ideové – naopak vizuální podoba je skvostně tísnivá a nasáklá atmosférou až do morku kostí." Tomu nerozumím ani za mák přečetl jsem si to 5x a furt nechápu jakou odvrácenou stranu mince autor myslel. Pripadá mi to trochu jako Jackovina.
  • jo protože na to nemam i ty jeden Spocku *1*
  • God-of-War
    Protoze na to nemas? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit